Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Kontaktirajte nas
Forum
Dodan: 16. 06. 2011 @12:49:37
GoOpti
Marks
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

A je mogoče kdo že uporabljal njihovo storitev? gre se za nizkocenovni prevoz do letališč v naši bližnji okolici.

Mam namen it iz LJ do Marca Pola, pa mi nobena druga v redu varianta ne pride v poštev kot pa lasten prevoz al pa tale varianta, pa me zanima kake mate kj izkušnje

Dodan: 16. 06. 2011 @15:21:49
Re: GoOpti
carniolan
Registriran uporabnik

Po clanku in njihovi spletni strani izgleda da zacnejo poslovati z 1.7.2011 presenetilo me pa je "kaj mislijo klienti" ....?

Osebno grem 27.6 samo ob 4'h zjutraj na MarcoPolo -let imam ob 8 za Rim in ob 11 ze nadaljujejem za Bizanc - dobil studente da me odpeljejo.

Dodan: 17. 06. 2011 @23:44:43
Marks
Gost

Ja, s 1.7. začnejo s to budget varianto. Do zdaj so mel menda samo vip varianto, se mi zdi. Sj zato pa sprašujem

Dodan: 10. 07. 2011 @10:37:50
Petra
Gost

Malo osvežujem temo...

Torej, že ima kdo kakšne izkušnje z njimi?

Dodan: 10. 07. 2011 @14:50:24
peter
Gost

To zanima tudi mene...

Sem ravno včeraj srečal njihov kombi v Lj...

Dodan: 13. 07. 2011 @10:06:41
r
Gost

jst sem  bookiral za jeseni ..povratni transfer lj benetke lj ... 24 eur v obe smeri na osebo..... res so ugodni.. edino če odpovem ne dobim denarja nazaj...

Dodan: 13. 07. 2011 @11:59:04
slon
Gost

jaz sem pa za zagreb gledal,pa so zeeelo dragi

Dodan: 13. 07. 2011 @12:52:20
GoOpti
Gost

Pozdravljeni,

za Zagreb zaenkrat še nimamo OPTI prevozov, imamo VIP prevoze, ki so sicer res dražji, vendar ponujajo številne ugodnosti. Preverite na naši spletni strani.

Lep pozdrav,

GoOpti

Dodan: 28. 07. 2011 @18:58:00
Anja
Gost

Ima že kdo izkušnje s transferjem preko Go-Opti prevozi?

Razmišljam, da bi bookirala za jeseni, pa bi rada slišala kakšno mnenje uporabnikov njihovih storitev.

Dodan: 29. 07. 2011 @11:23:10
Markson
Gost

Jasz sem bookiral za ta vikend do Benetk... bom pa sporočil, ko bom videl kako bo

Dodan: 31. 07. 2011 @23:26:11
navihanka
Gost

jaz sem z njimi šla pred dvema tednoma do let. Marco Polo in je bilo vse bp. odhod kot so rekli, za nazaj so pa dan prej poslali sms, kdaj nas bodo na letališču pobrali. Priporočam! Je pa res, da bolj v naprej kot rezerviraš, cenejši je prevoz + pozna se, koliko oseb že imajo oz. koliko oseb skupaj rezervira.

Dodan: 01. 08. 2011 @10:12:05
L.
Gost

Tudi jaz sem gledala prevoz do Budimpešte, pa stane enosmerna karta 300 evrov!?! mal preveč, glede na to, da je povratna karta za vlak cca 40 evrov...

Dodan: 02. 08. 2011 @11:03:55
bb
Gost

jaz sem se peljal prejšnji teden iz benetk v ljubljano z njimi. vse super, postanki se delajo po želji potnikov, dan pred odhodom ti pošljejo sms kje in kdaj te bodo čakali. če v prihodnje ne bodo podražili svojih storitev vedno z njimi na letališče!

Dodan: 02. 08. 2011 @12:07:25
Lili
Gost

Jaz sem imela super izkušnjo z Go-opti. Ravno prejšnji teden smo z prijatelji rabili prevoz do letališča Marco Polo in pol tudi za nazaj. Pa oba šoferja sta bla ful prijazna (za ke in za nazaj). Je pa bolš, če gre recimo cela družba skupaj, ker pol ni treba nič čakat. Če greš na primer sam, se zna zgodit, da bo treba počakati še ostale potnike. Pridružujejo si pravico do čakanja mislim da 4-ih ur. Ne vem točno. Najboljš je njih vprašat kako je s tem. Drugač pa res super zadeva. Vsi smo bili zadovoljni.

Dodan: 02. 08. 2011 @12:07:26
Lili
Gost

Jaz sem imela super izkušnjo z Go-opti. Ravno prejšnji teden smo z prijatelji rabili prevoz do letališča Marco Polo in pol tudi za nazaj. Pa oba šoferja sta bla ful prijazna (za ke in za nazaj). Je pa bolš, če gre recimo cela družba skupaj, ker pol ni treba nič čakat. Če greš na primer sam, se zna zgodit, da bo treba počakati še ostale potnike. Pridružujejo si pravico do čakanja mislim da 4-ih ur. Ne vem točno. Najboljš je njih vprašat kako je s tem. Drugač pa res super zadeva. Vsi smo bili zadovoljni.

Dodan: 02. 08. 2011 @19:15:43
Markson
Gost

evo. tudi jaz imam super izkusnjo z njimi. dva dni nazaj sem sel do marca pola. sicer sem moral potem pocakati kako urco pa pol vec, ampak za tako ugodno ceno ni problema. se splaca iti z njimi

Dodan: 02. 08. 2011 @19:42:56
Petra
Gost

Meni zgledajo obetavno. Samo upam, da se res držijo tega časovnega okna štirih ur, kot oglašujejo. Nazadnje sem šla do Munchna z enim drugim prevoznikom in sem mogla tam čakat 11 ur. Katastrofa!

Dodan: 05. 08. 2011 @13:23:35
Katarina
Gost

Mene zanima, ali vozijo tudi do Milana?

Dodan: 11. 08. 2011 @18:49:17
GReGa
Gost

po njihovi strani sodeč, vozijo.

http://www.goopti.com/

Dodan: 13. 08. 2011 @09:27:40
Katka
Gost

Meni se zdijo profesionalni! Zelo sem navdušena, vse pohvale.

Dodan: 16. 08. 2011 @13:16:21
katarina
Registriran uporabnik

koliko ste pa kaj plačali za prevoz do Benetk tisti, ki ste že potovali z njimi? zdaj gledam ceno za čez en mesec (ja vem, da deluje po principu: čim prej, tem bolje... ), pa se mi ne zdi tako grozno ugodno :S

Dodan: 17. 08. 2011 @08:47:36
Petra
Gost

Jaz sicer še nisem šla z njimi, imam pa rezervacijo v septembru. Plačala sem 25 eur za povratno vožnjo LJ-Benetke.

Dodan: 19. 08. 2011 @13:30:07
iskra
Gost

pri meni je do Munchna 140€ po osebi nazaj pa 45,5€ po osebi. Če bi bilo tudi gor grede ista cena, bi bilo ugodno tako pa ni.

Dodan: 28. 09. 2011 @20:53:22
darinka
Gost

z možem potujeva iz Benetk 3.11., hotela sem se prijaviti in rezervirati prevoz na letališče, pa mi ne rata, kako deluje rezervacija, vnesla sem potrebne podatke, pol pa nič!

Dodan: 28. 09. 2011 @21:24:54
franci
Registriran uporabnik

Mogoče bi bilo bolje brez moža na potovanje  .......no, meni lepo odpre in pokaže ceno in tako naprej. Kje se torej ustavi?? Meni sicer za 3.11. napiše ceno za nekatere termine okoli 28€, kaj pa tebi??

Dodan: 28. 09. 2011 @21:46:20
ss89
Registriran uporabnik

najprej se moraš registrirati..mogoče tega nisi naredila? jaz sem edino imela problem ko sem hotela plačati z maestro kartico od nlbja pa mi ni sprejelo, ker od nlb maestro ne sprejemajo, tako da moraš uporabiti kakšno drugo kartico

Dodan: 29. 09. 2011 @08:21:42
Gost

lahko jih tudi pokličeš in se zmeniš da plačaš po predračunu, ker moje maestro kartice abanka tud ni sprejel.

Dodan: 08. 10. 2011 @12:20:53
Ana
Gost

js pa še tri prjatlce smo tut šla z njimi do Municha... pa smo dale 66 evrov za povratno... ko smo šle domov je bil check out ful hiter in bi mogle dobro uro čakat, pa smo klicali voznika, ki nas je že čakal na parkirišču zraven letališča...
vozniki so dost zanesljivi, pa ne divjajo...

res so super... definitivno jih bom še kdaj bookirala...

Dodan: 30. 01. 2012 @22:08:54
DOM
Gost

Tudi sam imam zelo velike težave z plačevanjem preko kartic. poskušal sem z Viso, Maestrom, Mastercardom, ampak za vse rabiš čitalec, ki ti poda neko seccuritycode.

Če ima kdo iskušnje s tem ali ve kako to rešiti, naj prosim odgovori..

Dodan: 30. 01. 2012 @22:45:13
Žiga
Registriran uporabnik

Glede čitalca, potrebuješ najbrž tole: http://www.activa.si/pametnaKartica/otp.asp

« prejšnja 1 2 3 4 naslednja »
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Amm, ja najvrjetneje marca ali
Pozdravljeni Pišite na prevozi@psd-group.eu LP Robert
Pozdravljeni Pišite na prevozi@psd-group.eu. LP Robert
Pozdravljeni Pišite na prevozi@psd-group.eu LP Robert
Pozdravljeni Pišite na prevozi@psd-group.eu.   LP Robert
Hoje je cca. 5 min
@popotnica, kdaj pa načrtuješ potovanje?
mi lahko na mejl pišeš?
Če koga zanima študenstka viza
mene tud zanima kakšno delo.
Ja pa saj je ravno
Najbrš ti bo pa tvoja
Februarja in marca cene let.kart
Mikonos je otok glamurja in
Hvala za info. Kako je bilo
Hej, jaz bi ga imala.
Kje je meni najbližja STA poslovalnica?
Obveščajte me o novostih in akcijah na moj e-mail...
STA potovanja Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
09:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA potovanja Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni Čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: 05/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev | Pogoji poslovanja
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™