Bi šel kdo kam v Marcu, Myanmar, Tajska, Filipini, Vietnam? CCA 17 dni. Resni prosim!
Ja, dj... mal bolj konkiretne infoi povej, pa bojo konkretni odgovorui, kere drzave, a mas karyop ze kupljeno... sem v aziji, ce bi me tvoja zelja zamikala, sem v hipu tam....
Prvič potujem na Tajsko, pa še to sama, tako da sem kar malo v skrbeh kako se bom znašla sploh prvi dan, ko priletim v Bankok. Kam se naj obrnem na cenovno ugodno prenočišče, kjer bo vsaj topla voda , ker na netu berem razne stvari o hoslih. Zato bi mi info o prenočitvi z imenom hostla, lokacijo in ceno zelo prav prišla. Če pa gre še kdo dol, bi se pa z veseljem pridružila. Potujem 3.3.12 iz Benetk. Hvala lepa. 
J, jaz bi sel, daj email da ti pisem
@Tina, jaz grem dol kak teden kasneje - 10.3. (Tajska, Laos,..), pa se mogoče lahko kje dol srečamo.. Drugače pa srečno pot!
hej, jaz prispem 10.3 v KUala Lumpur in grem naslednji dan z vlakom do Bangkoka, se tudi lahko srecamo pol. Ce je kdo za - moj mail je spletnonakupovanje@gmail.com
Trvaveller, vijol, je kdo za potovanje v dvoje?
oj, jaz sem zagotovo za, ce se da uskladit, nekih ne vem kakih nacrtov se tak zaenkrat nimam, sem zelo prilagodljiv, tak da ce ces mi pisi na mail moj al svojega napisi pa se kontaktirama
Iza, vijol se za, družba vedno dobrodošla
Lahko se več zmenimo preko maila: koviano@hotmail.com
Ja, kaj to vidva skupaj potujeta?
Iza, ne potujeva skupaj, jaz v drugi polovici marca, vijol je dol že prej.. Kaj pa ti, tvoji plani?
Aja, nekak sem razumela to tako!
Jaz sem v Indiji in cakam na navdih za skok kam drugam
|
04.09.2013 - 09.09.2013
|
|
|
12.08.2013
|
|
|
27.03.2013 - 27.06.2013