a je komu uspelo dobit karto za teh 150 evr, men njihov sistem na 3 razlicnih racunalnikih ne deluje...čudno
meni je uspelo dobiti, je pa res da se je danes njihov sistem rezervacij razrušil
Lahko tud v STA rezervirate...so pa vikend termini dost zasedeni za to ceno.
katere destinacije pa se da kupit za 150 evrov?
Tudi moskvo naprimer?
katere destinacije pa se da kupit za 150 evrov?
Tudi moskvo naprimer?
Seveda Moskvo ne. Le "Bedne" oz. destinacije, ki se dajo tudi drugače poceni doseč.
Izjema je mogoče le Kobenhavn. Stockholm dosežeš tudi z Ryanair-om. Istambul ima pa z Adrijo "bolne" ure prihod-odhod. Gres s Turkish za nekaj 10 eu več ob človeški uri in prosto izbiraš dneve letovbrez tone omejitev, ki jih ima Adrija.
ok, lahko da je tole za koga neumestno uprašanje, ampak resno me zanima, ali je 150€ poceni za te lete...
(mogoče sprašujem to zato, ker sm se navadla letet z nizkocenovniki..)
Pozdravljeni.
Zanima me, če so to povratne letalske karte za 150€ in pa, ali se jih da rezervirati tudi preko interneta.
a sem jaz malo trčen al kaj da ne znam do te akcije prit? na strani epojavi pač banner kliknem gor in to je to,nic se ne odpre,samo navadni iskalnik...wtf!!
drži, njihov portal za akcijo danes ne deluje
Celo z jumbo plakati je Adria napovedovala karte za teh bogih 150€. In kaj se je zgodilo danes zjutraj? Karte so bile namesto po 150 na voljo po 160€? WTF? Kličem gor in mi povejo, da jim ni jasno, da so v sistem zgleda vnesli napačno ceno, da pa vidijo da folk kupuje tudi po tej ceni. Da ne vedo kaj narest in da bodo najbrž akcijo začasno kar prekinili. To so po uri in pol razmišljanja tudi storili. Pojasnilo na strani: "Zaradi problemov s tehničninimi nastavitvami se bo akcija pričela takoj ko bo mogoče." Zdaj še tega pojasnila ni več.
Ob vsem nacionalnem ponosu ti ne preostane drugega, kot da upaš, da grejo Šalabaski iz Adrije čim prej v stečaj in pridejo nizkocenovci... Nažalost!!!
Adrija je DRŽAVNA let. druž. in NISO vezani na uspešnost. Prodajo stara letala in imajo leasing za nova (!). Piloti letijo skoraj 3 x manj na mesec kot tisti pri Lufthansi (tako, da imajo vsi "siht" in seveda primerno plačo) a plačo nimajo 3x manjšo. Ne zanima jih uspešnost na vseh letih saj imajo državne službe!!! Leta 2008 so bili res cool uspešni a le zaradi predsedovanja Eu. 1 time in life.
in med drugim Aerodrom Ljubljana nima kompetitivnih cen storitev za tuje let. družbe.
prodajo stara letala (večja) in imajo na leasing nova (manjša). Tako nekako "še" pozitvno deluje Adrija.
Ne vem točno koliko zaračunajo karte kupljene tik pred zdajci npr. za Bruselj. Prav poceni business class ni in ponudba tudi nikakva a cene visoke. ZA TISTE, KI LETIJO NA DRŽAVNE STROŠKE SLUŽBENO to intak NI POMEMBNO SAJ NE PLAČAJO SAMI. Ko pa taisti letijo kam zasebno -gledajo za 50 in manj eu razlike- in letijo iz Dunaja ali Benetk!
Adria Airways lastništvo (23.09.2009)
78,5 % Kapitalska drižba d. d.: edini delničar in ustanovitelj je Republika Slovenija,
8,8 % Slovenska odškodninska družba d.d.: edini delničar je Republika Slovenija,
12,7 ostali delničarji.
Adrija: Potreba je le po manjših letalih a mora jih biti DOVOLJ, DA LAHKO vsi piloti LETIJO.
GLAVNO JE, DA SE LETI. NI VAŽNA (toliko) USPEŠNOST.
Če ne propade Slovenija Adrija ne bo propadla.
Adrija ni "zavezana" uspešnosti.
That's all.
Če bi Adrijo privatizirali in bi letela "za uspešnost" v taki obliki 100% nebi obstala niti 1 dan. V zelo omejeni obliki bi se pa borila za obstanek.
Meni je cisto vseeno, cigava je Adria, kaksne delez ima kdo, kako je z zaposlenimi, in vedno letim z njimi, ker imajo dobre direktne povezave za sprejemljive cene. Nizkocenovniki? Mal dnara, mal muzke.
Jagoda, ni mi jasno kaj misliš z "malo dnara mal muzike". Saj te pa Adria isto pripelje na cilj kot nek nizkocenovnik. Če se ti gre za tisti sendvič na letalu je to že druga zgodba. Drugače jaz če je le mogoče potujem z nikocenovniki in sem vedno zadovoljna. Imajo pač svoje omejitve, ampak to pač sprejmeš. Meni osebno je namreč razlika če dam za karto 350 ali pa 80 eurov. Tisto razliko raje prihranim za kaj drugega. Vendar pa hvala bogu, ljudje smo različnih mnenj.
Jagoda kam letiš -z Adrijo- (redni polet ne charter)?
Če uporabljaš Ljubljano le kot "feeder airport" (to se pravi če iz Lj letiš v Frankfurt, Zurich, Munich ali Dunaj in nato LETIŠ TAKOJ NAPREJ z Lufthanso, Swissair ali Austrian) se to seveda splača saj so vsi v Star Alliance a to ni isto kot da letiš na končno destinacijo direkt z Adrijo. Da letiš redno z Adrijo na TVOJO KONČNO destinacijo PA MOČNO DVOMIM. Tudi če greš "le" na Dunaj.
mal dnara mal muzke je misljeno servis, da moras npr poklicat ryanair ali easyjet ali kak drug nizkocenovnik /btw norwegian shuttle se ti takoj javijo/ ti pri the nizkocenvnikih nikakor ne uspe, ce ti ryanair skensla polet,kaj naredis, nič, ce ti ga adria te na cilj prepeljejo...edinole mi ni vsec da pri nenizkocenovnikih ce uro leta spremenijo te nic ne vprasajo ce ti je to kul, pri nizkocenovcih je pa vedno na voljo opcija denar nazaj ali pa da se strinjas s spremenjeno uro
STA prodaja 150 EUR Adrio...kje je sedaj problem?
Spet neka nepotrebna debata o letalski družbi...
To oglaševanje kart za 150 evrov je čisto zavajanje kupcev. Niti ene destinacije mi gospodična na STA ni znala ponuditi za to ceno v časovnem okvirju 2. mesecev. Tako, da me prav zanima za koga in kam in kdaj so res na voljo te cene. Prav dvomim, da so.
Kar se pa tiče kvalitete Adrie. Tudi sama sem letela že parkrat za kar zasoljeno ceno in vse kar ti dajo je en posušen sendvič in to je to. Katastrofa za to ceno je res ponudba hrane nesprejemljiva.
Meni je uspelo dobiti povratno karto za 150 eur juhuhu!
Sem uspela dobit karto za 130€...
tako da sem več kot zadovoljna.
Nekdo je napisal, da ima adria nečloveške odhode v istanbul.. ni res, res da leti ob polnoči, imaš pa tudi dneve, ko leti zgodaj popoldne. Trenutno sem v akciji zasledila, da je ura leta tista ob 13.00, tako da ni slabo.
Jaz sem vzela karte za Pariz. Tja letijo zjutraj, nazaj pozno zvečer. Veliko profitiraš na času. Pa ni se mi treba vozit v Trst, Celovec ali Treviso. Lepo z Brnika .
Samo, da ne lgreš marca. Ta mesec im Adrija še "letečo krsto": Airbus 320 , ki bo 16.05. star 21 let! Servisiran je dobro a je na meji "Ocenas, kateri si v nebesih...". Iz Adrije gre skoraj gotovo direkt na "rezanje". Kljub "nizki" ceni ga nihče noče. 1 starega Airbus-a 320 je Adrija prodala v Myanmar "za dzabe": Myanmair Airways-u.
2 stara Airbusa 320 je Adria prodala v Myanmar: Myanmair aiwaysu.
enega je prodala 1.1. 2010 , letalo je prvič registrirano 11.9.1990.
drugega je prodala 27.10. 2009, letalo je prvič registrirano leta 1990 ali 1991.
Airbus 320, ki ga Adrija uporablja se ta mesec pa bo imel maja 21 let. Leta 2006 ga je vzela v leasing Afiqiyah Airlines (let. družba iz Libije) Zdaj ima Afriqiyah Airlines le še novejša Airbusa 320 letnika 2007.
se kar strinjam z vsemi ki kritizirajo Adrio, do sedaj najslabsi prevoznik ( avioni in servis )
jaz ze kar nekaj let ne letim vec z njimi in upam da mi ne bo spet kdaj tako hudo da bi morala
raje na vlak al pa avtobus pa do Municha - pa se cenej je
Adrijin Airbus 320, ki trenutno še leti za Adrijo je bil registriran
16.05.1989 a prvi let je opravil ze 19.10.1988 torej ima ze preko 21 let.
Nekateri imajo radi starejse
Kaj misliš da je to kot avto? Ne vem zakaj ste nekateri tako pametni tukaj gor. Me zanima koliko od vas ima res kaj pojma o aviaciji in vzdrževanju letal. Če je avion star, še ni rečeno da je za staro šaro. In aviona se ne ocenjuje po starosti ampak po naletenih urah in ciklih.
|
04.09.2013 - 07.09.2013
|
|
|
03.09.2012 - 30.06.2013
|
|
|
31.07.2013
|
|