Stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. V redu Več o piškotkih nastavljenih na strani.
Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Kontaktirajte nas
10 razlogov, zakaj rezervirati karto pri STA potovanja
  • Ugodne cene letalskih kart za vse - tudi takih, ki jih ni na spletu!

Pri nas lahko rezevirajo karte vsi ne glede na status ali starost. V ponudbi imamo letalske karte vseh letalskih prevoznikov za vse destinacije sveta. Imamo dostop tudi do posebnih cen in ponudb, ki jih na internetu NI moč dobiti.

  • Posebno ugodne cene za mlade, študente in učitelje

Poleg rednih letalskih kart ponujamo tudi posebne cene za mlajše od 26 let, študente in učitelje - te so lahko občutno cenejše in z njimi lahko prihraniš do 200 €,  najboljši popusti pa so na voljo za Azijo in Avstralijo. Ne pozabi, da te cene niso objavljene na spletni strani in so na voljo ekskluzivno samo pri nas. Edini pogoj je izdelava ISIC (študentska), ITIC (učiteljska) ali IYTC (mladinska) izkaznice (www.isic.si).

  • Preprosta in ugodna sprememba datuma

Pogosto se imaš na potovanju tako dobro, da bi rad svojo dogodivščino malo podaljšal, ali pa te kakšna nujna okoliščina prisili, da se domov odpraviš prej. V obeh primerih je potrebna sprememba datuma letalske karte, pri čemer ti v celoti pomagamo mi. Že pri nakupu karte te obvestimo, če so spremembe možne in kakšna so doplačila.

  • Zavarovanje rizika odpovedi

Letalsko karto pogosto kupujemo več mesecev pred odhodom in v vmesnem času se lahko pripeti marsikatera neljuba situacija - bolezni, nepredvideni izpiti, obveznosti na sodišču, težave z dopustom ipd., zato ti v naši agenciji ponujamo možnost sklenitve zavarovanja rizika odpovedi, ki znaša zgolj 3-5 % cene. Lahko se odločiš za osnovni riziko, ki ti krije odpoved v primeru poškodb in bolezni, ter "all causes" riziko, ki ti poleg tega krije še raznovrstne okoliščine povezane s študijem, službo in ostalimi uradnimi situacijami. Več o zavarovanju ...

  • Reševanje težav na poti

Na tvoji strani smo tudi v primeru težav na poti, kot so odpoved leta s strani letalske družbe, zamude, izguba prtljage ipd. Tudi če pride pred odhodom do kakšnih sprememb urnika, te o tem pravočasno obvestimo ter potrdimo tvoje lete pri letalski družbi.

  • Poslovalnice po celem svetu

Sodelujemo z eno največjih mrež potovalnih agencij na svetu (STA Travel), kar pomeni, da najbližja poslovalnica nikoli ni daleč, saj smo prisotni v kar 85 državah sveta. Oglej si seznam ...

  • Odpoved letalske karte

Če se na potovanje ne odpraviš in je potrebno odpovedati letalsko karto, poskrbimo, da s strani letalske družbe dobiš kar največ denarja nazaj.

  • Dodatna prtljaga

Če se na pot odpravljaš z dodatno prtljago, športno opremo ipd., uredimo z letalsko družbo vse potrebno ter v večini primerov poskrbimo za ustrezna doplačila že pred odhodom.

  • Široka izbira zavarovanj, prenočišč, paketov, popotniške opreme, vodičev ...

Poleg letalskih kart imamo v naši ponudbi ogromno storitev in produktov za vse popotnike. Lahko ti sklenemo ugodno zavarovanje, uredimo prenočišče v hostlu, rezerviramo ture in dnevne izlete, pri nas pa lahko poleg tega kupiš tudi Lonely Planet vodiče ter popotniško opremo.

  • Dnevno sveža ponudba akcijskih cen na Facebooku in spletni strani

Vedno smo na lovu za super cenami, ki jih redno objavljamo na naši spletni strani in na Facebooku, tako da si ves čas na tekočem in veš točno, kdaj in kam se splača potovati.

Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine
Hvala Primož Samo na žalost
Rada bi obiskala Qatar -
To je problem? EGIPT!
Prodam 2 letalski karti za
jaz sem za podobno pot
Cestninjenje obvoznice okrog Melbourna je
s4 Potujem z avtom Letos planiram
Moj kontakt: ninastr86@gmail.com  
Ljubljana, Paris, London, Ibiza,Nemčija, Avstrija.
Stella, daš ti raje svoj
Takšno splošno vprašanje - se
Hey niki, imaš mail...   Lp=)
torej druzba ste ze in
pustim ti svoj mail pa
te karte z adrijo se
ja jaz mislim narediti ruto
Lahko pa še malo preveriš
Zelo na hitro - iz
tudi jaz razmisljam o podobenm...
živjo. Zanima me koliko stane
Živjo! zanima če je kdo že
Kako poteka rezervacija letalske karte?
Obveščajte me o novostih in akcijah na moj e-mail...
STA potovanja Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@stapotovanja.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
09:00-17:00
T: 01/ 439 16 90
 
STA potovanja Nova Gorica
Tolminskih puntarjev 4
5000 Nova Gorica
novagorica@stapotovanja.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: 05/ 721 58 20


Kje nas najdete ...

07.05.2011 - 07.05.2015
02.04.2011 - 31.12.2015
09.04.2011 - 09.04.2015
Vse vstopnice »

© STA Potovanja. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev | Pogoji poslovanja
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™