Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Kontaktirajte nas
Forum
Dodan: 07. 04. 2012 @15:32:58
Dentalni turizem
jaka
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

Je sel kdo v kaksno izmed bliznjih drzav si zrihtati zobe? Iscem kaksno moznost, sam bi raje sel kam kjer je kdo ieml dobre izkusnje.

Dodan: 07. 04. 2012 @16:15:21
Re: Dentalni turizem
Markxxx
Gost

moja sodelavka je sla v Bosno, Bijeljina, lahko mi tuki napises email, pa jo vprasam lahko za naslov in ti posljem na email.

Dodan: 07. 04. 2012 @16:30:16
Markxxx
Gost

moja sodelavka je sla v Bosno, Bijeljina, lahko mi tuki napises email, pa jo vprasam lahko za naslov in ti posljem na email.

Dodan: 07. 04. 2012 @22:42:24
kk
Gost

Jaz sem se na letalu enkrat pogovarjala z gospodom in je rekel, da si je delal implante na Irskem, ker so ful cenejši. Če se prav spomnim je dal za vse skupaj nekje 2000€ (vsaj 4 implati, če ne še več). Več se žal ne spomnim, je pa rekel, da je neprimerljivo ceneje kot Slo. ali Avstrija.

Dodan: 08. 04. 2012 @08:11:42
Dare
Gost

Jst hodim v Smile studio na Reko in sem zelo zadovoljen tako z prijaznostjo, kot z kvaliteto storitev glede na ceno.

Dodan: 08. 04. 2012 @10:00:39
buljo
Gost

večina itak gredo v hrvaško, malo naprej od ormoža, zobna ambulanta galekovič, poceni zelo

Dodan: 08. 04. 2012 @13:38:26
jaka
Gost

moj email je shramba10@gmail.com

hvala za odgovore

Dodan: 12. 04. 2012 @18:44:08
cyrone
Gost

v Vinici, blizu mejnega prehoda Zavrč, je vas Vinica.. imaš nekaj zobnih ordinacij, furajo dentalni turizem,..foter zadovoljen..vido registracije LJ, CE,, celo GO

http://galekovic.net/index_hr.html

http://poliklinika-galekovic.hr/kontakt.aspx

Dodan: 17. 07. 2012 @18:12:45
ana
Gost

Zdravo!

Ko  že sprašujete kam kdo hodi!

Jaz sem se odločila,da grem svoje zobe popravljat na Hrvaško.

Sem starejša oseba in sem potrebovala kar nekaj obiskov,da sem si uredila nasmeh.

V Sloveniji sem na račun državnega zobozdravstva in nesramnosti in nesposobnosti moje zobozdravnice , ostala brez treh zob v vidnem polju in ,ko se mi je zlomil mostiček, sem bila eno leto brez vseh zob.

Takoj, ko sem prišla v ordinacijo INTRADENT , v Subičkih Toplicah, so mi takoj naredili zasilne zobe, nato pa še vse ostalo.

Cene lahko rečem, da so najmanj enkrat cenejše, kot pri nas, da o prijaznosti ne govorim.

TELEFONSKA:   385(0) 49 28 30 32

WWW.intradent.hr 

Dodan: 17. 07. 2012 @22:24:03
andy
Gost

No, ko pa vas bo kaj bolelo, se tudi odpeljite na Hrvaško in naj vam uredijo, ne vem zakaj potem polnite čakalnice slovenskih zobozdravnikov!!

Dodan: 18. 07. 2012 @01:31:59
dent
Gost

Definitivno Hrvaška! Veliko ceneje kot pri nas in zelo kvalitetno. Jim zaupam celo bolj kot našim zasebnikom, ki jim gre še samo za denar. Svetla izjema v SLO (vsaj kar se LJ tiče, so starejši strokovnjaki na stomi, saj je tam veliko prefesrojev in raziskovalev, ki jim je popravljanje zob hkrati izziv in imajo še vedno srce v Hipokratovem smislu). Ostalo je postalo vse fast-dent ... pardon "junk-dent". Hrvati Slovencem še posebno zelo radi popravljajo, saj jim delamo dober biznis in hkrati reklamo. To so priznali v marsikateri oddaji.

Dodan: 18. 07. 2012 @01:33:55
dent
Gost

... aja, pa ni jim treba pacientove pravice v obraz metat, da dobiš jebeno protibolečinsko ...

Dodan: 20. 07. 2012 @15:54:10
ana
Gost

lahko povem, da ko sem zaprosila svojo zobozdravnico v Sloveniji, za protibolečinske tablete, mi je le ta zabrusila, da naj grem kar do svojega zdravnika, ker pri njih ni v navadi, da bi dajali tablete ali karkoli proti bolečinam.

Lahko povem tudi to, da mi je dr. Ahmetović, tako z občutkom popravljal zobe, da me ni popolnoma nič bolelo, tudi , ko je inekcija popustila.

Dodan: 21. 07. 2012 @21:49:26
facebook
Registriran uporabnik

Vinica ni estetsko zobozdravstvo, je ful poceni, ampak imajo krone kot skdoelice za kavo. Moj znanec je šel gor na movie smile, pa se je vrnil s klavirkami-dobesedno take zobe, velike, enake, živo bele, debele, s temnim robom. skratka čist down.

Jaz hodim v Zagreb, samo to ni dentalni turizem, ampak moderna privat ordinacija s specialsiti in zelo ugodna. Dental Art Studio, Nenad Klasić. Res vrhunske storitve in krasen, nežen zobar.

Dodan: 29. 07. 2012 @21:39:20
lado
Gost

kar se Vinice tiče: to je za kmetavzarje. operacijska na lj. veterini je prava premiera proti njihovi. pa iz slovencev se delajo norca, ker jim pravijo janezi

Dodan: 07. 12. 2012 @03:20:12
maya
Registriran uporabnik

Ce vam Beograd ni dalec, vsekakor priporocam:

http://www.dentalstudio-hristic.com/kontakt-slo.html

ze vrsto let v zobni praksi, delal je tudi v Sloveniji, izjemen strokovnjak!

Dodan: 20. 04. 2013 @14:10:01
Mirjana
Gost

lep pozdrav jst bi šla s kolegico konec aprila iz ljubljane v bijeljino .a se da zmenit in koliko je cena

Dodan: 20. 04. 2013 @18:06:54
dusan
Gost
Dodan: 20. 04. 2013 @23:26:29
Dr Rakic
Gost

Jaz sem dr Rakic specijalist stomatoloske protetike iz Novega Sada V Srbiji.Ndim vam kvalitetne usluge v mojem dentalem centru  hitro in ugodno,Kontaktirajte me na stev. 00381 63 508 004.

Dodan: 20. 04. 2013 @23:37:17
dusan
Gost

Jas vam preporocam www.dr-rakic.com.Pred 12.leti sem naredil zobe pri njih in nimam do danes vec problemov z zobmi.Vse vam organizirajo oni prevoz, namestitev.Govorijo Slovensko in v nekaj dneh imate lepe zobe.

Dodan: 23. 04. 2013 @12:46:50
Jure
Gost

Mirjana, če bii imela rada ti in tvoja kolegica lepe zobe se mi javi da ti priporočim zobno ordinacijo ki bi to naredila kvalitetno,ugodno, lepo z 10 letno garancijo na protetiko. Več informacij na tel. št. 041 615 775 lp. 

Dodan: 23. 04. 2013 @12:47:26
Jure
Gost

Mirjana, če bii imela rada ti in tvoja kolegica lepe zobe se mi javi da ti priporočim zobno ordinacijo ki bi to naredila kvalitetno,ugodno, lepo z 10 letno garancijo na protetiko. Več informacij na tel. št. 041 615 775 lp. 

Dodan: 23. 04. 2013 @12:48:37
Jure
Gost

Dodan: 23. 05. 2013 @18:34:42
brižit
Gost

Jaz pa hodim v ordinacijo Balenović, ki je ena najstarejših v Zagrebu, družinsko tradicijo danes nadaljujeta Nino in Mateja, on je specializiran stomatolog, ona ortodontka (piše se Jelić).

http://balenovic.hr/hr/

Imajo vrhunske materiale, vse s certifikatom, kar se je mogoče prepričati tudi na spletni strani, nudijo vse storitve, seveda ceneje kot v Slo.

Jaz hodim dol k ortodontki, ki se je na tem področju veliko izobraževala, tudi v ZDA...

Seveda je med vsemi ponudniki težko izbrati, a jaz ju zelo priporočam, saj vesta, kaj delata.

Petra

« prejšnja 1 naslednja »
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Čaki, iz tega linka sklepam,
slike --> http://alice.trinet.si/slo-galerija.html  
Dva para 50ih in 60ih
tu so vse informacije: http://www.triestetrasporti.it/index.php?descrizione-e-cenni-storici
je kar razlika v januarskih
 motiš se to kar se
je kdo tu s kakšnimi
kdaj je pa prekinil vozit?
ima mogoče kdo kakšno info
Ja ponovi vajo samo v
eh ne. to sam na
NUJNO iscem prevoz do Munchna
Jaz pa hodim v ordinacijo
a že deluje tramvaj? mogoče
Hej hej, jaz potujem na Portugalsko
Taša hvala.  Zanimajo me cene notranjih
Letošnjo zimo je v okolici
Zdravo! Gre mogoče kdo v
Res čudovita klima vlada v
Živjo!   S kolegico se septembra odpraulava
Hvala ti! 800eur se že
Kako poteka rezervacija letalske karte?
Obveščajte me o novostih in akcijah na moj e-mail...
STA potovanja Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
09:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA potovanja Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni Čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: 05/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

24.05.2013
20.07.2013
10.11.2012 - 30.06.2013
17.09.2013
02.08.2013 - 04.08.2013
21.06.2013 - 23.06.2013
Vse vstopnice »

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev | Pogoji poslovanja
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™