Živjo, bi šel kdo oz. ima namen iti za prvomajske kam potovat...jaz bi zelo rada kam šla, pa nimam nobenga, ki bi ta termin delal družbo..
Maša a ni boljše sam it nekam 
Koliko si stara, budget, kontinent? 
Živjo, ne, men osebno ne. Drugače sem pa stara 26. omejena sem bolj časovno, denar pa pride in gre
Destinacije pa nimam... sam da grem... go with the flow
evo jst tud brez, ampak kr grem
Maša če najdeš kaj pametnega se priporočam, pa ne spet nekje v Sloveniji, ker to lahko grem vsak dan 
jaz bi tud nekam šell
destinacije pa tud nimam določene
Patricks pa Me... lejta, kar z idejam na plano... men je čist vseen, sam da koristno preživim moj dopust... tako da...sprejema predloge... kok sta pa stara drgač?
Jst bi tut šla kam.. Kšn London maybe?? Pusti kašn mail.. 
Stara sm pa 24..
jaz sem star 25. ja pusti email 
Maša kam južno al severno 
Tole sem zasledila za prvomajske. Razmišljava, da bi s kolegico šli. Tak mogoče malo več dogajanja pa da ni preveč folka, čeprav je organizirano ....
http://www.barbara-adventure.si/
Kako hitro se pod posti znajde kakšen "promo" in kot po pravilu neznana imena in visoke cene. Potujte samostojno, da ne bo "ovčereja" na vsakem koraku. Bo boljše za razgledanost družbe
aha še to...zadaj stoji zelo popotniško orientirana
TURISTIČNA AGENCIJA AŽ IN RAČUNOVODSTVO....
No, zainteresirani pišite na masapotovanja@gmail.com. Pa jaz v London ne bi šla, sem tam že bila...
Maša maš kakšen konkreten predlog, da vidim če se ti sploh splača email napisat 
:P
Patricks, po želji... vem sam da ne bi šla v London, tam sem že bila... vseeno mi je kam ... takrat imam dopust, tako da bi rada kam šla... tako da lej, povej kam bi šel rad ti... predlog
Maša kaj praviš po obali francije, španije vse do Portugalse s avtomobilom?
Al imaš v mislih letalo ?
Tako turo si jaz že nekaj časa želim pa še do zdaj nekako ni bila izvedljiva.
maša
si sigurno prov napisala email?
ne prime
Živjo, mail je: masapotovanja@gmail.com Upam, da sedaj uspe
lp
Živjo, ja, zaradi mene avto ni ovira
sliši se dobro...sam a bo dovolj časa 10 dni, ker sem na čas vezana... piši magar na mail..lp
Ja nič te pa treba vzet polovičko 
Slovenija - Barcelona
Poglej v google maps, pa da ne spustiš prestiža MONACO 
Patricks, daj kontaktiraj me na mail...
Maša mama mi je rekla da se nesmem pogovarjat s tujci :P
A zdaj boš rekla da ni dobra ideja 
Hahaha... si me pa nasmejal zdle
sej ti pravim, da mi piši na mail ... pa da se zmenimo potem katero destinacijo bi šli... sicer pa lahko tudi drug mail ustvariš, in ti ni potrebno dajat pravih podatkov, tako da boš še vedno anonimen
hahha...
dej piši, pa ne kompliciri
Maša Nebom
pa da mi glavo vkrei odšraufaš.
:P
P.S. Bom se potrudil.
Je kdo za kakšno Portugalsko v tem terminu? 
kar nekaj nas je, dajte se vsi javit masi in dolcimo en datum, ki vecini odgovarja pa se dobimo na kavi in vidimo, kdo ma najboljse ideje... tudi za portugalsko magari 
lpb
|
01.09.2013
|
|
|
28.08.2013
|
|
|
08.03.2013 - 21.06.2013
|