Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Kontaktirajte nas
Forum
Dodan: 30. 04. 2012 @22:08:25
Poljska,Krakow,Zakopani,Tatre
Schina
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

Zbiram čim več informacij,kdor je bil.

Dodan: 01. 05. 2012 @09:00:30
Re: Poljska,Krakow,Zakopani,Tatre
s
Gost

http://zakopane.goodbyelenin.pl/

tu spal v zakopanah,svetski hostel,na easy z busom iz mesta zakopane,full izletov imas tam...pa iz karkova je vsake pol ure bus do zakopan

Dodan: 01. 05. 2012 @23:21:44
MadBall
Gost

super izbira! ne vem sicer kdaj imaš namen iti, jaz sem bil tam poleti. bil sem v krakowu in zakopanah s familijo (tako da ti o možnostih za žurke in popivanje ne morem svetovati samo verjemi da jih ni malo). resno ostaneš brez sape ko to vidiš. v večini tudi zelo lepo urejeno in preklemano poceni, tudi v centru krakowa. če greš z avtom pa bodi 100% na preži, ker poljaki so pač... poljaki

Dodan: 02. 05. 2012 @11:01:34
Schina
Gost

Aha! In se ti je zdelo nevarno? No, glih za popivat nism, me pa zanima tudi kako je z vremenom poleti, kako je z javnimi prevozi in tujim jezikom?

Hvala,lp

Dodan: 02. 05. 2012 @13:32:53
Jezzy
Gost

Zurke so, tudi za tiste k niso za ponocevanje. mas fine male lokalcke kjer se odvijajo prijetni koncerti...tako za sprostitev (ce ti ni ravno do zurk s prekomernimi kolicinami alkohola in nezavestno mladino). Poleti temperature take kot pri nas...ni velike razlike, vsaj jaz je nikol nisem obcutila. Drugace pa je z jezikom tako, da se v vecini primerov z angleskim jezikom ne pride dalec....sploh ce gres bolj neturisticno opcijo (druge jaz ne poznam, ker vedno razikujem mesta kjer se zadrzuje najvec domacinov...sam tako dobis tisti taprav filing kako poteka zivljenje). ce te pa velik bolj kot to zanima cisti turizem, potem se pa najde kdo ki se pomatra z ultra polomljeno anglescino. Pa mladina ni nobena izjema. Pa vem kaj govorim, ker sem kar neki casa zivela tam. Ne vem kaj je bilo sicer misljeno s komentarjem da so Poljaki....Poljaki...ampak ce razmisljam v smeri kriminala ga jest nisem obcutla prov velik vec kot pa na ljubljanskih ulicah. So pa Poljaki odprt narod...ko te spoznajo, pa te vzamejo za svojega in se ti kar lepo gode. Ugalvnem jaz res nimam negativnih izkusenj s Poljsko, razen groznih temnih zimskih dni v Krakowu

Dodan: 02. 05. 2012 @23:12:23
schina
Gost

Hvala za info, če pa še imaš kaj info. o Tatrah, mi prosim napiši!

Dodan: 03. 05. 2012 @11:01:31
s
Gost

s hrvaščino se vse razume (delno),moje izkušnje,javni prevozi so odlični in pogosti,cene v krakovu/zakopanah višje kot drugod na poljskem, hrana podobna naši,kul na easy drzavica kjer ne pričakuj nobenih problemov...avgusta sem dobil obcutek,da je cela poljska v zakopanah...

Dodan: 03. 05. 2012 @11:54:14
MadBall
Gost

se popolnoma strinjam z Jezzy, tudi sam se raje izogibam lokacij kjer je milijarda turistov. Z angleščino ne prideš daleč oz dlje prideš s kretnjami. Da so Poljaki pač Poljaki sem mislil predvsem z stanjem in vozniki na njihovih cestah... Kočije na avtocestah, bale sena, več 10cm luknje v voziščih, itd, take zadeve Jaz neke nevarnosti tudi nisem občutil, malce neprijetno mi je bilo edino občasno "zasledovanje" romskih otrok, ki so opazili, da smo turisti. Drugače zelo odprt in prijazen narod, samo kot sem že rekel, način komunikacije boš moral prilagoditi. 

Dodan: 03. 05. 2012 @13:12:29
-
Gost

Ja jst sm tudi bil pred dvema letoma v Krakowu in okolici in sem se imel prav prijetno, ljudje prijazni, angleško po Krakowu so še kar znali, verjetno zato kr je Krakow znana poljska turistična destinacija. Če ne drugega se je dobro naučiti par osnovnih fraz v poljščini, res pa je da se da it skozi tudi s hrvaščino ali srbščino.

Dodan: 12. 05. 2012 @12:26:05
Jezzy
Gost

MadBall: Aha sedaj mi je pa jasno kaj je bilo misljeno s to izjavo o Poljakih ja s tem se pa popolnoma strinjam ja. Zato sem pa jaz izbirala med stevilnimi tramvaji ki te res pripeljejo kamor hoces (se linijo imajo do Ikee. So veliko boljsi kot avtobus in bolj tocni, ker po njihovih cestah res vozi vse, cisto tako kot je povedal MadBall je pa drugace lepo mesto, ce je lepo vreme. Meni osebno Krakow postane depresiven cim se pokaze en oblak. Upam, da bosta imela lepo potovanje in poskusajta spoznat cimvec domacinov, ker vaju bodo potem oni naprej usmerjal v vse variante, ki jih krakow ponuja...in jih tudi v vodicih ni. Pa ce sta kolckej za vintige shopping je Poljska idealna, ker imajo velik izbor secondhand stacunc pa definitivno morta jet jest v Mlecno kavarno...neke vrste lowbudget menza, kjer dobis vse zivo kar se tice poljske kuhinje.

« prejšnja 1 naslednja »
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Čaki, iz tega linka sklepam,
slike --> http://alice.trinet.si/slo-galerija.html  
Dva para 50ih in 60ih
tu so vse informacije: http://www.triestetrasporti.it/index.php?descrizione-e-cenni-storici
je kar razlika v januarskih
 motiš se to kar se
je kdo tu s kakšnimi
kdaj je pa prekinil vozit?
ima mogoče kdo kakšno info
Ja ponovi vajo samo v
eh ne. to sam na
NUJNO iscem prevoz do Munchna
Jaz pa hodim v ordinacijo
a že deluje tramvaj? mogoče
Hej hej, jaz potujem na Portugalsko
Taša hvala.  Zanimajo me cene notranjih
Letošnjo zimo je v okolici
Zdravo! Gre mogoče kdo v
Res čudovita klima vlada v
Živjo!   S kolegico se septembra odpraulava
Hvala ti! 800eur se že
Nahrbtnik se lahko šteje za
 ste narod ki ni vreden
Kaj je to elektronska karta?
Obveščajte me o novostih in akcijah na moj e-mail...
STA potovanja Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
09:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA potovanja Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni Čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: 05/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

15.10.2013
06.06.2013
08.06.2013
17.09.2013
02.11.2012 - 02.07.2013
25.05.2013 - 26.05.2013
Vse vstopnice »

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev | Pogoji poslovanja
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™