Stran uporablja piškotke Sprejmi Zavrni Več o piškotkih nastavljenih na strani.
Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Kontaktirajte nas
Forum
Dodan: 15. 04. 2012 @00:41:23
Francoska polinezija
Alenka
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

Jeseni imam namen odpotovati na Francosko Polinezijo. Nekaj sem že čekirala karte po netu Ita-Zda in potem air Tahiti ma so cene še kar visoke. Ima kdo kakšen predlog kako in kaj iz prve roke, novejše info(kar je tu oblajvljeno je mal starejšega datuma in ni veliko)? LP ne bo manjkal vendar raje berem nasvete in novice iz prve roke.

Hvala in pozdrav

Dodan: 15. 04. 2012 @02:01:54
Re: Francoska polinezija
jps
Gost

JA, poišči pravo osebo, oziroma nekoga, ki ti bo znal najti ugodne karte. Če boš iskala sama, jih boš preplačala! Razlike so enromne, verjami...

Dodan: 15. 04. 2012 @03:05:07
rozica
Gost

hej alenka. kaksno ceno imas za karto preko zda?

ne vem, ce bo tole kaj pomagalo...jaz sem sla na FP z nove zelandije, povratna me je stala cca 700 evrov (auckland-tahiti-auckland), se pa v dolocenih terminih da dobiti ceneje poglej air new zealand. od doma do nz pa bi stalo se cca 1000 evrov?? potem med otoki so pa poceni trajekti in dragi leti

Dodan: 15. 04. 2012 @13:36:34
EcE
Gost

Mal neumesno vprašanje... Kakšne so pa kaj cene prenočišč v FP? lp

Dodan: 16. 04. 2012 @10:31:52
sonceje
Gost

Kaj pa če greš iz Nove Zelandije na Cookove otoke. So zelo zelo lepi, pa dost cenejši kot Tahiti. Jaz sem letela iz aucklanda na otok rarotonga, karta se ne spomnim točno koliko je bila povratna, ampak definitivno dost ceneje kot 700 evrov. Tam sem spala v enem super hostlu Varas, bilo je zelo poceni. Edino hrana je dražja če greš po restavracijah jest, ampak lahko si pa tut v hostlu kuhaš, čeprav če greš na primer na te otoke za 10 dni, potem si lahko privoščiš tudi gostilniško hrano. Sem pa slišala ja, da je tahiti noro drag, prou preveč.

Aja, pa še to. Iz rarotonge sem potem letela še na Aitutaki - taaaako leeeepo. Tut ni blo tok drago.

Dodan: 18. 04. 2012 @02:51:30
Alenka
Gost

Najlepša hvala vsem za odgovore.

jps:sem pomislils tudi na tvojo predlahgano varjanto in bom definitivo poslala povpraševanja po različnih agencijah,bom pa tudi sama še naprej iskala. Tako bom lahko imela vsaj cene za primerjavo.

Rožica:dobra ideja leteti preko NZ. Katero letalsko družbo se splača pogledati kaj pa povezave sklepam, da gredo na Bangok,Singapur podobno kot za Avstralijo. Mogoče se motim?

Sonceje:ja me mikajo tudi cookovi sem tudi pomislila na povezavo obeh varjant vendar mislim, da finančno se mi ne bo izšlo.Željo sicer imam, da bi obislaka FP.

Kr sem surfala po netu se na nekaterih otokih dobi hostle in podobne nekje pač je spanje po hotelih. Cene za hostle glede nato, da je to FP se mi ne zdijo pretirane.

LP

Dodan: 18. 04. 2012 @03:09:42
Alenka
Gost

p.s.

se opravičujem za slovnične napake,to so krivi moji hitri prsti in ura, ko to pišem

Po morju bi šla iz Tahiti do Moree ter Raiatea v Taha, Taha-Bora Bora. Air Tahiti povezovalni leti pa med Morea-Raiatea,Bora Bora- Huahine-Tahiti za to pride cena cca.360€. Karte od ZDA do Tahitija pa se gibljejo od 1.200USD- 1600USD. Tole je sedaj sicer še okvirno.

Dodan: 18. 04. 2012 @05:03:52
rozica
Gost

z benetk preko dubaja in melbourna (naceloma) leti emirates. poglej na expedio pa ti bo dalo se druge rezultate. moj naslednji let je s qatar airways in gre ljubljana-frankfurt-doha-singapur, potem grem pa v auckland z jet starom. vem tudi za povezavo prek pariza in juzne koreje, pa naprej v auckland...pac expedia bo vse povedala

iz aucklanda na tahiti pa leti air new zealand.

« prejšnja 1 naslednja »
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

V juliju 2013 se oddaja
Zivijo, mislim da ni nobenih
iščem prevoz do Salzburg-a 22.6.2013
Da se normalno vzpostavis, skupaj
ja PIKI  res pravim da
Ponujam prevoz od Maribora do
Kako se pa gibajo cene
Pa daj no.... če pa
Pozdrav usem, kot prvo prilagam
tudi jaz sem iz linza
hej! mene zanima pa kako je
Pozdravljeni. Zanima me, če pelteje
Res je, vize so se
Pozdravljeni,   zanimam me Vaš oglas, a
rad bi obnovil to temo.
@piki...ti si še eden izmed
Maestro ne deluje na bankomatih
Iščem prevoz do letališča Marco
Tole je moj spisek stvari
Jaz sem bila v Hotel
RER A linija, do konce
https://prevoz.org/prevoz/view/929129
Avgusta se odpravljam proti Poljski,
Kako do ISIC izkaznice?
Obveščajte me o novostih in akcijah na moj e-mail...
STA potovanja Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
09:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA potovanja Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni Čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: 05/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

25.06.2013 - 12.07.2013
21.06.2013 - 23.06.2013
25.07.2013
04.10.2012 - 30.06.2013
01.02.2013 - 18.06.2013
02.01.2013 - 31.07.2013
Vse vstopnice »

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev | Pogoji poslovanja
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™