Cau,
na strani nekje piše da se vize enoletne WHV odprejo aprila 2012, novih 100..potem pa sem pobrskal malo po njihovi strani in našel tole:
http://www.immigration.govt.nz/migrant/stream/work/workingholiday/howdoiapply/default.htm
To pomeni da se zdaj že vse izpolne in pošlje na njihovo ambasado na Nizozemsko (če sem prav razumel) in potem čakaš do aprila in vidiš če si dobil ali ne? Ali je treba počakati do aprila in se na njihovi strani odpre kak novi link kjer se prijaviš?
Če je že kdo vzel to vizo bi bil zelo vesel če mi pojasni 
lp
Za Novo Zelandijo sem pozabil napisati
Živjo! tudi jaz sem imam letos namen prijaviti za working holiday vizo... jaz sem razumela tako, da lahko že pred 1.aprilom pošlješ po pošti oz. se elektronsko prijaviš po 1.aprilu, ko se odprejo nove prijave (mislim, da ni neke bistvene razlike)... jaz se imam sicer namen prijaviti kar preko interneta.
Živjo, tudi jaz se bom letos skoraj gotovo prijavila. Prijaviš se lahko preko interneta ali pa preko pošte pošlješ prijavnico. Kdaj pa imate namen potem oditi na NZ?
Lp, Maja
Živjo! Jaz imam namen iti nekje septembra oz oktobra
kaj pa ti?
kaj gresta delat v NZ?
Cau,jaz imam namen tudi po septembru..ce se kdo misli naj kar poslje mail
Aja moj mail: atmosphere@yahoo.com
atmosphereslovenia@yahoo.com
Se opravicujem za prejsnji mail,ga kdaj pozabim ker imam odprtega samo za ta forum.. Pa se preko telefona odpisujem 
Ce kdo misli it naj me kar kontaktira pa recemo kako
Jaz bi najraje šla oktobra ali novembra. Za koliko časa pa še ne vem, mogoče tudi za 1 leto 
jp, js tut mislm it nekje oktobra.. moj mail: hcmafaka@gmail.com
|
27.03.2013 - 27.06.2013
|
|
|
18.07.2013
|
|
|
24.05.2013
|