Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Kontaktirajte nas
Forum
Dodan: 23. 11. 2010 @19:05:42
PO GIMNAZIJI ZA ENO LETO PO SVETU!!!
Ožbej
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

Zdravo!

Letos zaključujem z gimnazijo. Že dalj časa si želim, ko bom z vsem konec, za eno leto na potovanje (delo+potovanje, da si bom lahko pokril vse stroške, seveda). Najbolj me mikajo Kanada, ZDA, Avstralija, NZ.

Nekateri pravijo, da če si vzameš leto dni "premora" od učenja, potem ne moreš več zopet začeti, sam pa sem mnenja, da je ravno obratno. V srednji šoli je pač tako, da če želiš biti uspešen moraš enostavno velik del svojega časa posvetiti učenju! Do zdaj je nekako šlo, letos pa opažam, da se popolnoma izgubil tisti "zagon" za učenje. Zdi se mi, da je mnogo bolje da si po gimnaziji vzamem eno leto samo za spoznavanje sveta, kot pa da grem takoj študirat + nabral si bom mnogo izkušenj in spoznal veliko novih prijateljev...

zanima me, če je tu kdo ki ima morda podobne želje ali pa še bolje, da je dal sam kaj takega skoz? rad bi izvedel čim več o vaših takšnih in drugačnih izkušnjah, tako da se kar razpišite (če se vam da)

Seveda si svoje potovanje predstavljam kot neko "couchsurfing" opcijo, da bodo stroški čim manjši in bom lahko spoznal veliko ljudi na tak način.

Lp

Dodan: 23. 11. 2010 @20:13:03
Re: PO GIMNAZIJI ZA ENO LETO PO SVETU!!!
Jo
Gost

Jaz bi tudi. Samo se mi zdi še malo prezgodaj za celo leto. Mogoče potem proti koncu faksa, ko bo že malo več izkušenj ..

Koliko imaš pa ti izkušenj z samostojnimi potovanji?

Dodan: 23. 11. 2010 @20:16:48
Gap year
mit
Gost

Oj,

odkril nisi nič novega, temu se reče gap year in je stalna praksa v UK ipd.

Boš pa kmalu ugotovil, da ni vse tako preprosto da kar greš nekam in tam delaš. Za začetek obkroži Evropo po kavčih in pogruntaj vso dokumentacijo v zvezi  z delom drugod kakor tudi kje boš prebival itd.

Za delu v UK npr. rabiš naslov da lahko začneš iskat delo, delo lahko iščeš le v tistem okolišu kjer si prijavljen, kakor tudi rabiš odpret bančni račun, podpisat pogodbo itd. Boš hitro obstal v kakšnem kraju za več kot le en vikend, kar pa ne vem če je ravno tvoj cilj.

Dela na črno ti jaz ne priporočam, saj se najde, samo boš hitro nategnjen ali pa ohromljen ker boš premalo plačan. Nobena varjanta pa ni fletna, sploh pa ostati nekje brez denarja in papirjev. Sej so ljudje ki pridejo nazaj pa rečejo, da nia tak bavbav, pa pravjo kakšne dogodivščine so imel. So pa tudi drugačne zgodbe, o nasilju, o dolgovih (greš v klub pa fašeš račun za 200€, wtf?!!), so ugrabitve, ne vem-kraja organov kaj jaz vem kam misliš it. Tega ni za podcenjevat kakor tudi ne za pretiravat.

Če pa si človek takšne sorte, si pa preberi knjigo Matej Sedmak-Parasite oz. Okoli sveta brez denarja. Lp

Dodan: 24. 11. 2010 @00:57:21
dude
Gost

jst tut letos koncujem gimnazijo, pa me tut zanima eno leto potovanje po svetu. sam jst sem imel bolj v mislih juzno ameriko...

Dodan: 24. 11. 2010 @09:02:43
PO GIMNAZIJI ZA ENO LETO PO SVETU!!!
Peteršilj
Gost

Jaz mislm da naj te ne skrbi toliko za vnaprej. Imam prijatelje, ki so potovali po tri leta, trenutno je eden izmed mojih prijateljev iz portugalske star 19 let in je naokol. Mal dela, štopa, je, pije, uživa - živi.

Sicer nism pristaš takimenovanega: potovanje brez denarja. Ker sem že spznala take ljudi kot so ala "sedmak" in se mi obrača želodec. 

Je mam tud željo potovati naslednjo leto ( že pridno zbiram denar ) 

Moje sanje so:  Aljaska, NZ, Avstralija, Irska, Islandija, Greenlandija...

Vem ja same bogate države. 

Ampaka vse se da če se hoče

Dodan: 24. 11. 2010 @10:52:54
Pipi
Gost

Meni osebno se to zdi super ideja in mogoče malo obžalujem, da tudi sama nisem poskusila kaj podobnega po končani gimnaziji.

Ni rečeno, da boš po končanem faksu imel kaj bistveno več izkušenj, mani osebno se zdi, da bolj ko se staram, manj si upam in bolj tehtam vse odločitve, medtem ko bi bilo včasih bolje, da bi stvari endostavno naredila!

Mogoče ni slaba opcija, če naprej doma v Sloveniji ene 6-8 mesecev delaš, zaslužiš denar in greš potem za 4-6 mesecev potovat. Seveda je vprašanje, če se da v tako kratkem času zaslužiti dovolj za tako potovanje, a če skušaš čimveč prihraniti in nato na potovanju skromno shajati bi se pomoje dalo.

Druga opcija so mogoče kaki dolgoročni prostovoljni projekti. Vem, da bo večina bralcev foruma ob tem zavila z očmi, ker se jim zdi brezveze delat prostovoljno preko organizacij tipa Voluntariat, ker jim moraš ponavadi nekaj malega prijavnine plačat (zakaj bi plačeval, če boš pa delal prostovoljno?), ampak za večino dolgoročnih projektov (6 mesecev in več) ti organizacija za katero delaš nudi nastanitev in prehrano in če imaš še kaj našparanega denarja seboj, se da fino shajat. Je pa res, da si omejen na eno državo.

Ko sem sama potovala po Škotski, sem v Edinburgu spala v hostlu, kjer so v zameno za 8 urno delo v recepciji (dopoldne, popoldne, nočna - odvisno kako si se zmenil) nudili zastonj bivanje v hostlu (8 ur dela = ena noč zastonj). Če obstaja še kak tak hostel drugje po svetu (bi rekla, da ja...samo trebo bo fino googlat in brskat), se da tudi poceni in zanimivo skozi prit. Link od hostla: http://highstreethostel.com/

Upam, da ti uspe!

Dodan: 24. 11. 2010 @14:27:39
Zala
Gost
Glasov: 3

Tudi jaz sem imela v načrtu po gimnaziji iti eno leto po svetu....pa se je to leto spremenilo v tri leta.

Sedaj pa pridno študiram, ni mi žal za nobeno "izgubljeno" leto...in, če bi se še lahko enkrat odločila, bi storila enako. Le pogum v roke, pa pot pod noge.

Najbolj pa mi grejo na živce ljudje, ki me sprašujejo: kaj boš pa napisala v svoj CV, da si počela ta leta?

Živela sem.

LP

Dodan: 24. 11. 2010 @14:34:26
Ožbej
Gost

Ja, saj ravno to me najbolj skrbi: da bolj ko se staraš manj si upaš. Trenutno imam velik zagona za take stvari...najbolj pa me skrbi da če ne bom šel zdaj ne bom šel nikoli. Zdi se mi da potem ko končaš faks se itak hočeš čim prej zaposlit in sploh ne razmišljaš več o kake daljšem potovanju.

Pa saj nebi šel kar tako brez denarja pa "kar bo pa bo", imam našparanih dobrih 2000 evrov, kar mislim da je več kot dovolj za en lep začetek. Tudi delal nebi nikoli na črno, vse bi si prej uredil. Če bi se odločil bi itak šel za dalj časa v eno državo tako da ne bi bil problem glede dela. Verjetno pa ne bi ostal v eno in istem mestu več kot 1 mesec, bi pač menjal nekaj služb!

Izkušenj res nimam veliko, do zdaj sem potoval bolj "šolsko" (smo obiskali veliko evropskih mest) - ampak se mi zdi, da če se dobro pripraviš se niamš česa bat. Kar se tiče ugrabitev, kraj, opeharjenj s strani delodajalca; če človek študira na take stvari potem je res bolje da do konca življenja ostane doma in nikoli ne gre malo po svetu. Res je, vsakega je takih stvari strah ampak če nisi pripravljen tvegat pač ostaneš doma. Meni do tega zagotovo ni. Vem da o tem krožijo razne zgodbice, a te so bolj izjema kot pravilo. Boljše je razmišljat v smeri: NIČ SE MI NE BO ZGODILO, FINO SE BOM MEL, UŽIVAL BOM,...na koncu mi zagotovo ne bo žal

Dodan: 24. 11. 2010 @15:09:58
Lala
Gost

No sej, neki že maš, čez poletje še kakga jurja našparaš pa start Jaz mam plan sicer po faksu it (post-gimnazijsko leto sem žal že zamudila), ampak sem čez poletje spoznala dva tipa tvojih let (Avstralca pa Britanca sicer), ki mata letos gap year. En je že skor eno leto naokoli, drug zdej kaka dva meseca, oba se mata fajn, nobenmu nič ne manjka. Po mojem mnenju se splača

Dodan: 24. 11. 2010 @16:00:29
Ožbej
Gost

O super, lepo je slišat da ljudje to na velik počenjo in da je to nekaj povsem normalnega.  Zdej pa me tut zanima kako je pol z vpisom na fakulteto. Marca se bo treba vpisat na faks. A pol se jst enostavno ne vpišem? al kko?

Ker ne bi pa se rad vpisal in kao hodu na en faks...js bi se rad vpisal pol čez eno leto ko bom že nazaj iz popotovanja (da bom še vedno lahk izkoristu tist en padec pa me vseen ne bojo vrgli na izrednega), če veste kaj mislim???

Dodan: 24. 11. 2010 @19:08:43
Lala
Gost

Jp, se pač ne vpišeš in počakaš na naslednji marec.  

Dodan: 24. 11. 2010 @19:31:57
gabr
Gost

Sem imel pred kakšnim letom pri sebi na obisku enga tazga popotnika. Gostil sem ga preko kaučsrfinga. Bil je totalno brez dnarja , pa še sred zime je blo. Sem ga šel iskat na železniško v Ljubljano. Sva šla na pivo, pa sem jo jaz plačal. Potem je hotel še eno....sem mislil, da se bo kaj izprsil, pa ni bilo nič. Jaz budala !!!! Sem ga odpeljal k sebi domov ; zmenjena sva bila , da ga gostim 3 dni. Ker živim na podeželju, ga ni nič dosti zanimalo, na štop se mu ni dalo iti, peš tudi ne....in tako je 3 dni in tri noči samo jedel . pil in spal. Pa bi on še kar tako v gosteh ostal ! Na koncu sem mu moral sam zrihtati novega gostitelja ; ta ga je spet prišel iskat k meni in ga odpeljal k sebi domov. Ne vem v čem je uživancija potovanja, če nimaš ne za hrano, ne za prevoz  in si enostavno ne moreš nič privoščiti. Vse kar je ta popotnik počel , je bilo izkoriščanje gostitelja. Gostil sem že marsikoga , a takega gosta si ne želim več, obnašal se je kot invalid- nesposoben početi karkoli. In ,če si brez denarja , si resnično omejen pri marsičem .

Dodan: 24. 11. 2010 @19:58:07
Ožbej
Gost

A tako preprosto je tole s tem vpisom? superca

Gabr, hvala za opis tvoje izkušnje, vednar sam zagotovo ne mislim couchsurfat na tak način. Niti v sanjah nebi pomislil da bi nekomu, ki me gosti še plačevati pustil. To pa ne! Couchsufring je zame to kar že sama beseda pove in nič kaj več. Prenočišče, morda še zajtrk, če ga gostitelj sam pripravi, kaj več pa si jaz ne predstavljam. Itak pa bi kombiniral še z hostli, hrano pa bi si v vsakem primeru plačeval sam....edino kar bi morda še nekako želel od gostitelja da mi morda, na morej stroške (bencin...) razkaže svoje mesto (seveda če ima čas in če to sam predlaga)

Dodan: 25. 11. 2010 @08:44:05
takoj
Gost

na žalost jih večina pod "couchsurfing" razume le zastonj spati, jesti in piti. za spoznavanje prijateljev jim je malo mar.

Dodan: 25. 11. 2010 @09:08:23
hajcer
Gost

za misliš potovati, našparaj in potuj. če misliš delati v tujini, delaj v tujini. kombinacija obojega so le fantazije in sanje.

za vsako zaposlitev rabiš en kup papirjev in prijav, socialna, davčna, delovna pogodba, stalni naslov itd.. noben delodajalec ne bo teh zadev rihtal za tebe, če boš mislil delati samo kak dan ali teden. ko se boš zaposlil, bodo te rabli vsak dan po 8 ur. in boš v tistem kraju obtičal. še za okrivanje bližnje okolice ti ne bo ostalo dovolj časa.

Dodan: 25. 11. 2010 @16:55:27
Ožbej
Gost

Js vidim v couchsurfingu samo in izključno nudenje prenočišča in razkazovanje mesta, poleg tega da spoznaš nove ljudi, seveda...kar se tiče dela&potovanja; v načtru imam da najprej kakšne 3-4 mesece delam, ostalo pa potujem, vse dokler mi ne zmanjka denarja. Delo bi si uredil v SLO prek kake agencije, tako da se nebi potem v tujihi lovil ali celo ne našel ničesar!

Nikakor si ne predstavljam tega v smislu: en teden delaj, drugi teden potuj...vem, da me tako prav nihče ne bo zaposlil. Work first - enjoy later!

Drugače pa imam tudi sam 2 prijatelja ki trenutrno couchsurfata po Avstraliji in bosta tam osatala celo leto. Pravita da se imata super, delata priložnostno (nič na črno)....enkrat jima je sicer zmanjkalo denarja pa sta se hitro znašla in zaposlila na neki kmetiji (to je bilo na daljšem popotovanju med raziskovanjem Avstralije) - v tem ne vidim nič slabega, se jima je pač zgodilo..pa sta se poba znašla,..

Dodan: 26. 11. 2010 @13:39:24
Klara
Gost

JSt pravim: Pot pod noge!! Kar si si zamislil, to izpelji. Brez veze, da razmisljas kaj vse se lahko slabega zgodi. Ja, treba je bit previden. Ja, lahko se zgodi, da ti zmanjka denarja pa se bos ze znasel ali pac vrnil domov. Point je v tem, da ta cas kar se da najbolje izkoristis in da dobis izkusnje in kasne nove prijatelje! Tko da drzim pesti, da gres in da gre vse kot po maslu. Do takrat pridno surfaj po interentu in isci najboljse varijante. Me pa zanima, preko katerih agencij si pa mislil najti delo ze v Slo? lp

Dodan: 26. 11. 2010 @21:30:21
Ožbej
Gost

Tut js tak pravim: pot pod noge, pa nič preveč razmišlat

Men se kr dopadejo tele STA ponudbe. Sploh za Kanado je poceni!

A veš mogoč še za kake druge agencije ki ti poiščejo delo in uredijo vso potrebno dokumentacijo, da pol js nimam še s tem problemov?? se priporočam (pa da je zasnesljiva)

Dodan: 28. 11. 2010 @18:39:20
LostSoul
Registriran uporabnik

jaz bi tudi šla... najbolj me mika za kaki mesec v ameriko, potem pa še več. rada bi šla stran od sedanjega življenja, da sploh izvem, kaj bi rada sama s sabo...

Dodan: 28. 11. 2010 @21:32:05
Lily
Gost

Zala,

sliši se zlo zanimivo..se ti mogoče da pustit mejl tuky, mam neky vprašanj zate?

LP,LIly*

Dodan: 28. 11. 2010 @21:48:35
Ožbej
Gost

LostSoul, točno tako kot si rekla. Tud jaz še nimam čisto točne predstave, kaj bi sploh rad počel v življenju. Definitivno pa je 1 leto po svetu dovolj da spoznaš samega sebe (pa naj se sliši še tako čudno)! Zdi se mi, da človek ko je nekje daleč stran od doma razmišlja čisto drugače, vidi svet v drugi luči,  predvsem pa spozna kaj bi rad od življenja

LostSoul, ti praviš da bi šla za 1 mesec v Ameriko? si tudi ti v 4. letniku sš?

Dodan: 29. 11. 2010 @01:24:21
Klara
Gost

Zal, ne poznam nobene take agencije, razen STA. Sele raziskujem variante, googlam, googlam, googlam..) Sem se pa navdusila za delo na ladji, hm, bom se videla. Lahko ti pa svetujem kako mogoce mal prisparat denar. Eno leto je relativno dolgo. Sej kot sem razumela, se ti ne gre samo za zasluzek, ampak tudi za izkusnje, da se zabavas in spoznas folk, kaj dozivis...JSt sem recimo sla na prostovoljno delo. Poglej si na strani voluntariata v Lj. Placas neki minimalnega za registracijo in si izberes drzavo in tabor na katerega bi sel. Pot si sicer sam placas, ampak ponavadi dobis zastonj bivanje in hrano. To je super varianta, da obisces kaksno drzavo in spoznas folk iz cele Evrope pa se zna bit ful zabavno pa se kaj koristnega naredis. LAhko se potem se s kom povezes in naprej potujes in raziskujes drzavo. Druga varianta je pa AEGEE. Ne vem kako je zdaj, ampak jst sem spet za neko minimalno placilo sla za 3 tedne v izbrano drzavo. Zastonj bivanje,  hrana, izleti in zur. Pot si spet sam placas. Spet spoznas ful folka, lahko se z njimi povezes se pred potjo in izves, ce gre kdo se kam naprej pa lahko skupaj potujete. Mislim, da se pri obeh lahko prijavis na vec zaporednih taborov/poletnih sol in tko prezivis kar neki casa na poti relativno poceni. 

Dodan: 29. 11. 2010 @06:21:59
tina
Gost

Če imaš željo potovati, boš potoval in te ne bo nič ustavilo ; ne denar , ne leta ....Sama dem začela potovati že kot otrok-s starši. Pozneje pa čisto sama že v prvem letniku faksa. Za tisti mesec potovanja na leto sem delala vse vikende in vsak prost dan. Po končanem študiju pa sem se zares za malo dlje odpravila od doma-za dobro leto dni- proti avstraliji. Takrat nisem imela nobenih planov kod in kam, tudi denarja nisem imela več kot za par mesecev skromnega preživetja. Če si ne delaš prevelikih načrtov, če greš kamor te nese srce, potem se vse lepo izteče. Seveda sem morala vmes delati, da sem se preživela , da sem sploh lahko potovala, a to je bilo itak samoumevno. Mislim, da bi moral vsak kdaj malo ven iz tega našega "varnega " zavetja. Šele ko živiš nekje zunaj , imaš lahko objektiven pogled na situacijo tu znotraj.

Dodan: 29. 11. 2010 @19:35:02
Bernard
Gost
Živjo, Vsakem primeru s šolanjem lahko nadaljuješ po enem ali dveh brez problema...vse je v volji. Najhitreje, da dobiš ideje za celo pot z vsemi plus in minusi. http://gapyear.com/ Od tu naprej pa nadaljuješ raziskovanje za najboljšimi opcijami.
Dodan: 30. 11. 2010 @14:27:31
LostSoul
Gost

OŽbej, ne, jaz sem absolventka letos, zato bi rada ččimbolj izkoristila to leto pa ne vem kak se naj lotim načrtovanja potovanj... preko agencij je vse nad 1000 evrov, kar pa mi je rahlo drago...Zaradi tega razmišljam o lastni režiji potovanja.

Dodan: 30. 11. 2010 @21:22:48
Ožbej
Gost

LostSoul, tut js bi najraj kr v lastni režiji šel, ampak me skrbi vsa tista dokumentacija in iskanje dela (da bo vse legalno)...sj ne rečem, sigurno se da tut tko, da sam vse urediš (le ležje je prek aganecije)..drugače pa tudi sam bolj razmišljam v smeri lastne režije, ker tudi meni ni da bi zapravljal po nepotrebnem. Vsak evro prav pride, zakaj bi ga enim agencijam deval, če ni nujno in če imaš čas in voljo za urejanje sam/a!!!

Tisto ko si rekla 1 mesec v Ameriko..a pol bi šla še kam drugam po svetu od tam, al kr nazaj? Ker se mi zdi letalska karta do amerike enostavno predraga, da greš tja le za 1 mesec (res pa je da je karta v tem primeru malo cenej)

Drugače pa mene vedno bolj vleče v Avstralijo&NZ, Kanada se mi zdi premrzla, ZDA pa je preveč lepo predstavljena v filmih (sam pa se mam za trdnega realista v vseh pogledih in vem, da v resnici ni vse tako lepo in "filmsko"....res je, da ZDA bi zelo rad videl, sicer ne za celo leto ampak tja bi šel kot pravi turist - znamenitsoti bi si ogledal, kaj več pa niti ne...no, sam še ne vem točno!!!)

Lp

Dodan: 03. 12. 2010 @09:57:33
mare
Gost

ožbej, jaz ti predlagam avstralijo ! sam sem šel dol kot absolvent-za pol leta. imel sem samo turistično vizo pas neki malga dnarja. potem sem se pa malo premikal po deželi, pa spotoma kakšno delo našel- na črno seveda. res nisem imel za kakšna zapravljanja, a sem vseeno ogromno videl in doživel. avstralija je noro dobra dežela za pohajkovat. ljudje so totalno odkačeni . jaz sem potem še dosti po svetu potoval , a nikjer se nisem imel tako fino kot v avstraliji.

Dodan: 03. 12. 2010 @21:52:36
Ožbej
Gost

Mare, hvala za tole tvojo zgodbo...zdaj me pa še bolj mika Avstrailja!!!

Dodan: 04. 12. 2010 @17:02:57
žana
Gost

Jaz sem bila v Avstraliji tudi pol leta , tudi samo s turistrično vizo in tudi delala na črno. Prepotovala skoraj vso deželo ( razen severa ) in doživela nepozabne trenutke . Ma kaj trenutke, to so bili filmi, ki jih ne premore naša domišljija. Včasih je blo res na tesnem z denarjem, a se je , ko je bila res sila, zmerom našlo kakšno delo. Kot pravi predhodnik, Avstralci so res neverjetni ; totalno odštekani, odprti, brez predsodkov-kakršnihkoli že. Ne bodo te sodili ne po denarju, ne po cunjah, ne po jeziku, ne po - ničemer , ker so itak vsi priseljenci (razen aboriginov seveda), ki pa bijejo svojo bitko za obstanek. (ah, kdo je pa ne ) ....... Jaz ti to odprto deželo toplo priporočam !

Dodan: 04. 12. 2010 @19:42:36
D
Gost

Ožbej, sam sem bil tako v ZDA in Kanadi kot Avstraliji in ti lahko samo rečem, pejd kamor koli že. Avstralija je res neverjetno lepa in ljudje so večinoma res odštekani. Za ZDA in Kanado pa velja skoraj isto. V Avstraliji sem bil letos poleti in lahko ti rečem, da je bilo nepozabno doživetje. Res. Faks te bo počakal, eno leto gor ali dol (če si seveda res tako močno želiš vzeti leto dni premora). V Avstraliji sem srečal ljudi tvoje starosti, ki so potovali čisto sami in vsi so mi rekli, da brez večjih težav. Lahko pa se odločiš tudi za drugo varianto in odpotuješ kam v času poletnih počitnic, okoli novega leta itn. Res da bo krajše, a tako sem delal tudi jaz. In verjetno marsikdo drug. In še nekaj, potovanja so neprecenljiv dodatek univerzitetnemu izobraževanju. Neverjetno veliko izkušenj in znanja si boš nabral. Boš videl. Vso srečo in čim več potovanj vsem.

« prejšnja 1 2 3 4 5 6 naslednja »
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Amm, ja najvrjetneje marca ali
Pozdravljeni Pišite na prevozi@psd-group.eu LP Robert
Pozdravljeni Pišite na prevozi@psd-group.eu. LP Robert
Pozdravljeni Pišite na prevozi@psd-group.eu LP Robert
Pozdravljeni Pišite na prevozi@psd-group.eu.   LP Robert
Hoje je cca. 5 min
@popotnica, kdaj pa načrtuješ potovanje?
mi lahko na mejl pišeš?
Če koga zanima študenstka viza
mene tud zanima kakšno delo.
Ja pa saj je ravno
Najbrš ti bo pa tvoja
Februarja in marca cene let.kart
Mikonos je otok glamurja in
Hvala za info. Kako je bilo
Hej, jaz bi ga imala.
Živjo, če je kdo prirpavljan ugodno
air asia je pač azijski
V soboto se odpraljam na
Kako do ISIC izkaznice?
Obveščajte me o novostih in akcijah na moj e-mail...
STA potovanja Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
09:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA potovanja Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni Čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: 05/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

02.03.2013 - 02.06.2013
25.05.2013
22.07.2013 - 26.07.2013
13.08.2013
24.05.2013
22.05.2013 - 28.05.2013
Vse vstopnice »

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev | Pogoji poslovanja
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™