Žiujo!
Ker sem letošnji bruc, oz. bom bruc pravnega faksa, mam najdaljše počitnice do zdej.. 3 mesece uživancije torej..
Sicer nameravam junija po maturi še delat prek študenta, ne bom pa našparal ravno veliko, zato me zanima, če bi bil kdo pripravljen na kakšen 3-5 tedenski (dokler je volja, interes in denar) po Evropi? Šel bi res na low budget varianto, torej hoteli, apartmaji odpadejo.
Ker sicer nimam izkušenj s tako vrsto potovanja, bi bilo boljše, če bi šel še nekdo malce bolj "izkušen", da ne bi bila dva amaterja pri low-budget potovanju..
Sicer pa sem do zdaj veliko potoval, avtodom način, z nizkimi stroški, je pa le razlika med udobjem avtodoma in udobjem spalke na travi
Aja, pa v mislih sem imel bolj tople države, da ni treba ravno skrbet, da ponoči zmrzneš.. 
lp
Jaz ti predlagam , da greš z nekom k je isto intuziastičen nad to idejo in zagonom po ponvih stvareh pol nima veze kdo je.
Imaš tudi Couchaurfing in vrjamem, da boš spoznal same dobre ljudi.
Štopanje po Evropi je zelo hitro in zabavno, včaish kšn bus pa to je to
Uglavnm, da se ful u izi potovat tud z malo denarja.
GOgOgO
)
Hej, imaš e-mail?
Je sopotnik lahko tudi ženskega spola? :O
Lp
vsekakor se moraš z nekom ki potuješ razumeti. Predlagam, da če že koga najdeš se z njim družiš kakšen mesec. Pijačka ali dve ti ne bosta dala zadostnega vtisa o osebi...
Jaz sem tudi enkrat na forumu spoznal sicer 2 partnerja za potovanje, ki sta bila sprva v redu, kasneje se pa je izkazalo da je precej težko ptoovati z njima ker sta bila precej težka...
Poceni varjanta pomeni spanje na železniških postajah? Hostel je že malce preveč draga zadeva?
jaz bi bil za to štop varjanto po S. Italiji in J. Franciji do Barcelone za ene 10 dni julija/avgusta.
Praviš da nimaš izkušenj s tovrstnimi low budget potovanji, si pa že veliko potoval s avtodomom..hja pa še 18 let imaš..hja pa praviš da rabiš zato nekoga ob sebi izkušenejšega..imam prijatelco, bi billa zato, sam ima kašno let več kot ti..je pa še mladostnega izgleda :-)sej leta niso pomembna.. :-) če si za kavico z njo..sporoči..je pa ljubiteljica dolgih potovanj s vlakom :-),lp
Hej hej!
Hvala vsem za odgovore, vsi zainterisirani, kontaktirate lahko na mejl zan pika bregar afna gmail.com (v taki obliki podajam, ker ne želim scam pošte..).
Glede na to, da ima skype enega najboljših live chatov, pa se lahko slišimo tudi tam, nickname je bregar07.
Ninnca, spol niti ni pomemben, če si za, si za 
Aaaa; kot pravim, odvisno kako bi znesel buđet.. Prosm, kontaktiraj me na mejl glede tele tvoje ture do Barcelone..
xx; kakor že prej rečeno, posreduj prijateljici moj kontakt, pa se slišimo 
Tko kot je rekla AAA, nesmiselno je na silo potovat z nekom, samo da ga maš ob sebi, ker se zadeve lahko zakomplicirajo, če nista kompatibilna 
Jst tut načrtujem neki v tej smeri...in ce bi se nasla družba sm jst zravn 
Ženske ste kr navalile, kaj pa jz, name pa ne boste navalile?
Ene par se vas je javilo, hvala za odziv! Načeloma je destinacija Južna Francija, ter Španija, če bo čas, še Portugalska.
Če še koga zanima, lahko brez pardona kontaktira na mejl.. lp vsem!
še koga zanima tak poletni trip? 
Jaz bi raje bolj Italijo in Francijo, pa mogoče še kaj Španije.
|
21.06.2013 - 22.06.2013
|
|
|
06.07.2013
|
|
|
10.07.2013 - 14.07.2013
|
|