Živjo!
Zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje s parkiranjem na letališču Bergamo? S fantom potujeva za 13 dni in bi avto pustila kar tam, gledala sva tole opcijo: http://www.parcheggiaeroporto.com/Default.aspx Low cost parking (40€/13dni) - ima morda kdo že izkušnje s tem? Piše sicer, da od parkirišča do letališča vozi brezplačni shuttle bus, ampak glede na to, da imava let ob 7.25 zjutraj, vrneva pa se ob 23h, shuttle ob teh urah verjetno ne vozi...nikjer sicer ne najdem urnika. Ne predstavljam si, kako daleč od terminala je to parkirišče? Glede na to, da ga z letališčem povezuje shuttle prav blizu verjetno ni? Je sploh mogoče priti peš?
Na spletni strani se da to parkirišče rezervirati že vnaprej, pa me zanima, če je to sploh potrebno. Povsod piše spletna cena za parkirišče - je kaj dražje, če prideš tja in ne rezerviraš parkirišča vnaprej?
Hvala za pomoč! 
LP
Mi smo v Bergamu parkirali točno na tem parkirišču, baje je super (fanta sta imela že izkušnje s tem parkiriščem). Prišli smo okrog 4h zjutraj in je prišel shuttle po nas. Mislim, da je tam pri vhodu tudi listek s telefonsko, na katero pokličeš, če si bolj zgoden in želiš, da pride avtobus pote.
Je pa malce daleč za hodit peš, sploh ker je vmes polno neke avtoceste. Ampak saj pravim, mi nismo imeli nobenih težav z shuttlom in to celo zelo zgodaj zjutraj.
Veselo pot, kamor koli že greš! 
kolk pa je cena
Super Ajda, najlepša hvala za odgovor!
Ste parkirišče mogoče rezervirali vnaprej ali ste kar tako šli? Je cena parikiranja kaj višja, če ne rezerviraš vnaprej? Me pa zelo veseli, da shuttle deluje tudi tako zgodaj, sem se že pripravljala da bom morala z vso kramo ob 6h zjuraj še pešačit kam daleč...odlično! Hvala!
Maja - ceno pa najdeš na spletnem mestu zgoraj. Odvisno je od tega, kje parkiraš.
LP
V kolikor vem, smo samo prišli tja. Fanta, s katerima sem šla na letališče, sta namreč organizirala prevoz, jaz sem se jim pridružila preko prevozi.org, zato ne vem veliko o tem. Ampak skoraj 100% nismo imeli nič rezervirano in tudi na parkirišču je navedena cena 13€, kar verjetno pomeni, da je čisto vseeno, če ne rezerviraš. Je kar veliko parkirišče, tako makadamsko, parkiraš po želji. Mi smo šli tja februarja, zato mogoče tudi ni bilo gužve in se je dalo brez problema parkirati.
lp
Odlično. Mislim, da bova tudi midva za teh 11 dni v prihodnjem tednu parkirala kar tam. 40 EUR za takšen čas je vsekakor poštena cena.
Lepo potujte vsi!
Js sem parkirala na park to fly in te peljejo in pridejo iskat s kombijem.
No, da poročam! 
Parkirišče je super, ko se bližate letališču sledite tablam "Low cost"-je kar dobro označeno, nato pa se ne ustrašit, ker vas pripelje res kar nekam v neko slepo ulico, kjer je prostora samo za en avto...midva sva najprej mislila, da sva zašla, ker se nama je zdela cesta preveč čudna, da bi kam vodila, ampak nama je potem prijazen gospod, ki je delal v skladišču ne daleč od parkirišča, pomagal najti pot 
Avtobus redno (mislim, da na 20 minut) pelje na relaciji parkirišče-letališče-parkirišče. Midva sva tja prispela ob 4h ponoči in sva se malce dolgo pakirala iz avta in je bil voznik tako prijazen da naju je še počakal...tudi za nazaj ni bilo problema (počakaš na avtobusnem postajališču pred letališčem, št.6).
Cena parkirišča pa je tudi ista, kot je navedena na spletni strani, za 13 dni sva dala 39€.
V glavnem, zadovoljna! Ni nobenega razloga, da bi plačevala 150€ in več za parkirišče bližje letališča. Od letališča do parkirišča je z busom 5min, parkirišče je makadamsko in tudi ponoči dobro osvetljeno!
Bon voyage! 
|
05.06.2013
|
|
|
24.08.2013 - 28.08.2013
|
|
|
18.10.2012 - 18.06.2013
|