zdravo.
mene zanima, če ima kdo kak predlog, kje bi lahko kako hudo varjanto za new york najdu? samo karta me zanima. zdej tukaj na STA so imeli, ampak je bilo potovanje do konca junija, mene pa zanima potovanje v jeseni.
a se mi splača počakati še malo, če boto tukaj kaj objavili še? al je že zdaj mogoče kje opcija kake hude varjante.
možnost je potovanja it trsta, benetk, zagreba ali seveda ljubljane!
hvala za pomoč!
kolk pa se šteje da je še poceni za NY?
do 500€, max 550€
Ko semkupoval karte za ZDA so mi prišle najceneje iz trsta...ali iz munchna..
po moje se ti splača počakat..ziher boš dobil kako karto pod 500 €...jst nisem nikol plačal več kot 500€.. npr za chichago sem jo kupil za 390 € lani
Tudi jaz iščem karte tam nekje od prvega septembra do največ 19..
Pa me zanima vaše mnenje,ali naj še za karte malo počakam ali kako? Koliko približno pride karta iz zagreba/tsta/benetk tak čas?
počakaj!
ja, počakaj, dobiš jo lahko tudi za 400 eur.
hvala za nasvete, bom počakal 
aja, a ma še kdo kak nasvet če čem še kero stran spremljat, al bo sta kar dovolj?
Pri nakupu letalskih kart ti svetujem, da si vzameš čas, ker se ti bo splačalo. Jaz sem lani dobila za 330€ iz Benetk do NYC, trenutno imam karto v žepu za 450€ iz Budimpešte do Los Angelesa.Mogoče zato spremljaj iz Budimpešte, so zelo ugodne cene, probaj it direktno na American Airlines, imajo razprodajo.
Spremljaj še na momondo.com ali tudi (če preferiraš slovenske agencije) preko Sončka (kaz sem prek njih kupla,ker so imeli najugodnejše karte+najcenejši riziko odpovedi). Kayat.com, Edreams so tudi opcije za ugoden nakup. Skratka, spremljaj vsak dan.
Koliko časa pa svetujete naj počakam? Je prek monmondo pa teh strani ali ponujajo redne linije ali kako?
Ja sedaj če gledam je septembra najceneje 600 in še nekaj, in se mi zdi kar malo veliko glede na to ko berem kako drugi ugodno dobijo..
jaz bom počakal vsaj do poletja. pomoje bodo takrat začeli ponujati za jesen ugodne opcije. redno bom spremljal, če bo kaj bom vzel. sam glede na to da vsak dan leti cel kup letal iz evrope v new york, mislim da se bo našla ugodna opcija.
če kaj najdem, takoj obvestim 
Maja, kje si rezervirala to karto in v katerem terminu?? tud mi nameravamo v los angeles in okolico nekje konec septebra, zato bi mi prišlo prav če lahko napišeš kje si točno to rezervirala. hvala
Fista, pejdi kar na stran od American Airlines (Italy lahko) pa daj iz Budimpešte. Drugače sem pa jaz kupila prek našega Sončka, imajo še riziko odpovedi. Cena je bila Budimpešta-Frankfur-Filadelfija-LA 450€/os. Poceni.
Ali ni do poletja malo rizično čakati? Ker september je tudi še dobra sezona in so lahko karte še dražje?
no pač, sej bom spremljal karte redno in če bo kaj nabavim ..
mi2 sva jih lani za 920 (z vsem skupaj) dobila - konec aprila zacetek maja
eee kje pa če smem prašat?
kupljeno na http://www.edreams.com
letela sva pa budapest - new york
ce se kaksen info pa kr z vprasanjem na dan 
lp
zdej sm najdu benetke - new york, 527€. to je kr fajn
odvisno od termina, ampak ja.. kr ql cena
ceprav eni "pravijo" da so leteli za 350, tak da... svaka jim cast 
ja termin je 20.9. - 1.10. men se zdi dost kul cena, bi pa seveda raj vzel 350 
pa ja.. vredu cena.. zdle sem pogledal na edreams pa je budapest-new york 514€/os tak da kul..
fsm
ŠUŠ.....kje si pa najdu karte iz benetk bo new yorka za 527 evrov?
lahko probaš direktno preko Aer Lingus. tam so. super. prou kontam a bi kr kupu al bi še počaku 
ja tudi pod 200€ so že bile, samo jih je treba najt....
natančneje 198€ povratna dunaj /NYC.... seveda v najnižji sezoni... akcija
ne verjamem dokler ne vidim 
če je kdo letel v NYC za ceno, ki je manjša od 200€, sem jaz bratranec od Obame.. lepo te prosim.. sam se ravnokar vrnil iz NY, pa sem za povratno karto odštel dobrih 400€, ravno preko STA, pa mi verjemi da je cena dobra, vsaj glede povezav, saj smo leteli iz Zagreba, preko Pariza v NY in nazaj do Amstredama in Zagreba.
kdaj pa naj NE BI bila sezona v New Yorku? v NY ne potrebuješ sezone, karte pa so dražje le v času božično - novoletnih praznikov...
pa še to.. če odhajate v NY iz benetk, nikakor ne rezervirajte leta preko Milana, saj sta to povsem dva druga letališča, odaljena preko 20 km.. preko Rima je stvar bolje organizirana.
momondo je dobra opcija za iskanje kart, kot tudi edraems, seveda pa ne pozabite STA, saj sem sam za povratno karto od 6.2. do 14.2. odštel 403€. Pa še iz Zagreba, kot sem omenil.. akcija pač...
Pozdravljen bratranec od Obame
))
Karte pod 200€ so možne a so običajno posledica t.i. Errorfare - napake v rezervacijskih sistemih, ki so vsake toliko časa možne ter uporabe kuponov v raznih akcijah (recimo vake toliko časa lahko za recimo 50€ kupiši darilni bon za 100€ za posamezno letalsko družbo). Recimo ta teden se je dalo priti iz Italije do Brazilije in nazaj za 240€, do New Yorka za 200€ pa recimo tako:
http://www.exbir.de/profil.html?tab=blog&bid=1145&uid=a61f7b5fb8a620b8dd39f54a96eb494a
|
23.07.2013
|
|
|
22.07.2013 - 26.07.2013
|
|
|
01.10.2012 - 30.06.2013
|
|