poglej ryanair
lp
Z Easyjet-om Ljubljana-London in London-Tenerifi prav tako Easyjet.
Lahko za vse štiri lete (povratne karte) daš okol 200€, odvisno kdaj letiš.
Ejla,
odvisno kdaj planiraš iti ... Jaz sem gledal za konec januarja 2010 za 10 dni in sem dobil najcenejšo karto z ryanair okorg 120EUR, imam zapisano doma od prek katerega letališča (Trst ali Venecia) pa London - Tenerifi.
Lp Gašper
Kako pa je z Rayanairom, sem slisala da dostikrat odpovejo lete, ali pa imajo potniki tezave s prtljago, ki zamuja ali ne pride ? :S
Ejla,
kar se Ryanaira tiče jaz nimam slabih izkušenj ..... Pred kratkim sem se vrnil iz eurotripa, 10 dni 7 letov in vsi so bili točni. Pa tudi prej sem veliko letel z njimi in do sedaj nisem imel nikoli problemov (naj bo tako tudi naprej ....) .
Tu imaš link kjer lahko vidiš od kje vse se da leteti do Tenerifov (Ryanair) http://www.ryanair.com/en/cheap-flight-destinations
Jaz sem gledal da je ceneje leteti do Gran Canarie, namen si imam ogledati oba otoka, potem pa z trajektom do Tenerifov. Trenutno gledam za marca in sem dobil najcenejšo karto za 152 EUR Trst - London - Grand Canaria - Tenerifi - London - Trst ali Venecia . Ker greš v tople kraje in ne rabiš veliko prtljage lahko greš tudi samo z ročno prtljago 10kg (odvisno od posameznika) in je potem karta 92 EUR.
Tam pa se splača vzeti rent a car in lahko pregledaš vse kotičke otoka.
Ko bom imel več časa in bom dobil še kakšne uporabne informacije pa jih napišem tle gor.
Lp Gašper
živjo,
sama že nekaj dni voham za najcenejše lete do Tenerifov...no na koncu sem se odločla da grem v Gran Canario, ker je v času od 28.2.2010 tam karneval in me to zanima, z ryanair-om bom šla za 75 eurov..povratna karta..takse vštete..no mal bo trba v Barceloni počakat na naslednji let..
Zanima me, če ima kdo kake informacije glede trajektov, ki plujejo med Tenerifi in Gran Canario..bom tam namreč 10 dni pa bi šla mal tudi vulkan pogledat..tnx
Uživajete!
Cao.Jaz sm ravno na tenerifih in sm letel z iberio.Tuki pa mi je vse zrihtu Jan,slovenec ki zivi na tenerifih.Od apartmaja do rent a car-ja.Njegova spletna stran je:www.canary-tenerife.com
kak pa pol na spletni strani Ryanair veš da je s prestopanjem. tak teško je izkat od kod.
mene pa zanima kak to poiščeš mi bi tudi šli marca sam nevem natančno kako iskati. kje lahko označiš ta prestopanaj???? hvala v naprej
Da vidis kje moras prestopati postavi v iskalnik na Ryanair-jevi strani (departing from) poisces Tenerife in v spodnjem delu obrazca ti pokaze kam gredo leti iz Tenerifa na kontinent ko to vidis pogledas iz kontinenta Evrope kako se priblizati Trstu - Celovcu ali Trevisu(Benetkam)
jaz tega departing from na obrazcu ne najdem
jaz sem na tem obrazcu http://www.ryanair.com/hr. mogoče obstaja še kaki drugi. kaj je možno da se cene pri ryanair-u cene za isto potovanje ves čas spreminjajo??? meni se zdi da sem gledala 11.3-18.3 bologna-tenerife prvo mi je kazalo 338 evrov danes pa je 582 evrov
!!! (za 3 osebe- 1 najstnico pa 2 odrasla)
zakaj pa mi včasih zaračunajo takse včasih pa ne???
meni so na agenciji predlagali iz bolonije let.je že kdo šel iz bolonije????? al je drugje ceneje???
Tudi na tem htrvaskem obrazcu je departing ga odprl in to je to - najdi potem nekoga ki zna rezervacije delati preko neta ce se ne znajdes
pravilno si citala povratna BOLOGNA/TENERIFE = 582 €
Nasel TRST/VALENCIA/PORTO/TENERIFE 539 € racunajte iz Trsta za nazaj treba prespati eno noc v Valeciji Tenerife/Valencija/Trst ogromno iskanja
Moznost tudi TRST/BRUXELLES/TENERIFE povratne karte 13_20/3 = 452 € za tri ce imas Master prepaid karto
http://www.tuifly.com/Select.aspx poglej se na tem. Ko priletis na tf me pa poklici 00 34 672 866 958
Priletel sinoc na Tenerife - potovanje preko Porta - zal sem sel iz Francije in se vracam v Francijo - Karta me je stala povratna z navadno viso 52 € Rezerviral preko booking com v Oro blanco za 1 teden 243 € - garsonjera za tri osebe - dve postelji pl;us kavc
Postanek v Portu zelo interesanten - cudovito mesto vredno ogleda vsaj 2 dni. Let iz Porta na Tenerife - Jug traja 2,5 uri
V San Egenijo dobis apartma za7 dni za 135€. Na Playa Paraiso, pa lahko na divji plazi kampiras BREZPLANO.
Gledam in vidim da z prvim aprilom RYANAIR prekinja linijo Trst/Valencia - Skoda bile so dobre povezave z Canaries, Portugalsko in Marokom
@Carniolan
Bratranec je pred dnevi bukiral let Trst-Valencia za aprilski termin. Ni prejel nobenega mejla o odpoveda leta, tudi na Ryanairovi strani ni nobene novice.
Je pa res, da se danes teh letov ne da več bukirat, lahko pa da gre za kakšen error - to se včasih zgodi.
od kod tebi carnolian, da ryan prekinja ta let??? ne vidim prav nobene spremembe!!! normalno se da rezervirat za maj...
drugega tretjega in cetrtega februarja so bili vsi dnevi precrtani in sem gledal celo do avguswta ni delovalo, Danes zjutraj pa so se pojavile zopet cene in dnevi letov. Pri Ryananoven O'Leary-u je vse mogoce - zaprl celo bazo v Marseju in jo prenesel v Barcelono - Sestnajst linij ukinil iz MRS
Jp, leti so se spet nazaj pojavili, ampak dnevi letov pa so se spremenili. Zdaj letijo ob pon, sre in pet.
Pri njih res nikoli ne veš....
|
27.05.2013
|
|
|
19.07.2013 - 20.07.2013
|
|
|
14.10.2013
|