Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Ostalo » Indonezija
| jsss - Indonezija |
zdravo, po dveh mescih potovanja po maleziji, singapurju in celi indoneziji sem prisel iz poletja v mrzlo slovenijo. Če koga kaj več zanima o teh državah mu lahko posredujem najnovejše informacije. lp |
Dodan: 05. 11. 2006 @13:17:34
|
Odgovori |
| andrej - Re: Indonezija |
| zdravo! prosim, malo opisi potek potovanja, ter kako je s prevozi. Plus, koliko si al za letalsko karto in kako je s stroki dol. in, seveda, kaj se po tvojem najblj splaca videt. hvala, lp |
Dodan: 05. 11. 2006 @17:29:12
|
Odgovori |
| pepe - Re: Indonezija |
| Kakšne so kej cene v Maleziji v primerjavi z Indonezijo? A si na Borneu bil? |
Dodan: 05. 11. 2006 @22:02:19
|
Odgovori |
| jsss - Re: Indonezija |
| kuala lumpur je bil zame cenej kot cela indonezija, spal sm za en 1euro in jedel za 1 euro.Tko da je malezija zelo poceni. |
Dodan: 06. 11. 2006 @12:09:21
|
Odgovori |
| ... - Re: Indonezija |
Cao! Kako si placeval? Kes, potovalni ceki, kartica? Kaj se najbolj splaca po teh drzavah? Ce mogoce kdo ve se za Laos pa Kambodzo in Vietnam. |
Dodan: 09. 11. 2006 @22:55:39
|
Odgovori |
| soček - Re: Indonezija |
ola! v vietnamu, kambodži, laosu,.. je najboljse imeti evre, ker boljše menjajo kot dolarje. če pa že neseš dol dolarje imej 50 in 100 dolarske bankovce, pa čim novejšo izdajo. v glavnih mestih lahko dviguješ na ATM, z vsemi karticami, tudi našo maestro, mislim, da je v celem laosu samo en ATM, tako da si prej priskrbi malo vec denarja. glede potovalnih cekov pa ne vem, ker jih nisem uporabljala. prijetno potovanje! |
Dodan: 10. 11. 2006 @17:07:46
|
Odgovori |
| popotnica - Re: Indonezija |
živjo! 9.12. se s fantom odpravljava na potovanje v Malezijo. Pot naju bo vlekla od KL do SIngapurja, nato pa najvrjetneje za teden dni Borneo ali Filipini-kaj priporočaš. Prosim za info, kaj naj si na tej poti ogledava, na katerih otočkih se ustavit za par dni? Skratka vse info, ki se ti zdijo pomembne dobrodošle. Na kaj naj bova pazljiva. hvala in lp |
Dodan: 16. 11. 2006 @12:49:40
|
Odgovori |
| ema - Re: Indonezija |
morm ti iskreno čestitat, da ti je ratal v dveh mesecih videt vse to... men namreč v 60 dneh ni ratal videt cele indonezije.... si bil na vseh otokih? kateri ti je naj..??? lp |
Dodan: 19. 11. 2006 @20:30:47
|
Odgovori |
| ganster - Re: Indonezija |
| Jssss.Lahko pustis mail, ker me zanima gora stvari o potovanju v Indoneziji in Maleziji |
Dodan: 09. 05. 2007 @18:38:09
|
Odgovori |
| mara - Re: Indonezija |
| s fantom se spravljava septembra v malezijo. zanima me hostel, kjer si živel v kuala lumpurju. ter kaj predlagaš na borneu za videt. hvala |
Dodan: 09. 05. 2007 @21:37:40
|
Odgovori |
| malezija - Re: Indonezija |
julija greva s fantom v malezijo in me zanima, kaksna prenocisca pa so po euro? no, midva sva pripravljena placat tud kak evro vec, sam da ne bo podgan:) aja, pa ce mogoce priporocas kak hostel/budget hotel v KL, Singapurju in na Perhentian islands? |
Dodan: 15. 05. 2007 @10:56:48
|
Odgovori |
| - - Re: Indonezija |
| Za "ab" sej se jaz tud ze ful veselim tega, ampak ne verjamem da tole ze velja - sem dobila to informacijo ze pred kakim mesecem, vprasala konzula g. Misleja prejsnji teden, pa so mi odgovorili, da iz tega se ni nic. No, upamo na najboljs!;) |
Dodan: 15. 05. 2007 @15:24:04
|
Odgovori |
| Primoz - Re: Indonezija |
| Velja od 28.maja.... |
Dodan: 18. 06. 2007 @01:11:03
|
Odgovori |
| prestica - Re: Indonezija |
Kaj velja od 18.05.? Ne, žal si moraš vizo zrihtat prej. Sem klicala 10 dni nazaj na konzulat in so rekli, da ni nič iz tega. : ( |
Dodan: 18. 06. 2007 @08:28:25
|
Odgovori |
| a&m - Re: Indonezija |
| http://www.tourismindonesia.com/index.php?option=com_content&task=view&id=588&Itemid=1 Tukej je link od vize! Naj nekdo posreduje ta link na indonezijsko veleposlanistvo v Avstriji!In povprasa če to drži! Upam da dobite kak odgovor. Konzulatu ocitno ni v interesu da bi potovali, saj ne preveri novosti!! Meni ne odgovarjajo na maile:( |
Dodan: 18. 06. 2007 @14:15:33
|
Odgovori |
Morda si klicala 10 dni nazaj, vendar je bilo objavljeno šele ta teden. A res nihče ne zna uporabljati Google? Vpišeš indonesia+visa+arrival+Slovenia in dobiš kar precej zadetkov. Če je to pretežko, potem še ena pomoč. Objavljeno je tudi kot novica na spletni strani Indonezijske ambasade v Oslu. |
Dodan: 20. 06. 2007 @15:42:19
|
Odgovori |
| Dokler ne pise na kaj na Indo. ambasadi na Dunaju, ne bom tvegal. http://www.expat.or.id/info/docs.html http://indonesia-oslo.no/content/view/793/2/ Tu sta še dva linka. Je kdo pisal na abmasado? |
Dodan: 20. 06. 2007 @20:49:48
|
Odgovori |
| Tukaj je c/p odgovora od Indonezijske ambasade v Romuniji. Thank you very much for your email. Yes you are right, the end of May for Romanian citizen have visa on arrival when coming to Indonesia. But we could also give visa in Indonesian embassy or consulate at the nearest where you stay if you apply in order not to have queueing at the Indonesian airports. Have a pleasant journey to Indonesia. regards, consular section Glede na prebrano sklepam, da je Slovenija tudi na spisku, ker se je Romunija pridužila istočasno. |
Dodan: 21. 06. 2007 @19:48:13
|
Odgovori |
Je kdo že probal pridobit tole vizo on arrival? Midva potujeva v začetku avgusta in bi rada vedela da vse poteka tako kot mora. Da ne bova slučajno obtičala na letališču. : ) |
Dodan: 11. 07. 2007 @09:39:02
|
Odgovori |
Caw! Vceraj sva bila s punco na Indonezijski ambasadi v Kuala Lumpurju! Vizo on arrival dobimo!!!!Smo na listi 63drzav. Za 7 dni ali pa za 30dni.Vec za enkrat ne gre. Lep pozdrav iz Penanga |
Dodan: 11. 07. 2007 @11:31:10
|
Odgovori |
| ana - Re: Indonezija |
A se vizo na arival dobi samo ce letis v indonezijo ali tudi če prides po kopnem oz. po morju? Jaz namrec premisljujem da bi sla z ladjo iz Malezije do Medana na Sumatri. |
Dodan: 11. 07. 2007 @11:39:37
|
Odgovori |
Vizo dobis na tocno predpisanih mejnih prehodih.To pomeni, da ce perides po morju, zraku ali kopnem, moras vsopiti na tocno dolocenem mejnem prehodu.Ti prehodi so napisani nekje na spisku drzav ki imajo moznost vise on arrival. Prerdlagam, ti da kupis karto od Air asie to je najhitrejse. in najbolse se mi zdi.Tak bova letela s punco na bali. LP |
Dodan: 12. 07. 2007 @11:23:11
|
Odgovori |
Meni je pa naš častni konzul rekel, da ne more garantirat da dejansko dobiš VOA. Baje je pred kratkim avstrijski državljan obtičal na letališču ker ga niso pustili čez. Zdaj sem pa čisto zmedena, ker sem računala na vizo on arrival. Tako da bomo šli preko Kompasa. Upam le, da mi jo zrihtajo v 14 dneh. |
Dodan: 17. 07. 2007 @13:17:10
|
Odgovori |
| VOA potrjeno velja za Slovence, to so mi potrdili tako na ambasadi v dunaju, Konzulatu v ljubljani in objavljeno je tudi na indonezijskem ministrstvu za turizem, aja poleg tega em dobil potrdilo tudi od delavke na MZZ. To sem moral preveriti ker vize iz dunaja ne bi dobil pravocasno, lahko pa vam za sigurno napisem 22. ce me bodo poslali domov! :) |
Dodan: 18. 07. 2007 @14:27:02
|
Odgovori |
Primož, to si čisto drugačne informacije kot sem jih dobila sama. Meni je na našem konzulatu rekel, da načeloma moramo dobiti VOA, Toda, da je avstrijski državljan obtičal na letališču, ker mu je tam niso hoteli izdati. Pa tudi na uredni internetni strani Indonezije nisem zasledila seznama držav med katerimi bi bila Slovenija. Mi lahko napišeš link? Iz kje pa letiš? Na katero letališče? (mogoče si že napisal, toda zdaj se ne spomnim) Ti lahko na kakšnem letališču zatežijo ker nimaš vize? (npr. Munchen, Doha?) Ali je to teh prehodnim postajam vseeno? |
Dodan: 19. 07. 2007 @07:25:17
|
Odgovori |
| zala - Re: Indonezija |
...samo tole:- pridobi vizo prej-topel nasvet in NE POSLUŠAJ izjav v stilu-naj-bi, verjetno - boš ostala "zunaj" in se potem pritožuj...nevoščljivci (ki jim "dol visiš" )pa se bodo naslajali tvoji "nesreči"... l.p. Zala |
Dodan: 19. 07. 2007 @18:15:37
|
Odgovori |
| allagas - Re: Indonezija |
| http://www.indonesianembassy.org.uk/consular_visa_type_arrival.html link je na angleško ambasado.vstopne točke jasne za letališča in trajekte. zdej ali na letališču čakaš 10 minut ali dva dni je drugo vprašanje.sam bom to preverjal avgusta. ima kdo okvirno ceno za karto do balija?lahko last minute.sam ceneje od 830 eur nisem prišel. thx in lp |
Dodan: 30. 07. 2007 @12:29:50
|
Odgovori |
| Vizo dobis na meji.Midva sva mela zelo prijaznega uradnika, ki naju je spraseval katero je glavno mesto, pa se to zaradi njegove radovednosti. |Tak da ne se bati.Cena je 25$. Midva sva priletela na Bali. |
Dodan: 01. 08. 2007 @13:12:21
|
Odgovori |
| ian - Re: Indonezija |
| Živ! Konec nov. začetek dec. odpotujem v Indonezijo za približno en mesec,pa me zanima kateri kraji se mi splačajo pogledat oz. v katerih krajih se mi splača vsaj za par dni obstat?Kateri otoki razen Balija so še kokr tok žurerski? Kaj se od znamenitosti splača pogledat? Seveda so moja potovanja odvisna od denarnih razpoložljivosti pa če mi kdo svetuje še kako bolj zanimivo destinacijo za potovanje razen Indonezije? Do zdaj se prepotovala Tajsko,Filipine in Mehiko(Yukatan). Hvala za odgovore D. |
Dodan: 23. 08. 2007 @13:30:27
|
Odgovori |
| anja - Re: Indonezija |
| hej mene zanimajo točno iste destinacije, ker grem poleti za dva meseca...vse kar mi lahko poveš in svetuješ je dobrodošlo...moj mail ajnaajna@gmail.com....pa že vnaprej hvala;)) |
Dodan: 05. 05. 2008 @17:35:10
|
Odgovori |
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Kolikokrat si že obiskal/a potopisna predavanja, ki jih organiziramo vsako drugo sredo v STA Travel Cafe-ju?
|