Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Kontaktirajte nas
Forum
Dodan: 02. 05. 2012 @17:50:49
Backpacking po Evropi
PeterD
Registriran uporabnik
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

Lepo pozdravljeni ,
sem bolj začetnik kar se tiče potovanj, zato bi se rad oborožen z nahrbtnikom in karto za vlak lotil stare celine.Časovno sem imel v mislih avgust, kakšne 3 tedne, kar lepo sovpada z Interrail global passom, nimam pa še točnega načrta kako se lotit zadeve. Zadeva bi bila bolj low budget. Iščem sopotnika/sopotnico, najraje študentska leta, ker sem sam star šele 19 let.  Bi pa prosil tudi za čim več nasvetov glede organizacije, po možnosti kakšne izkušnje glede potovanja z vlakom.

Lep dan še naprej.  

Dodan: 02. 05. 2012 @22:08:16
Backpacking po Evropi
katia
Gost

Zdravo

tudi mene zanimajo takšna potovanja in bi se ti pridružila. Tukaj pa imaš še moj mail kattegx@gmail.com  

Dodan: 04. 05. 2012 @22:08:30
Re: Backpacking po Evropi
anja
Gost

jaz sem tudi za! 

Dodan: 04. 05. 2012 @22:52:54
xoxo
Gost

haj!

predvidevam da imaš plan potovat po maturi

Imaš mogoče idejo kam v evropi Z, V ali Sredozemlje ali si še brez plana?

Dodan: 05. 05. 2012 @13:04:22
PeterD
Registriran uporabnik

Ja, zdej sem v bistvu razmišljam če bi šel letos al naslednje leto, ker lahko da mi letos finančno nebo šlo skos, drugače pa nek osnovni načrt je Salzburg,Berlin,Amsterdam,Brugge,Paris, London,Lyon,Milano in ja nekje začetek avgusta sem mislil it, samo verjetno bom mogel prestavit na naslednje leto. Če pa koga zanima al pa ma kake nasvete pa mi naj piše na peterdolinsek@hotmail.com

Dodan: 07. 05. 2012 @23:25:14
b7
Gost

Živjo!

Jaz grem letos nekako po turi na linku, http://www.eurotrip.com/node/198467

Potovati nameravam sam, oz. vsaj ne mislim imeti nobenega od doma... Raje imam svoj mir, da sam razpolagam s svojim časom in se mi ni treba prilagajati preveč. Če bo kdo v približno tem časovnem razdobju potoval pa lahko oddelamo kakšen kos poti skupaj.

In buđet, datumi in bivanje po dnevih na linku je narejeno bolj na pamet. Koliko približno je sploh potrebno imeti (na dan), če greš low budget varianto s spanjem po vlakih, kakšnih železniških, če se najde tudi letališču... V velikih mestih pa kemp oz. hostel. Hvala za morebitne nasvete in lp!

Dodan: 16. 05. 2012 @13:48:21
nika
Gost

hei. jaz pa mislim letos v avgustu it po vzhodni evropi, sem mislila štartat zagreb, banja luka, beograd vse prek do bolgarija in črnega morja, do ukrajine in pol preko madžarske nazaj. plan mam 14-20 dni, low budget, predvsem bolj podeželje. tak da če bi kdo šel po tej trasi, al vsaj del poti, al pa če ve kaj kak je na tem delu evrope, so vsa mnenja in nasveti dobrodošli. sicer zmerom potujem sama, in še nikoli ni bilo nobenih težav, me je pa te trase malo strah it sama, punca, sama...

Dodan: 16. 05. 2012 @16:50:27
Backpacking po Evropi
me
Gost

A lahko pustiš kakšen kontakt?

« prejšnja 1 naslednja »
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Živjo, lahko poveš oboje. Hvala.
Hej, js bi tut šla,
Še nekaj: tale najcenejša opcija
V naših poletnih mesecih so
Z letalisca na Dunaju start
tudi ujusansa je super. tam nas
Amm, ja najvrjetneje marca ali
Pozdravljeni Pišite na prevozi@psd-group.eu LP Robert
Pozdravljeni Pišite na prevozi@psd-group.eu. LP Robert
Pozdravljeni Pišite na prevozi@psd-group.eu LP Robert
Pozdravljeni Pišite na prevozi@psd-group.eu.   LP Robert
Hoje je cca. 5 min
@popotnica, kdaj pa načrtuješ potovanje?
mi lahko na mejl pišeš?
Če koga zanima študenstka viza
Kaj je to elektronska karta?
Obveščajte me o novostih in akcijah na moj e-mail...
STA potovanja Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
09:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA potovanja Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni Čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: 05/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

11.10.2012 - 30.06.2013
08.08.2013
02.07.2013
18.01.2013 - 18.06.2013
19.06.2013
25.05.2013
Vse vstopnice »

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev | Pogoji poslovanja
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™