Zanima me, kakšne nasvete imate ''stari mački'' glede kupovanja kart pri Ryanairu, kako do najcenejših? Zanima me na splošno pa tudi konkretno za mojo situacijo, saj se zavedam, da zdaj optimalne cene ni več mogoče dobiti.
Julija grem v Barcelono (1.-29. julij) in trenutno je karta Trst-Barcelona že brez prtljage in administrativnih stroškov 130€ ... A je bolje, da čimprej opravim nakup, še preden se še bolj podražijo, ali je možno, da bodo šle cene še kaj dol? Nekako se mi zdi 200€ veliko za let v Španijo z nizkocenovnikom. :/
Ja, te pa greš do benetk, kjer je karta npr. od 11 do 18 julija, 80 eur karta, s stroški a brez prtljage.
A ti rabiš fiksno - 1 in 29 julija, greš za celi mesec? Akcija za julij sicer še bo prišla, samo ni nujno da za to linijo ...
Ja, za celi mesec grem. Lahko tudi kakšen dan ali dva prej/kasneje, načeloma pa te datume. Zdaj samo ne vem, ali naj čakam ali naj čimprej rezerviram, ker ne znam predvidevati, kako se bodo gibale cene.
ja špekuliraj do konca,do zadnjega dne,pa bo kar pač bo...samo glede na to da greš julija,bi jaz kupil karto pa nikoli več na net pogledal kakšna je cena
sicer ni pravilo ... ampak kot sem sama kdaj kupovala karte, dva tedna pred datumom nakupa so se karte le drazile, ne toliko vec cenile. sam v premislek.
Hm, zdaj pa res ne vem, kaj naj naredim. Ravno sem gledala karte na isti relaciji za konec maja oz. začetek junija in so precej nižje, ampak mogoče je to samo zato, ker je junij višek sezone.
mater ste liptaverji! Franci zrihta karte za 0,01 eur! On je car! Seveda samo pri mamici doma
Pozdravljena,
priporočam, da pogledaš lete na strani AlItalie. Ta vikend ima do ponedeljka -20% na vse lete. Rezervirati pa je treba preko UK strani. Jaz sem pravkar na ta način kupil svojo karto.
http://www.alitalia.com/GB_EN/home/index.aspx
Lp Miha
david, komu je namenjen tvoj komentar?
Bom pogledala še Alitalio, nisem vedela za akcijo.
|
02.09.2013
|
|
|
11.07.2013
|
|
|
20.09.2012 - 30.07.2013
|
|