Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Kontaktirajte nas
Forum
Dodan: 24. 09. 2011 @10:35:23
Zaposlujemo !
A MONT PLUS
Registriran uporabnik
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 2

Spoštovani!

Podjetje A MONT PLUS d.o.o. Borštnikova ulica 53 iz Maribora, zaradi večjega obsega dela po raznih deloviščih v Avstriji, Nemčiji in na Nizozemskem zaposlimo večje število ljudi.

Iščemo različne profile:

KLJUČAVNIČARJE
KROVCE
KNAUFERJE
MONTERJE
CEVARJE
VARILCE...

Začetna urna postavka 8€/h, ki pa ni fiksna.
Prevoz in nastanitev je naša skrb.

Vaše cenjene prijave z izkušnjami pričakujemo na email: amontplus.doo@gmail.com

Dodan: 25. 09. 2011 @19:59:20
Zaposlujemo !
A MONT PLUS
Registriran uporabnik
Glasov: 1

Za delo v Avstriji in Nemčiji bi potrebovali še 10 varilcev in 20 ključavničarjev-monterjev.

Plačilo po dogovoru.

Dodan: 25. 09. 2011 @22:20:41
Re: Zaposlujemo !
karmen
Gost
Glasov: 0

ali zaposlujete tudi ženske.jaz bi šla takoj delat v tujino.imam 4stopnjo izibrazbe,vendar ne iz tega foha...

Dodan: 26. 09. 2011 @07:58:22
janez
Gost

Spet eni paraziti iščejo sužnje na jih bodo nate...

Dodan: 26. 09. 2011 @13:13:48
Zaposlujemo !
A MONT PLUS
Registriran uporabnik

Bravo Janez, kako ste Vi pametni! Verjetno brez službe z socijalno, pa še žena vas vzdržuje, ali pa pri mami na grbi. Saj takih parazitov je ogromno v tem našem slovenskem prostoru, ampak takih, kot ste Vi. Če pa imate take slabe izkušnje, pa tega ne rabite stresat na vse, ker vsi nismo Vegrad, SCT, in njim podobni...Lahko pa se vsako firmo preveri, kako posluje, in če plačuje vse prispevke za vse zaposlene, tako, da vam predlagam, da najprej, ko nekoga očrnite to preverite, ker za take očitke imamo tudi pravne službe, ki rešujejo prav take parazite, kot ste vi in vam podobni. Mi dajemo možnost ljudem, da se zaposlijo in da imajo redne dohodke, kot vsi naši zaposleni. Ostalo nas ne zanima.

Najprej se prepričajte kaj stresate iz svojega rokava, brez argumentov...

Dodan: 26. 09. 2011 @15:01:57
jkanez 2
Gost

ja, imam iskusnje z vamimi podobni. En mesec delamo potem recete da nismo dovolj hitri te nas odpustite brez plac.

tuk je prevar za Belgijo in Nizozemsko ( Knaufarji)

Dodan: 26. 09. 2011 @22:18:25
A MONT PLUS
Gost

Če niste bili plačani je lahko več dejavnikov Janez...enega ste že sami navedli, ampak ne verjamem, da niste bili dovolj hitri, ampak ste morda težek primer, kot vidim iz napisanega, tako, da zdaj svojo slabo voljo mečete kar vse povprek na vse delodajalce in prav tako tudi na nas. Saj pravim, če imate bilo kak argument za naše podjetje, bi bil zelo vesel, če ga kar napišete. Mi imamo svoje obveznosti poravnane, do vseh svojih delavcev in to vsakega 20. v mesecu so plače nakazane na vseh računih. Niti enkrat še nismo izostali, ali vsaj zamudili z izplačili. Se da vse preverit. Prej, ko koga očrnite se najprej prepričajte, da ne boste vse metali v isti koš. Sicer pa imamo pogodbe sklenjene za nekaj let naprej in ni bojazni za naše zaposlene, saj nismo Vegrad in tudi s politiko nimamo nič skupnega.

Pa lep pozdrav

Dodan: 26. 09. 2011 @22:22:34
A MONT PLUS
Gost

Sem nekaj pozabil...sam, da vas pomirim, da še nimamo kadra niti v Belgiji in niti na Nizozemskem, se pa na veliko pripravljamo na te države.

Ste pomirjeni

Dodan: 27. 09. 2011 @09:05:40
miha
Gost

bom Vam kar zastavil direktno vprašanje, če smem:

čez eno leto bom diplomiran strojni inženir, žal brez delovnih izkušenj, pa me zanima zgolj delo v tujini (v poštev pride več ali manj samo Skandinavija). kakšne so kaj možnosti za sodelovanje?

aja, pa ne pričakujem norveške/švedske plače za začetek.

hvala za odg.

Dodan: 27. 09. 2011 @11:06:04
Ptic
Gost

Miha, pa brez zamere. Brez izkušenj lahko gladko pozabiš na tujino. V tujini samo najemajo kandidate z izkušnjami tak 99% del za tebe odpade. Po mojem mnenju imaš dve možnosti.

1.) Začni se prijavljat v tujini za dela za diplomante (graduate)

2.) naberi si delovne izkušnje v Sloveniji in nato pojdi v tujino.

Dodan: 27. 09. 2011 @15:52:22
jure
Gost

Lahko greš za ribiča v severno morje... Sem gledal po TV, da vsako sezono radi vzamejo kakšnega brez izkušenj, ker ga lahko pol navadijo delat po njihovo... ;-)

Dodan: 27. 09. 2011 @16:36:06
rolba
Gost

Torej A mont plus vi ste zaposlitveni posrednik za tuje stranke v tem primeru. Postavka plačila je glede na ponudbo zahodnega trga relativno nizka! Poraja se vprašanje koliko se tukaj izgubi na podlagi vašega posredništva? Glede na to, da ste v registru vpisani šele od začetka avgusta verjamem, da ni kakšnih slabih referenc. Moj prijazen nasveti bi bil tudi to, da mogoče potencialne zaposlene preko vaše agencije nagovarjate malo manj s "pitbull akcentom"! Če pogledamo še naprej je tukaj podjetje Lerona d.o.o., ki je pred časom ustanovilo kar veliko podjetij (Vir. supevizor) in verjetno je bilo vmes tudi kakšno slamnato.

Lepim link:

http://supervizor.kpk-rs.si/podj/34295224/

Dodan: 27. 09. 2011 @19:05:01
m
Gost

Kolega se je konec poletja vrnil iz Nizozemske razočaran, ker ni prejel niti centa. Delali so 1 mesec kot bedaki, potem pa so jih s 1001 izgovorom poslali nazaj domov brez denarja. Na slovenski agenciji, ki jim je posredovala delo, pa seveda nič ne vedo na katere pravne službe se lahko (če sploh), oškodovani obrnejo. Pazite, ko se odločate za tako službo in res preverite 5x vsako podjetje.

Dodan: 27. 09. 2011 @20:23:06
Alen
Gost

Spostovani!

Bralcem, verjetno vecina studentom, bi zelel dati samo dva dobra nasveta iz lastnih izkusenj. Prvi je ta, ce si se student se raje osredotoci na studij in ga koncaj v nekem doglednem casu. Takoj isti trenutek, ko bos drzal/a potrdilo o  diplomiranju v rokah se pa lahko odpravis kamor te je volja. Veliko mojih kolegov je med studijem zabluzilo in jim je danes po 10 in vec letih hudo zal  za izgubljeno priloznost. Vecini je ostala "samo" se dipoma ali pa se kaksen izpit zraven.

Da se vrnem na temo. Danes ti placila za delo ne garantira niti "Papez" vec. Ogromno je nategov tako doma in se vec v tujini. Ne recem, da je podjetje, ki oglasuje delo "nategunsko" vendar se lahko razmere kaj hitro spremenijo in posledice nosis samo ti in nobeden drugi. Torej tisti, ki se odloci tako ali drugace za delo v tujini naj preveri ne 5x temvec veckrat reference delodajalca in pa seveda "direktne zgodbe od ust do ust". In seveda moras biti pripravljen tudi na kaksen nateg. Brez tega v zivljenju verjetno ne bo slo.

Lep pozdrav v Slovenijo.

Alen

Dodan: 30. 09. 2011 @13:51:01
cady
Gost

slovenia hell...

Dodan: 04. 10. 2011 @16:41:44
Zaposlujemo !
A MONT PLUS
Registriran uporabnik

Zaradi vse večjega obsega dela v naše vrste vabimo izkušene:

KLJUČAVNIČARJE

VARILCE

FASADERJE

KNAUFARJE

Začetna urna postavka po dogovoru. Knauf in fasade lahko po kvadratu.

Informacije na GSM: 041 716-299     

Dodan: 07. 12. 2011 @18:32:29
Zaposlujemo
AMONT
Gost

Iščemo večje število monterjev za montažo kovinskih konstrukcij v Nemčiji.

Iščemo tudi strojne tehnike z znanjem nemščine za delovodje.

Vse ostalo na razgovoru.

Vse prijave na amontplus.doo@gmail.com

Dodan: 07. 12. 2011 @21:20:50
spela
Gost

Ce ste ze tako resna firma bi morda lahko imeli kaksen drug email naslov kot gmail, recimo od firme?

Dodan: 07. 12. 2011 @21:41:13
ruud
Gost

ne nasedajte!!!! podjetje je insolventno in je v postopku izbrisa brez likvidacije.

Prilagam dokument:

Datum: 02.11.2011
Uradni list: Ajpes/155968

stran 1 od 2 Srg 2011/41717 matična številka 6008739000           Okrožno sodišče v Mariboru je v registrski zadevi izbrisa iz sodnega registra brez likvidacije dne 02.11.2011       Postopek za izbris subjekta vpisa A MONT PLUS storitveno podjetje d.o.o., matična številka 6008739000 iz sodnega registra brez likvidacije, začet s sklepom tega sodišča opr. št. Srg 2011/35124 z dne 28.10.2011, se ustavi.             SKLEP o izbrisu iz sodnega registra brez likvidacije s k l e n i l o : o b r a z l o ž i t e v : Sodišče je dne 20.9.2011 začelo postopek izbrisa iz sodnega registra, ker gospodarska družba A MONT PLUS storitveno podjetje d.o.o., Borštnikova 53, MARIBOR, ne sprejema uradnih poštnih pošiljk oz.je neznana na poslovnem naslovu, ki je vpisan v sodnem registru in sicer Borštnikova 53, MARIBOR (427.čl. ZFPPIPP Zakona o finančnem poslovanju, postopkih zaradi insolventnosti in prisilnem prenehanju (sklep številka Srg 2011/35124 z dne 20.9.2011). Zoper sklep je vložila gospodarska družba ugovor. V ugovoru navaja, da na naslovu Borštnikova 53, MARIBOR prejema vse poštne pošiljke,tako je tudi sprejela sklep o začetku izbrisa subjekta vpisa iz sodnega registra brez likvidacije. Ugovor je utemeljen. Sodišče je preiskusilo ugovorne navedbe predlagatelja. Sklep o začetku postopka izbrisa iz sodnega registra brez likvidacije je poslalo družbi na naslov, ki je vpisan v sodnem registru. Iz povratnice je razvidno, da je gospodarska družba na navedenem naslovu dne 23.9.2011 sodno pošiljko tudi sprejela in je tako ugovor utemljen. stran 2 od 2           Zato je sodišče s tem sklepom odločilo, da se ustavi postopek izbrisa (prvi odstavek 438. člena ZFPPIPP). Pravni pouk: Proti temu sklepu je dovoljena pritožba v osmih dneh. Pritožbo je treba vložiti pri tem sodišču. Ta pisni odpravek se ujema z elektronskim izvirnikom sklepa.
Dodan: 07. 12. 2011 @21:44:48
ruud
Gost

zadaj stoji nekdo, ki je na takšen način ustanovil vsaj že 50 podjetij, tako da raje si delo v tujini iščite preko uradnih ponudnikov v matičnih državah kamor želite it delat...

Dodan: 14. 12. 2011 @13:01:14
buba
Gost

Če hočete delo v tujini se mi zdi najbolj relevanten nekakšen evropski zaposlitveni zavod. Imajo svetovalce kjer opravijo individualni pogovor z osebo in mu/ji predlagajo in pomagajo do željenega dela. To je uradna služba Evropske unije, ki sodeluje z nacionalnimi zavodi za zaposlovanje. Vendar tudi tukaj previdnost ni odveč. Prilagam link:

http://ec.europa.eu/eures/home.jsp?lang=sl

lp

Dodan: 04. 01. 2012 @11:28:48
Keki
Gost

Če posrednik ponuja 8€/uro, mu švaba plača vsaj 20€/uro. Sam sem pred tem, ko sem prenehal z delom v eni izmed večjih slovenskih firm(zaposlitev za nedoločen čas, solidna plača), dodobra preveril novega delodajalca, pri katerem delam že malo več kot pol leta.  Res da se na mesec lahko nabere tudi po 300 ur(pisanih, hehe), vendar ko je 20ga plača, je pa veselo )

Dodan: 18. 02. 2012 @18:25:31
origin
Registriran uporabnik

Keki, kje delas?

Ce zelis, me lahko kontaktiras na jitsu82@gmail.com

Sam tudi rabim nekaj zanesljivega, delat sem pa itak navajen, tako da ni problema..

Dodan: 26. 02. 2012 @17:51:06
pol
Gost

a mont plus....resna firma???...potem pa se gor spuščate v konflikte s folkam...))))u nulo resni

Dodan: 28. 02. 2012 @14:24:14
me
Gost

Miha, sicer si vprasanje ze nakaj casa nazaj postavil, ampak, ce delas na Norveskem lahko tudi Norvesko placo pricakujes. Tako mislenje, da brez iskusenj pa morda ne mores meti place kot nekdo drug, prevladuje samo v Sloveniji. Tu gor placajo vse, ni nobenega izkoriscanja, ce te zaposlijo si enakvreden ostalim delavcem in tudi placa je enaka. Odvisno samo od polozaja na katerem delas.

Dodan: 01. 03. 2012 @08:57:10
Re: cevarje!
kire vitanov
Gost
Dodan: 04. 03. 2012 @22:23:12
Lene
Gost

Na Norveskem je mozno delati poleti kot turisticni vodic/vodicka, vendar je potrebno znanje vsaj treh tujih jezikov (jezikov, ki jih govori vecina turistov, predvsem spanski, nemski, francoski, italijanski). Dela se ponavadi od maja do konca avgusta. Sama nisem tega preizkusila, vendar si je na ta nacin dodatni denar za prezivetje sluzilo kar dosti mojih sosolcev, ko sem še zivela tam. V zacetku maja poteka najprej usposabljanje, potem pa vodenje turisticnih skupin. Torej ne gre za redno zaposlitev, vendar le za nekaj mesecno. Je pa to kadar, ki se ga med poletjem resnicno isce (pa tudi prodajalce v souvenir trgovinicah, prodajalce na ribji trznici). Drugace pa je tezko - govorim iz lastnih izkusenj. Ponavadi je tudi predpogoj znanje norveskega jezika - ne vem pa kako je pri opravljanju fizicnega dela, vendar je tudi v tem primeru tezko dobiti delovno vizo, sklepam, ker je konkurenca kar huda (veliko je drzavljanov Poljske, ki so si tam ze spletli socialne mreze in tako lazje najdejo delo kot nekdo, ki tam nikogar ne pozna). So pa pred leti iskali tudi slovenske farmacevte za delo na Norveskem. Relativno "lahko" je dobiti tudi delo v vrtcu, vendar je za to ze potrebno znanje - vsaj osnovno, norveskega jezika. 

Dodan: 04. 03. 2012 @23:02:48
por
Gost

ta amont plus pa je res (bila?) ena prava firma! že takoj so se tukaj spustili na nivo gostilne in debatirali/žalili.... taki firmi resnično ne bi verjel...

Dodan: 23. 04. 2012 @20:10:05
arowana
Registriran uporabnik

pozna gdo mineko,firmo ki ima sedež u beltincih

Dodan: 10. 05. 2012 @10:30:54
Nedžad
Gost

Ali je delo knaufarja plačano na uro ali  po akordu (m2/ura) oz. na normo?

Ali je skupinska norma če je na normo?

Kdo krije stroške bivanja?

Kako se izplačuje plača ali na konto ali kako drugače in kje ali v državi kjer se dela ali v Sloveniji?

Odgovori na ta vprašanja mi bodo povedala vse.

LP

« prejšnja 1 2 naslednja »
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

veljavna osebna je dovolj, saj
ojla ena jst iščem eno mirno
če rabiš tečaj slove, so
Živjo. Kupil sem karto pri Alitali,
Kaj ste si vize rihtali
Vse se zacne pri clovekovi
mislim da je tukaj bolj
knaufar prav imaš za vse
Mi lahko kdo priporoči, kam
Letos grem študirat in nevem,
Oddamo apartma v EL Medanu
To bi pa mogoče jaz
Konec julija potujem na Škotsko
A je kakšna poceni let.
Janko se je potuhnil kot
Je ta zadeva nekam v

Ko so odprli mejo rumuni
delo na domu: znajti se
zanima me ali kdo od
Ali potrebujete obliki, posojilo resnično
Kje je meni najbližja STA poslovalnica?
Obveščajte me o novostih in akcijah na moj e-mail...
STA potovanja Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
09:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA potovanja Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni Čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: 05/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

05.06.2013 - 06.06.2013
19.11.2012 - 16.06.2013
25.05.2013
31.05.2013
18.10.2012 - 18.06.2013
27.06.2013
Vse vstopnice »

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev | Pogoji poslovanja
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™