Za potnike iz Slovenije bo sigurno interesantna novica - VOLOTEA nova katalonska low cost aviokompanija bazirana na letaliscu MARCO POLO / BENETKE
(stran na netu se ne deluje http://www.volotea.com
On the 23rd February 2012 Volotea officially confirmed that they plan to open up a number of new routes from Venice Marco Polo Airport[
FRANCE Bordeaux - Bordeaux–Mérignac Airport (Begins 25 April 2012)
GREECE Thessaloniki - Thessaloniki International Airport(Begins 24 April 2012)
HUNGARY Budapest - Budapest Ferenc Liszt International Airport(Begins 25 April 2012)
ITALY Brindisi - Papola Casale Airport (Begins 05 April 2012)
Cagliari - Cagliari-Elmas Airport (Begins 05 April 2012)
Olbia - Costa Smeralda Airport (Begins 05 April 2012)
Palermo - Palermo Airport (Begins 05 April 2012)
Reggio Calabria - Reggio Calabria Airport (Begins 05 April 2012)
Venice - Venice Marco Polo Airport Base (Begins 05 April 2012)
POLAND Krakow - John Paul II International Airport (Begins 24 April 2012)
PORTUGAL Porto - Francisco Sá Carneiro Airport (Begins 24 April 2012)
SPANIJA Alicante - Alicante Airport (Begins 24 April 2012)
Bilbao - Bilbao Airport (Begins 24 April 2012)
Malaga - Málaga Airport (Begins 24 April 2012)
Santiago de Compostela - Santiago de Compostela Airport (Begins 24 April 2012)
Dobra informacija, hvala 
iz pepela Spanaira se je kot bi trenil rodil nov katalonski ptič feniks z imenom Volotea...
very interesting ...
Ne, Voloteo sta odprla - ustanovitelja Vueling-a (t j filiale Iberie) pajdasa Carlos Muñoz in Lázaro Ros Boeinge dobijo v posojilo od izdelovalca - eno masino zed imajo to pa so B 717 s 125 sedezi
Lahko že rezervirate lete na spletni strani. Cene so od 19 eur(s taksami) naprej.
ja jaz sem rezervirala.. zdaj pa me zanima kak to poteka glede potrdila da, si rezerviral ker to zdaj delam prvič in nimam pojma nič o tem .vem samo da še nič nisem dobla povratnih informacij!? mi lahko kdo pomaga?
http://www.volotea.com/en/contest.aspx
Velja še do 4.4. Cene s promo kodo so od 9-15€ v eno smer, torej ne bistveno nižje, ampak če ima kdo rojstni dan v kratkem, se splača pogledat 
ne razumem, zakajsesplača čemakdord?
iinimakdomjbi promo kodo?
nerazumemkajtisplohpišeš? pravzapravpačedobropogledašimašzgoralinkkjertivsepiše
lp
Ko boste leteli sporočite kako je blo glede na to da je to nova družba
če koga zanima bo British Airways s septembrom začel letet z Benetk na London City.
Kaj je že kdo letel s to družbo?
Že, že ..., piloti in stevardese so že imeli nekaj inauguralnih letov za posadko ...
Pa tudi lastnika sta se že peljala.
)
Če pa misliš na potnike, pa teh izkušenj še ne moreš dobiti, ker štartajo s prvim letom šele v četrtek, 5. aprila! Iz Benetk...
kaj je že kdo letel z njimi?
Me zanima ali so na ravni ryanaira, easyjeta ali kaj boljšega 
Daj mi povej kaj ti pričakuješ za ta denar? In kaj je pri easyju in Ryanu tako hudega, da bi bila Volotea boljša?
Mene pa zanima, kako je pri Volotei s check-inom; ali ga je pametno narediti on-line ali ne. Hvala
kaj je pol že kdo letel z njimi ali ne?
on-line seveda, drugače stane 15€
http://www.volotea.com/en/check-in.aspx
še to: prijatelj se je ravnokar vrnil iz Sardinije s to letalsko družbo in je bil navdušen, kot skoraj 2-metraš je imel dovolj prostora za noge, sedeži čisto novi, ker so bili z majhnim otrokom so jih spustili naprej in na splošno so bili vsi zelo prijazni, tako da zelo priporoča.
MihaP kje si videl te karte v akciji?
reklama je samo na italijanski strani,
http://www.volotea.com/it/offerte/9euros/
velja pa tudi iz angleške strani, poglej na iskalnik, dopoldne so bile karte na voljo še za večino kombinacij izven glavne sezone, večinoma za 9€ tja in po 19€ nazaj.
...pravkar izkoristil akcijo 
v juliju iz Benetk na Sardenijo (Olbia) za 9 EUR in avgusta nazaj iz Cagliarija spet za 9 EUR....
MihaP hvala, karte so kupljene
)
lp
Letel iz Benetk v Palermo in nimam pripomb: sicer so 20 min. zamujali, ampak to počnejo tudi drugi, ostalo pa ok: osnovna doplačana prtljaga je kar 23 kil, servis na letališču manj stresen kot pri Ryanairu, B717 lepo prenovljen, dovolj prostora. Upam, da se bodo obdržali
A mi kdo najde kakšen let za 9€ - povratna karta? Bi se šla samo peljat!
Mislim 18€ povratna karta 
Pravkar sem prispela z izleta Venezia-Bilbao. Ker sem imela rojstni dan sem plačala za povratno vozovnico 22€. Karte sem kupila že marca. Bala sem se, da za ta denar ne bodo tankali dovolj goriva, ampak je bilo vse ok
Priporočam.
tisti ki ste leteli,prosim povejte ali so letala polno zasedena ali letijo napol prazna??hvala
Volotea ima (do 31.maja) ponovno akcijo za 9€ v eno smer. Večina tovrstnih poceni kart je sicer pričakovano izven sezone, se pa kaj najde tudi v poletnih mesecih. Več na
http://blog.posvetu.si/wp/2012/05/29/akcija-za-9e-iz-benetk-in-trsta-z-voloteo-ponovno/
Hej,
ve kdo za kako promocijsko kodo za voloteo?
|
04.09.2013 - 09.09.2013
|
|
|
14.08.2013 - 17.08.2013
|
|
|
03.09.2012 - 30.06.2013
|
|