Pozdravljeni.
Aprila 2012 se odpravljam na Tajsko. Letela bi rada v in iz Bangkoka, in sicer iz bližnjih letališč (Budimpešta je predaleč :P).
Zaenkrat sem našla karto iz Gradza za 660€.
Je to v redu cena, ali še naj počakam? Ve mogoče kdo če se obeta kakšna akcija pri Emirates, Quatar.... (kot je imel Emirates pred 14dnevi).
Ve mogoče še kdo za kakšno boljšo ponudbo?
Najlepša hvala vsem!
Sara
Joj še termin 
12.4.-27.4. (+/-2 ali 3 dni)

kaka pa je bila ponudba pred 14dnevi??
imas AIRFRANCE iz Ljubljane za Bangkok 755 Eurov, posebne ponudbe na njihovi spletni strani, pa poglej , če imajo še to ceno za tvoje datume aprila.
ponavadi emirati letijo za okoli 500 e iz munchna, benetk ali dunaja.....mislim da se splača se malo pocakat za karto. saj se imas kar nekaj casa do odhoda. taksno za 700 e lahko se zmeraj dobis.
imas pa Etihad Airways iz Munchena preko Abu Dhabija za tvoj termin 572 eurov
ja samo moreš pa do munchena prit
pol pa te stane isto :S
ta iz gradza se je zj podražila na 800 
Nič ne skrbi za karto - poglej na strani od emiratov (let iz Benetk), ponavadi so ugodne. Sicer pa se splača preveriti pri kakšni domači agenciji, kjer ti lahko priskrbijo karto. Jaz sem jo lani dobila za 600, 2 meseca pred odhodom.
600
755
572
Nevem kako temu rečete poceni leti. Dokler sem imel še v planu konec januarja/februarja it na tajsko je bila cena 501 eur iz benetk s quatarjem.
Te po 500 eurov so poceni samo prezivis pa na letaliscih mnogo prevec ur dam raje 100 eurov vec
@Dalibor
ni nujno.. za april imam karto s Qatarjem iz Benetk za 480€ in čakam tja 1,5 in nazaj 3 ure.. sam akcijo maraš ujet!
Preveč ste pametni nekateri..., to moram reči.
Zaboga pa ne tekmovat z nekami cenami let.kart če ne obvladate scene!! Tisti, ki potujejo redko, npr. le nekajkrat na leto (zase si mislijo verjetno, da je to pogosto), preveč pametujejo s temi cenami.
Cene let. kart so odvisne od sezone, tako da ne primerjati npr. decembra in aprila ali kaj podobnega! plus, ne primerjat leta 2010 ali kadarkoli z npr. trenutno situacijo.
Plus, odvisno je seveda od kraja odhoda!
če pa že govorimo o cenah kart do Tajske- pred nekaj dnevi sem našel povratno karto do Phuketa za 330,00. Ni pa bila ne iz Italije, tudi ne iz Nemčije, ampak iz .... Švice. Pred mesecem ali dvema se je dalo dobiti redno linijo do BKK za okrog 380€! Vse povratno, da ne bo nesporazuma. Če pa govorimo o absolutnih številkah, pa je bila pred leti v času novega leta ultra last minute (one way) karta do BKK za 99€!!! Podobna cena je bila ob štartu Airasie iz Pariza začetna cena (če si bil dovolj hiter) sicer do Kuala Lumpurja (potem je še le kratek/pocen skok do BKK) pred kakim letom!
Can you beat that!?!
))))
Js sm najdla karto iz benetk do bangkoka konec februarja za 610€ pri qatar airways
so pa cenejše karte direkt na strani kakor prek drugih strani
Marco Polo je zakon letalisce, ker nam je blizje,cenejsi dostop.topleje kot kak Munchen ali celo Švica kot je nekdo omenil
Vidim da sem našla super ugodno karto. 660 iz Graza (kar pa mi je iz Mb zelo blizu). Ma kake benetke za 610...benetke tut niso tk blizu, če greš sam
edino da sediš poleg 10ur na letalu, še ene 8 na vlaku 
Odvisno iz kje si. Iz Ljubljane do Benetk je 2 uri 45 min.
d
Sara,
preveri še enkrat pri emiratih. Midva z bodočo ženo
sva dobla karte za začetek marca za 535 evrov iz dunaja
lp
Pozdrav,
ker sem porocen s Tajsko in poznam Tajsko priporocam sledece:
Obvezno priti pred 12.04., ker se zacne Songkran-tajsko novo leto in traja 3-4 dni. Takrat je res noro in ne zamerite, ce vas polijejo z vodo, ker to pocnejo 3 dni, s tem vam zelijo sreco.
Notranji leti: AIR ASIA, najcenejsi
Hoteli in resorti na Tajskem: www.bangkokbangkokhotels.com ali www.hotelsthailandsearch.com
Hotel v BKK najdes tudi za 15 EUR za dve osebi, PROSIM, ne iscite hotelov in prenocisc za 3 EURe na noc, ker res ne vidim smisla, da potujes tako dalec, das toliko za letalsko karto in potem spis res z 10 osebami v eni sobi??
Vize ni za bivanje do 30 dni !
Hrana: lokalna hrana, ne samo na ulici, v tajskih restavracijah so kosila od 0,50-1,50 eur, vse tuje restvavracije so malenkost ceneje kot tukaj.
Meni najljubsa je FUJI v MBK shopping mallu, ki je tudi po moje najboljsa varianta za shopping. Npr, zenski cevlji po 3 eure, torbice po 2-3 eure, jeans hlace od 5-15 eur;..
Priporocam obisk spletne strani htt://www.tajska-thailand.com
Tu so vse informacije in poceni letalske karte...
Vecinoma letim s Qatar Airways ali Eva Air. Karte se da dobiti od 320 EUR.
tuinui ker vidim da si precej na tekočem.Na Tajsko grem konec januarja ,vračam se konec marca.Vmes grem po zemlji v Malezijo,se pravi da bom na Tajskem manj od 30 dni.Ali uradniki kaj gledajo na meji letalsko karto ,kaj težijo,če je povratek daljši od enega meseca ali bi vseeno raje za vsak slučaj naredil vizo v Ljubljani?
@ Tuinui
Namreč ne vem od kod ti informacije o dormih in spanju za 3 evre v skupnih sobah? Teh dormov je na Tajskem le za vzorec in še to le na Khao San Road in ne poznam nobenega, ki bi taj šel spat - če pa dobiš čisto single room za 10 U$D ali celo manj! Tako , da je to brezpredmetno. Pravzaprav je nekaj novih t.i, hostlov, vendar od butična/dizajnerska in je cena višja kod večina cheap single rooms. Npr. Lub d in HQ Hostel
celo za 320€ si napisal! ojojojojjjjjjj.....
Grem osmic najceneje sem letel za 400 al 420 ta je mocna 320
Za notranje lete glejte se orient thai i nok air znajo biti cenejsi od air asia.
hej hej tajec, še nekaj! sem ravno pogledal tvojo stran in spet zavajanje.
cheapoair in onetravel kot OTA, NISTA NAJCENEJŠA PONUDNIKA LET.KART!!!
Za to dam roko v ogenj! Res je, da imaš lepe pasice gor in kot affiliate dobiš kak $$$ (to je OK), ampak pisat, da sta najcenejša in da sta dobila nagradi, to pa je že BIG LIE!
Kadarkoli lahko primerjava kakšno let. karto, pa ti dokažem, da so vsaj 3 ameriške in kar nekaj drugih OTA cenejših in to VEDNO .... !!!
OTA = online travel agency
M1tko, hvala za info...
ampak sem že kupila karto iz gradca :S

Milano-Bangkok, Junij 2011 - 319,00 EUR povratna karta, Emirates, letel preko Dubaia !
Milan,
če greš ven iz Tajske in spet nazaj ali iz Malezije v Tajsko, rabiš vizo, čeprav boš manj kot 30 dni na Tajskem, vize ne rabiš za prvi vstop v Tajsko.
Rabiš re-entry vizo za 2 vhoda.
Spetjaz.
Hoteli se dobijo za 350 BHT na noč, malo bolj treba pogledat, npr, na Sukhumvit Sio 1 imas 3 hotele s to ceno.
Pri letalskih kartah moras brati tudi drobni tisk. Lahko dobis cenejse karte pri drugih ponudnikih, vendar kart ne mores spreminjati, veljavnost le 30-90 dni...
Oba ponudnika sta dobila nagradi v ZDA v letu 2009 in 2010 v primerjavi s tedanjimi cenami, malo razisci..
Karte po 320 eur so bile iz Italije, poznam vsaj 5 oseb, ki so letele za ta denar. Normalne cene, ce bookiras karte vsaj 4-6 mesecev prej pa lahko dobis od 419-432 eur z Emirates ali Qatar..
Air Asia je ZAME najcenejsi glede primerjave z ostalimi, lahko dobim z ostalimi omenjenimi let.druzbami cenejso karto za 5 eur ampak hvala lepa, letalo s propelerji oz. stara letala. Mogoce kdo ima sreco in naleti na novo ampak do zdaj sem letel vsaj 50-imi letali na Tajskem pa nisem imel te srece. Zato vedno priporocam Air Asia, vi pa se odlocite s kom boste leteli.
Za ostale komentarje bom zadrzal mnenje, ker....je skoda mojega casa.
Sara,
prihajas v terminu tajskega novega leta - Songkran. Praznuje se ponavadi 3-4 dni, v BKK bos imela veliko guzvo, uporabi obleke pri praznovanju, katere ti ne bo zal uniciti. Polivali te bodo z vodo in mazali z baby pudrom po obrazu.
Za sreco ! 
Jaz bom tudi tam...in tudi ostal za vedno 
Srecno pot
@Tuinui: lahko poveš kaj več o Songkranu? Pravzaprav me zanima ali se vse dni enako praznuje ali je pač en dan "vrhunec" (oz. prehod v novo leto)?
Letos bo od 13.-15.4. in me zanima, kateri dan je najboljše bit tam, če sem lahko le en dan?
Je boljše praznovati v Bangkoku ali kje drugje? Iz Bangkoka imam namen na Koh Lipe, tako da pride v poštev tudi Hat Yai, morda pa kar Koh Lipe.
|
01.06.2013
|
|
|
31.05.2013
|
|
|
19.06.2013
|
|