Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Youtube - STA LjubljanaPišite namSpremljaj na na TwitterjuNaroči se na popotniška RSS obvestila
Forum
Dodan: 03. 07. 2009 @10:53:38
Viza-Avstralija
Miha
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0
Lep Backpackerski pozdrav vsem!!! Ali mogoče kdo ve kolikokrat se da podaljšat turistično vizo za Avstralijo.Sicer sem že bil v avstraliji 3 mesece vendar ne vem če bi šel recimo za 1 leto ali več če bi mi 5x podaljšali vizo, ker sem nekje zasledil podatek da jo podaljšajo samo 4x??? Lep pozdravček vsem!!! Miha
Dodan: 04. 07. 2009 @00:05:22
Re: Viza-Avstralija
aussie kenguru
Gost
kolikor jaz vem lahko turisticno vizo za avstralijo dobis za max 1 leto. Dvomim da bi ti jo po tem podaljsali, razen mogoce ce gres vmes kam drugam, npr. na novo zelandijo. Logika je tu precej preprosta... Avstralska migracija se bo sprasevala od kje ti denar, da lahko potujes vec kot eno leto, ker na turisticno vizo namrec ne smes delat.
Dodan: 04. 07. 2009 @15:51:32
Miha
Gost
Verjetno bo,kar držalo tako kot praviš.Ravno to me je najbolj skrbelo.Imam namen delat na "Črno"v Melbournu.Sem že dogovorjen, in ravno to me sedaj skrbi, glede vizuma.Avstralija izdaja vizume za 3 mesece, potem moraš za en dan ven iz države in potem ti vizum spet podaljšajo za 3 mesece, vendar sem nekje zasledil da ti tako podaljšajo samo 4x potem pa nevem koliko časa ne več.Ali mogoče kaj veš o tem. Hvala ti za odgovor. Miha
Dodan: 05. 07. 2009 @23:41:48
rudi
Gost
Imigracija te bo vprasala, kam gres, dokazi, da imas dovolj denarja, etc. Ce ne bos mogel izkazati, da imas dovolj denarja na racunu ali kreditinih karticah, ti zavrnejo vizo. Se posebej bodo pozorni, ce bos podaljseval vizo.
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

ggg - hvala za info.  
Violeta, hvala za info in ponu
Jaz sem karto kupil na Air Asi
kaj pa na poti iz bangkoka v k
Ne vem če ti bom znala točno
Tudi mene zelo zanima š
Cookovi otoki so raj na zemlji
Jaz sem studentka, lastnica st
Živjo! Tudi jaz se zanimam z
hahaha...folk je mentalno obra
ja bog rad daje, švicar
Pozdravljeni, prejsnje leto s
dvomim, ker lani sem ravno tko
A si mogoče pomislila, da so
Kako poteka rezervacija letalske karte?

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email...

STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: O5/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev |
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™