Kaj ima mogoče kdo kakšen kontakt za obiranje sadja v Avstriji?
Hvala in Lp.
tudi mene to zanima in prosim za kontakt blizu radskebruga kaj pa na euresu nič ne nadješ
mene tud zanima, ali pa Južna Tirolska...
tudi mene to zanima 040506100
Dobro fantje kdaj gremo brat torej?

tudi mene zanima delo obiranje grozdja v avstriji ali lahko dobim kakšno telefonsko številko in kakšno je plačilo? 031574382 je moja telefonska
hvala za podatke
okoli 5 € na uro, prevoz ni plačan. en topel obrok na dan.
cmuri imaš izkušnje s tem,poznaš razmere?
ja poznam razmere !! delo je res fizićno in rabiš nekaj kondicije za nošenje brent.
prosjla bi kakšen kontakt za obiranje sadja v avstriji iz šentiljske strani,
lp hvala
prosila bi kakšen kontakt za obiranje sadja v avstriji iz šentiljske strani,
lp hvala
pozdrav,
ve kdo za kaksno delo v avstriji za sezono - obiranje sadja?
Iščem delo v Avstriji Celovec ali sezonsko obiranje sadja
In zakaj mislite, da boste z iskanjem uspešni tukaj? Iščite na po avstrijskih portalih, po ključnih besedah (Kleinanzeigen für Saisonarbeiter, Erntehelfer - Steiermark, Kärnten itd.)
ne splača se, 6€ dobiš bruto na uro, tebi ostani neki 5 € neto, če si potne stroške odsteješ, ti ostani ravno toliko kot bi v sloveniji delal.
švedska, norveška, danska, švica so edine države, kam se še splača it. nemčija, avstrija so zelo slabo plačane. v nemčiji dobi varnostnik 6 € na uro, za tak denar itak skoraj lahko v sloveniji dela. isto dipl. negovalke v nemčiji ne dobijo niti 1500 € neto.
pomočniku kuhraja v nemčiji dajo 8,5 € bruto, kuharju pa 10 € bruto, kot rečeno nič kaj več od slovenskih plač.
pa ima li neko konkretne informacije ....od price nema nista gde da se dela?
|
09.09.2013 - 10.09.2013
|
|
|
23.01.2013 - 23.06.2013
|
|
|
24.08.2013 - 28.08.2013
|
|