Živjo!
Bi se šla kakšna malo potepati po Karibskih otočkih?
Tukaj ne mislim na Kubo (tam sem že bil....) ampak te majhne otočke....Recimo začela bi na Bahamih, potem bi pa z njihovimi leti letela še na kakšne druge otočke, npr Barbados, Martinik, Antigua, Tobago,....skratka bi se sproti odločala.
Kaj bi rad goloba v Benetke pelau?
Haha, vem na kaj namiguješ, ampak ne, ne gre se zato. Pač malo družbe na poti (na letališču, letalu, družba na plaži, pogovor pri kosilu,...) čisto tako neobremenjeno. Kar pa seveda ne pomeni da bom "nedostopen" za družbo domačink, haha. Tako bolj prijateljsko druženje, ozračje,....iščem
sem za. stara 50 let, neporočena. v dobri kondiciji. a plačaš tudi? pusti mail.
Hahaha, kaj to pomeni v "dobri kondiciji"?
Ne, ah kje, 50 let je zame prestaro haha, iščem tam od 18-32, pa plačam tudi ne, kaj bom plačeval....saj ne iščem "spremljevalke"....kaj tukaj v Sloveniji res vsi samo denar hočejo? A ni to popotniški forum? No, če je, jaz pač iščem nekoga ki bi tako ali tako šel na Karibe, pa lahko greva skupaj. Zakaj bi za to moral plačati? A naj kar vsem po vrsti plačujem izlete ali kaj?
No, za kakšno pijačo bom že dal, celega aranžmaja pač ne mislim plačati, pa kaj še!
Dajte se malo slovenke (in slovenci) zamisliti kot narod. Samo denar, vsi bi samo denar. Vse bolj postajamo podobni neki Ukrajini in naše ženske nekim Ukrajinkam.
Če je še kje kakšna normalna, ki ji je iz pod časti da bi ji moški plačal potovanje pa se mi naj oglasi.
IN NE IŠČEM ŽENE ampak kolegico-popotnico, a je to tako težko razumeti....
Gospa pustite kak kontakt in lahko potrošite energijo tukaj v sloveniji...sem mlad in bi vam pomoje ustrezal.Lp
Kolumb, poišči si na poti družbo, ne manjka potnikov, sploh če iščeš užitkarstvo. Spominjaš na obupanca. Upam, da ne bodo naprošene podlegle tvoji radodarni pijači.
"spominjaš na obupanca" hahaha!!!!!!!
Pa a ni to popoštniški forum oziroma tukaj piše POPOTNIŠKI ZMENKI?
Torej vsak ki išče sopotico ali sopotnika je obupanec?
Kr neki. Pejt rajši na pločnik stati, pa ti bo že kdo plačal kaj.
A tukaj vsi samo čakate da bi vam nekdo plačal potovanje ali kaj?
Ta forum je totalno v kurcu....vsi ki so tukaj:
-ali iščejo službo v tujini
-ali težijo ljudem glede njihovih pravopisnih napak
Ko pa nekdo želi spoznati nekoga ki gre na isto lokacijo kot gre sam, pa izpade obupanec.
Imam novico za vas:
-to ni zavod za zaposlovanje! Njih sprašujte glede službe v tujini. Prav tako to ni furom glede slavistike itd....TO JE POPOTNIŠKI FORUM in ne vem ali sem jaz zmešan ali vi?
ne Kolumb tko to je če se lahko skriješ za en nickname in nabijaš bedarije. takih,ki imajo jajca in bi si upal to povedat v živo tukaj pomoje ni.
za iskanje informacij je ta forum občasno kar okej, ampak na količino svinjarij, ki jih pišejo nekateri, bi bil nujno potreben moderator,da bi blokiral take.
good luck pri iskanju sopotnika.
Kolumb,
mene pa zanima tvoje povabilo. Kdaj bi pa ti šel, za koliko časa in denarja.
Ja šel bi kadarkoli, se prilagodim. Malo bi bilo potrebno pogledati kdaj so tam kaj neurja in podobno, p ada ne bi šla ravno tisti čas. Recimo na Kubi sem bil pred parimi leti junija in je bilo vreme čisto ok, zrak 30 vod a27 tu pa tam kakšna nevihtic aampak to itak čez eno uro izgine pa j epol spet sonce,...na Trinidadu sem bil potem enkrat septemba/oktobra in je ravno tako bilo lepo vreme,....čeprav tiste plohice so pa pogoste ampak kot pravim, to pride in gre, čez pol ure ali pa eno uro spet sije sonce kot da ni nič bilo. Pa tudi dež je takšen topel, kot bi se tuširal npr...
Kakorkoli malo se bom pozanimal če je kje kakšna sezona orkanov, pa da ne greva ravno takrat. Da ne uletiva ravno na kakšno "Katrino", kot je bilo pred parimi leti v New Orleansu.
Potem pa morava malo za karte pogledati in to je to. Važno je da prideva poceni dol, potem bova pa že tam kupovala letalske karte, ki verjetno niso drage za sosednje otočke,...Npr ko sem letel na Trinidad sem pristal na Tobagu in vem da je bila full poceni karta za Trinidad, verjetno je tudi poceni za kakšen drugi otok itd,...so si pa ti otoki zanimivi, ker se na vsakem govori drugače (Francosko, nizozemsko, angleško,....), tako da bo kar dovolj potepanja.
Kdaj bi pa ti šla?
jaz mam 45 let in tudi iščem enga sopotnika do 35 let starga. pot si bo plačal sam, da ne bo spet debate o tem. zanima pa me predvsem azija.
Sara, pusti mail da ti lahko pišemo
Jaz bi šla že včeraj ;-)
Za koliko časa bi pa šel in za kakšen budget?
Ja šel bi najmanj za 14 dni, mogoče tudi za en mesec, ker za dlje kot 1 mesec pa potrebuješ vizo za določene države. Tako da, do 1 meseca bi šel, pa saj potem bi mi že denarja zmanjkalo haha. Budget bi bil nekje 2 tisoč + karta
Kolumb, si za to, da se dobiva na pijači, da malo poklepetava o tem?
Lahko ja, pa se potem podrobneje pogovoriva. Daj mi svoj email pa se ti bom javil, pa se bova potem dogovorila kdaj in kje se dobiva na pijači.
lp
darja987@gmail.com
Sem ti poslal mail.
lp
Aleš
Vau js bi tud šla ... sicer mi je malo predrago, ampak super zadeva. Komentarji nekaterih so pa res neprimerni ... Več kot 2 čuka s karto si ne morm privoščit, kar je pa verjetno premalo, ne? Evo za vsak slučaj pustim mail ..
razocaranagospodinja@yahoo.com
@ še ena:
ti bom poslal mail.
lp
Aleš
|
31.12.2012 - 30.06.2013
|
|
|
25.05.2013
|