Lep pozdrav
Imam 2 karti na določeni imeni, rezerviral in plačal sem jih preko neta na njihovi strani. Zaradi bolezni ne moreta potovati. Kaj naj naredim s kartama? Cena ene je bila cca 130€ (+2x ročna prtljaga 10kg + 1x velika prtljaga 15kg ), na njihovi strani pa stane samo sprememba imena 110€ na karto. Se da sprememba imena narediti kako drugače? Ali ju lahko prodam?
Let je 27.4.2012 (10h) - 4.5.2012
Hvala, lp.
Prodaš ju lahko vendar vprašanje kdo bi jo kupil?
Ceno menjave imena odštej ter poskusi, je pa odvisno tudi od trenutne cene karte(če je višja lahko več iztrži&scaron
lp
Že nekaj časa imajo ceno cca 300€/ osebo (275€ + prtljaga = cca 300&euro
. Jaz ju prodam za 200€/karto. Če je kdo zainteresiran naj javi 
Kako si pozresen. Za karto si dal 130, sedaj jo prodajas za 200, kupec pa mora plačati še menjavo imena 110 eur na karto! Če pa ti plačaš spremembo, pa to napiši zraven...drugače ti jo itak ne bo uspelo prodati, ker je pri tebi toliko kot preko ryanaira, brez komplikacij okoli imena...
ne menjava je vključena zraven
)
Menjava imena je vključena zraven karte tako, da je 100€ cenejša.
Vse kaže da jih boš spušil, namesto da bi komu dal vsaj za pol cene in imel nekaj od tega.
:-)
Živela požrešnost! :-)
Jih dam za 130E dve karti, to je pol ceneje (brez prepisa imena)
Samo tolk. To je drago glede na to da je brez prepisa imena in poleg vsega moraš še do benetk. Jaz sem dal za karto 180eur, letim pa iz ljubljane. Je pa res, da je treba prestopit. Z adrio letim do londona,od tam naprej pa z BMI... pa noben prevoznik ni nizkocenovni....ti pa za nizkocenovca ponujaš,tok drago
Malo težko boš prodal. Ne vem če kdo rabi it čez 4 dni tako na silo v Dublin. Pa malo si drag.
Termin je res med dražjimi (ravno za čez praznike), zato je tok dražja let.karta. Takoj po 1.maju so karte spet napol zastonj. Moja sekica gre za 1 leto v Dublin, pa je dala za enosmerno, odhod 4.5. s prtljago vred 38€.
Velja za vse : drugič kupujte samo karte brez prtljage, prtljago dodajte tik pred on-line čekiranjem. Ni dodatnih stroškov, na ta način morda lahko malo ublažite izgubo ob morebitnih odpovedih potovanja. Želim, da tisti osebi ozdravita, upam na vse dobro. Je pa zajebano, da dva zbolita naenkrat. 
Ok, jih dam za 100 (brez prepisa imen)
V redu, 60€ za obe karti.
malo morgen!
pa saj še je 2 dni. Morda se pa pozdarvita do takrat. Mislim pa, da se da za isto ceno tudi spremenit datume leta, pa morda gresta kasneje?
Na tem forumu dvomim da boš kaj prodal, saj smo navajeni kupovat karte za tako ceno, kot jih ti ponujaš brez prepisa imen. Probaj na kakšnem drugem forumu.
Dobra ideja glede datumov. Na žalost je prijateljica dobila pljučnico in dva tedna ji ne uideta. Glede kart sem še drugje probal, za zdaj nič.
20€ za obe karti !!
|
24.05.2013
|
|
|
08.08.2013
|
|
|
27.06.2013
|