Lepo pozdravljeni ,
sem bolj začetnik kar se tiče potovanj, zato bi se rad oborožen z nahrbtnikom in karto za vlak lotil stare celine.Časovno sem imel v mislih avgust, kakšne 3 tedne, kar lepo sovpada z Interrail global passom, nimam pa še točnega načrta kako se lotit zadeve. Zadeva bi bila bolj low budget. Iščem sopotnika/sopotnico, najraje študentska leta, ker sem sam star šele 19 let. Bi pa prosil tudi za čim več nasvetov glede organizacije, po možnosti kakšne izkušnje glede potovanja z vlakom.
Lep dan še naprej.
Zdravo
tudi mene zanimajo takšna potovanja in bi se ti pridružila. Tukaj pa imaš še moj mail kattegx@gmail.com
jaz sem tudi za!
haj!
predvidevam da imaš plan potovat po maturi 
Imaš mogoče idejo kam v evropi Z, V ali Sredozemlje ali si še brez plana?
Ja, zdej sem v bistvu razmišljam če bi šel letos al naslednje leto, ker lahko da mi letos finančno nebo šlo skos, drugače pa nek osnovni načrt je Salzburg,Berlin,Amsterdam,Brugge,Paris, London,Lyon,Milano in ja nekje začetek avgusta sem mislil it, samo verjetno bom mogel prestavit na naslednje leto. Če pa koga zanima al pa ma kake nasvete pa mi naj piše na peterdolinsek@hotmail.com
Živjo!
Jaz grem letos nekako po turi na linku, http://www.eurotrip.com/node/198467
Potovati nameravam sam, oz. vsaj ne mislim imeti nobenega od doma... Raje imam svoj mir, da sam razpolagam s svojim časom in se mi ni treba prilagajati preveč. Če bo kdo v približno tem časovnem razdobju potoval pa lahko oddelamo kakšen kos poti skupaj.
In buđet, datumi in bivanje po dnevih na linku je narejeno bolj na pamet. Koliko približno je sploh potrebno imeti (na dan), če greš low budget varianto s spanjem po vlakih, kakšnih železniških, če se najde tudi letališču... V velikih mestih pa kemp oz. hostel. Hvala za morebitne nasvete in lp! 
hei. jaz pa mislim letos v avgustu it po vzhodni evropi, sem mislila štartat zagreb, banja luka, beograd vse prek do bolgarija in črnega morja, do ukrajine in pol preko madžarske nazaj. plan mam 14-20 dni, low budget, predvsem bolj podeželje. tak da če bi kdo šel po tej trasi, al vsaj del poti, al pa če ve kaj kak je na tem delu evrope, so vsa mnenja in nasveti dobrodošli. sicer zmerom potujem sama, in še nikoli ni bilo nobenih težav, me je pa te trase malo strah it sama, punca, sama... 
A lahko pustiš kakšen kontakt?
|
11.10.2012 - 30.06.2013
|
|
|
08.08.2013
|
|
|
02.07.2013
|