Lepo pozdravljeni,
mene pa zanima Indija. Sama ima čas od 16.7. pa do nekje 20.8. Plana še nimam, pogledala sem karte, ki so nekako za ta datum okoli 600 evrov. Potovala bi na low budget, saj sem nekoliko omejena s financami. Želim pa si mirnega potovanja, kolikor je to pač v Indiji mogoče
da se nekoliko odpočijejo možganči od vsakdanjika v Sloveniji.
Če ima kdo podobne plane, naj se mi oglasi,
lepo bodite
V Indiji ni nikoli mirnega potovanja.
Tega se zavedam, pač mirno v tej smeri, da je popolnoma drugače od vsakodnevnih dejavnosti v Sloveniji
Se pa zavedam, da bi bilo tako potovanje daleč od mirnega
v indiji imas kraje ki so ZELO shanti, jaz sem v indiji nasla svoj mir...v indiji imas vse. od najbolj mirnih krajev do noro kaoticnih, vsak najde nekaj zase.
Iščem termin med 13.7. in 19.8. 
Indija je ožji izbor, nisem pa še dokončno odločen.
Za prvi obisk nekaj nasvetov: http://www.e-fotopotep.si/indija-za-fotografe-in-popotnike,188.html
Hej!
Tudi jaz iščem sopotnika/sopotnico za potovanje po severnem delu Indije, toda od 20. avgusta dalje za nekaj tednov. Če je kdo zainteresiran ali se bo v tistem čusu nahajal tam, naj javi 
hei
sama planiram tudi na 3-4 tedensko potovanje po indiji, konec avgusta oz v zacetku septembra. kakšen je tvoj plan? prvič bom potovala sama in bi bila zelo vesela kaksne druzbe na poti
spominčica, maš kak mail? sama nameravam v indijo v istem obdobju...
živijo
jaz pa planiram, potovanje po indiji in laosu nekje v začetku novembra, če je kdo zainteresiran
lp
ups ponovno pišem
evo tako je rada bi šla potovati po evropi z vlakom ali pa v indijo samo tam nekje od od oktobra dalje da se mi nabere nekaj denarja .iščem pa njo -njega ki bi šel z mano na to potovanje ali pa če se lahko komu pridružim ..lahko mi pište na petra .lak@gmail.com
|
24.05.2013
|
|
|
04.07.2013
|
|
|
11.10.2012 - 30.06.2013
|
|