Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Youtube - STA LjubljanaPišite namSpremljaj na na TwitterjuNaroči se na popotniška RSS obvestila
Forum
Dodan: 02. 07. 2009 @15:13:32
DUBAJ-Doha
Grega
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

Pozdravljeni;

s punco potujeva na Tajsko...ampak zaradi ugodne karte imava postanek v Doha-Dubaju. Ta postanek je 8ur. Tja priletiva iz Munchena zvečer ob 22.50., let je potem ob 8h zjutraj naprej.Zanima me, če je mogoče zapustiti letališče in iti v samo mesto? In če je mogoče...na kakšen način? A z vizo? Kje jo nabaviti? Transfer do mesta?

Sprašujem namreč zaradi tega ker je to ponoči in ne vem kako reagirajo na tujce v poznih večernih urah.

Hvala vsem za odgovor!

LP Grega

Dodan: 02. 07. 2009 @20:08:53
Re: DUBAJ-Doha
hypo
Gost
Sam da ne bo kšne zmede, Doha je v Katarju. Pa 8 ur kr hitr mine, na letališču pa obstaja tud soba za spanje z nekimi ležalniki, tko da ne bi smel bit hudo.
Dodan: 03. 07. 2009 @08:45:21
Miki
Gost

Za Katar je potrebna vizi, treba je malo pogooglat.

Letališče v Dohi je pa precej obljudeno in malo, zato ne računat, da bo v sobi za spanje prostor. Sicer pa gradijo novo letališče. 9 ur pa spet ne mine tako hitro, se pa da preživet.

Dodan: 03. 07. 2009 @15:02:49
Ka_ty
Gost

meni letališče v dohi ni blo preveč všeč in sem komi čakala, da gremo naprej. tisti prostor za spanje je bolj majhen, noter je blo ful ljudi, so pa udobni sedeži. no, jst nisem mogla tam notri spat :)

ni ravno kaj dosti za počet, da bi pa sam zarad par ur vizum jemal, pa ne vem, če se lih splača ... sej bo. za tja še gre, bolj je problem čakat na prestop, ko se vračaš domov.

Dodan: 03. 07. 2009 @15:10:30
Jure
Gost
Če letita s Qatar Airways in čakata nad 8 ur na naslednji let, nudijo zastonj hotel in obrok ter pijačo. Preverita na njihovi spletni strani.
Dodan: 06. 07. 2009 @13:55:06
Grega
Gost

Hvala vvsem za odgovore!

Mimogrede;

dobila karto za Tajsko za 395eur....se da poceni dobit, samo "zraven" moraš biti!

LP Grega

Dodan: 09. 07. 2009 @08:29:50
Nina
Gost

Ce imas uno studentsko karto preko STA ne dobis prenocisca.

Js sm mela v eno smer postanek mal mn k 8 ur in nisem dobila, za nazaj sem mela pa 9 ur in sem vprasala na STA kam na se obrnem za prenocisce in mi je pol sele povedala da na studentske karte tega ni...tko da preveri kako karto imas.

Dodan: 09. 07. 2009 @17:57:37
Grega
Gost

Živjo; nimam študentske karte...sem jo kupil direkt preko qatar airways...ampak kljub temu ti baje prenočišče ne pripada...tako so vedli povedat v pisarni letalske družbe v Munchnu. Na mail se pa sploh niso odzvali...če ima kdo kake druge izkušnje...boljše:-)), je s svojimi nasveti zelo dobrodošel.

lp grega

Dodan: 10. 07. 2009 @21:44:20
Nina
Gost

zakaj ti pa ne pripada??? januarja je blo tko da ti pripada ce kupis pri Qatarju...mogoce najbolje da jih poklices ce ti ne odgovorijo.

Ali pa vprasaj v poslovalnici STA...

Dodan: 12. 07. 2009 @11:48:00
Nina
Gost
Živjo! Dva dni nazaj sem se vrnila s Tajske in sem prav tako letela s Qatarjem. V Dohi smo čakali 9 ur na naslednji let. Če potuješ v ekonomskem razredu ne računaj na obrok, kaj šele na hotelsko sobo. Imaš 2 tihi sobi, ki so manjši od ene muslimanske molilnice, ki jih je kr neki. V teh sobah za spat je v vsaki 30 avio sedež oz. malo manj so udobni, ker so usnjenji in trdi. Klima laufa na polno, prav mrzlo je. Priporočam spalko ali bundo. Hrana je na letališču zelo draga, dražja kot na Dunaju ali v Bangkoku. Dva sendviča in 2 ledena čaja 20 eurov. Drugače če pa letiš v prvem razredu ali pa v poslovnem, pa ti pripada posebni prostor za čakat. Podobno kot hotel. Na recepciji pokažeš vozovnico in potem dobiš hotelsko sobo, hrano, masažo, bazen in tako napej. Za nas navadne smrtnike pa samo mrzla avla z neudobnimi sedeži in preveč folka.
Dodan: 15. 08. 2009 @13:00:15
špela
Gost

Hej, grega, si kaj izvedel, kako je s prenočiščem, če moraš čakat več kot 8 ur v dohi? Mi2 sva namreč tudi hotela rezervirat karto, da bi prišla ob 22.50, šla bi pa naslednji dan ob 8h. Na njihovi spletni strani piše, da je odvisno od leta, da najbolje, da kontaktiraš pisarno v nemčiji. Jaz sem jim poslala mejl, pa niso nič odgovorili, potem pa sem jih še klicala, ampak ob sobotah ne delajo =(. Do ponedeljka mi je malo zoprno čakati, ker se bojim, da bodo podražili karte - na etihadu so jih že =((. Za kdaj pa si rezerviral ti karto, da stane samo 395 evrov? Jaz sem najcenejšo našla za 426 evrov, kar se mi zdi še vedno super cena.

Drugače pa na letališču 8 ur res nimaš kaj za počet - imajo sicer zastonj net, sam včasih jim ne dela =), pa duty freeje, sam to prečekiraš v eni urci. Se pa strinjam, da je ful mrzlo, tako da dodaten pulover sigurno prav pride.

Dodan: 15. 08. 2009 @13:01:42
špela
Gost
Nina, a ti si čakala ponoči? Ma res mi je hecno, ker eni pravijo, da so dobili prenočišče in vizo zastonj, eni pa ne, res ne vem, v čem je trik ...
Dodan: 10. 02. 2010 @22:19:03
monaco
Gost

Midva bi prispela ob 5.11, let naprej pa šele naslednji dan ob dveh zjutraj. Kako je z vizo in možnostjo ogleda Dohe?

Dodan: 11. 02. 2010 @08:56:21
-
Gost

Si bom sposodil to temo čeprav bi jih bilo še več primernih

3mesece srfate, da najdete poceni karto, ki je vedno za višjo ceno od prve zagledane, se zapeljete v (npr.) Milano, Munchen..., da bi prišparali 10€ v primerjavi z odhodom z Brnika, potem bi pa dali 100€ za tranzitno vizo za Dubai, Doho, Abu Dhabi.... še za par deset evrčkov popili in pojedli.....

Ej, a kej zamujam, a sam meni ni to povsem jasno?

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

ggg - hvala za info.  
Violeta, hvala za info in ponu
Jaz sem karto kupil na Air Asi
kaj pa na poti iz bangkoka v k
Ne vem če ti bom znala točno
Tudi mene zelo zanima š
Cookovi otoki so raj na zemlji
Jaz sem studentka, lastnica st
Živjo! Tudi jaz se zanimam z
hahaha...folk je mentalno obra
ja bog rad daje, švicar
Pozdravljeni, prejsnje leto s
dvomim, ker lani sem ravno tko
A si mogoče pomislila, da so
Kako poteka rezervacija letalske karte?

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email...

STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: O5/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev |
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™