Dodan: 30. 06. 2009 @21:31:17
Notranji leti BRAZILIJA
Hej! Rabil bi letalski prevoz iz Ria de Janeira v Recife. Ker gre za notranji let, me zanima, ali ima kdo že izkušnje z rezervacijo notranjih letov? Zanima me predvsem, ali je ceneje rezervirati let preko STA, ali pa kar direktno pri katerem od brazilskih letalskih prevoznikov? A je možno na brazilski spletni strani plačati z evropskim Mastercardom? Hvala že vnaprej za odgovore, kakršenkoli predlog bi mi zelo koristil. Lp, Jernej
Dodan: 30. 06. 2009 @21:51:53
Re: Notranji leti BRAZILIJA
Hojla! Jaz sem ravno na poti v Brazilijo:) Notranjih letov z evropskim Mastercardom ali Viso ne moreš plačati, funkcionira samo American Express. Ne vem sicer, kakšna je trenutna ponudba, ampak pred par dnevi so imeli precej ugodne lete iz/v Sao Paulo... govorim za GOL. Meni je notranji let plačal brazilski kolega, tako da, če poznaš koga, si peko njih poskušaj urediti. Mislim, da je to najcenejša varianta. Ne vem, kako je z STA, ampak verjetno pri njih lahko kupiš Airpass, samo notranji let pa dvomim, razen, če imaš vezanega na medcelinskega. Veliko sreče pri nakupu in polno lepih trenutkov v Braziliji (to pa sploh ne dvomim). LP, N.
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.