Ojla,
Gre kdo začetek junija v New York?
Ja super, kdo pa si
?
Jst in kolega planirava julija 1 mesec vzodne obale ... približen plan je polet v NY potem pa road trip proti Orlandu, Miamiju ... vmesne destinacije še niso določene. Če bi bili štirje bi bilo idealno, ampak je težko najt kandidate/kandidatke predvsem zaradi financ. Tko da če ima kdo kakšne podobne želje se lahko kaj zmenmo 
lpM
nina.london31@gmail.com
Koliko stane viza za US v Sloveniji? Jaz sem v Londonu plačala 160 $! A je to normalna cena? Ker me je skoraj vrglo na rit.
1 mesec po US bi blo fenomenalno ampak ne dobim tolko dopusta
žal
Viza? 160$?!?
Jaz sem jo dala delat v Londonu, ker pač tle živim, in so mi vsi svetovali naj si jo grem takoj delat, ker traja ful časa preden pridem na vrsto za appointment. 160$ ja, pain in the ass!
Če greš v ZDA na dopust, in imaš slovensko državljanstvo ali državljanstvo UK (kjer biva&scaron
in še 34 drugih držav, ki sodelujejo v Viza Waiver programu, ne potrebuješ posebne vize.
Prijaviš se online na ESTA strani : https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ včasih je bilo zastonj, sedaj pa plačaš deset in nekaj $ (bilo je 14$, ampak so se mi zdi malenkost podražili).
Ne hodiš na noben appointment pri gov. officials in podobne sestanke in zasliševanja. Prijaviš se online in počakaš max. en dan da ti odobrijo. Velja dve leti. Sprintaš papir, ki ti ga ponudijo in potuješ...čudi me da si za "vizo" za US v Londonu plačala 160$, saj sem iz tvojega posta kjer praviš, da ne dobiš več kot mesec dopusta razumel da greš tja na dopust. Če si plačevala za kakšno drugo vizo, delovno, študentsko itd...potem je moj komentar brezpredmeten. Če pa si plačala za neko turistično vizo, ki je sploh ne potrebuješ, potem upam, da ti bo ta post koristil...
Lp
Hvala, ja to mi je res pomagalo. Jaz sem klicala za vizo tle v Londonu, ker nisem imela pojma, kaj rabim, pa sm tipu razložila, da grem za 1 teden na dopust, in je rekel, da pač rabim plačat 160 $. Nategnil me je na celi črti! Pa še rekel je, da je ta znesek nonrefundable! Tako da mi je kar slabo. Hvala za te info.
Ne se sekirat, na napakah se učimo,...če je problem denar, problema ni
Uživaj!
js grem 15 junija
, me pa zanima kako je z štekerji če kdo ve? Verjetno rabim poseben adapter za telefon, aparat?
hvala za odgovor
|
06.08.2013
|
|
|
02.04.2013 - 11.05.2014
|
|
|
21.06.2013
|