Dodan: 30. 06. 2009 @10:42:03
čekiranje.prtljage
Letim.iz.Benetk.do.Londona.z.Lufthanso,potem.pa.naprej.s.Kenyo(isto.s.Heathrowa). Karti.imam.ločeni.A.mi.lahko.v.Benetkah.čekirajo.do.konca,al.moram.v.Londonu.pobrat.prtljago.in.jo.ponovno.čekirat? Hvala
Dodan: 30. 06. 2009 @12:14:24
Re: čekiranje.prtljage
Jah, nič kot vprašat letalske prevoznike, ne. Sicer pa kolikor imam jaz izkušnje z ločenimi kartami, je prtljago treba dvignit po prvem letu, in jo ponovno čekirat na drugi let. Kar zna trajat, zato mora biti med letoma dovolj časovnega razmaka.
Dodan: 30. 06. 2009 @12:59:13
V Benetkah ti bodo sigurno čekirali prtljago do končne destinacije (saj ne letiš z nizkocenovnikom) - nobene potrebe po pobiranju prtljage ne bo!
Dodan: 30. 06. 2009 @13:23:07
marko p ne vem če je to res, ker ima ločeni karti.
najbolje da vprašaš v benetkah ko se boš čekirala.
Dodan: 30. 06. 2009 @16:14:40
Ok, hvala. Ja sej zato ne vem, ker sta karti ločeni. Se mam nament zment na letališču ja, ampak mam mal slabe izkušnje z Italijani in njihovim razumevanjem, pa sem hotela preverit, če je kakšno splošno pravilo.
Dodan: 30. 06. 2009 @18:41:08
čeprav gre za karti različnih prevoznikov, ne bi smelo biti problemov s čekiranjem prtljage do končne destinacije. Problem bi lahko bil le, če v Londonu ne nadaljuješ iz istega letališča, kamor priletiš. Znanje italijanščine za urejanje čekiranja res ni potrebno - samo obe karti daj na pult, pa osebje načeloma ve, kaj hočeš. Pa na prtljažnici preveri, da sta res obe destinaciji.
Dodan: 01. 07. 2009 @09:30:10
mene so vprašali (v trstu), če mi čekirajo do konca ( muc-kul), vendar sem raje sam poskrbel za prtljago na vmesnem letališču.....
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.