Dodan: 29. 06. 2009 @12:24:08
Ryanair-težave!!!!
Ojla! Približno 2 tedna nazaj sem preko interneta rezervirala letalske karte iz Graza do Barcelona (Ryanair). Ko sem plačala s kartico, se mi je na zaslonu pojavila številka moje rezervacije in napis NOT CONFIRMED. Spodaj je pisalo, da bo let potrjen takoj, ko dobim elektronsko sporočilo na moj mail. Tega nisem dobila, sem pa dobila sms sporočilo na mobitel, ker sem nekje dala možnost, da me o rezervaciji obvestijo (tudi?) po telefonu. Dobila sem sms sporočilo z mojo št. rezervacije, e-maila pa tako do danes nisem dobila. Ali ima kdo izkušnje z rezervacijo in potrjanjem letalskih kart pri Ryanairu? Ali je moj let potrjen in veljaven? Dokler ne vem, če je let potrjen, si namreč niti ne upam rezervirati hotela. Hvala za odgovor!
Dodan: 29. 06. 2009 @12:35:39
Re: Ryanair-težave!!!!
če mene ? je let potrjen pa je potrditev bla poslana samo na mobi preko smsa namesto na meil...no ja poklič pa preveri...al pa sj če je online check in probij pa bokirat pa merkij pol na to da daš meil notri da boš lahko sprintala karto oz boarding listk
Dodan: 29. 06. 2009 @12:42:55
ej,pejt na stran in na zacetku imas manage your booking in imas 3 opcije pa eno izberi in bos vidla,pomoje jo imas,meni enkrat pol dneva niso poslali ampak sem ze prej tu precekiral....preveri,nic ne klici ekr bos smao denar zapravljala
Dodan: 29. 06. 2009 @17:28:32
po moje pa NOT CONFIRMED pomeni, da let ni potrjen..jst sem do zdaj vedno dobila CONFIRMED, pa mail najkasneje v petih minutah..
Dodan: 29. 06. 2009 @20:13:09
Meni je tudi enkrat napisal NOT CONFIRMED, ker je bil na kreditni kartici že presežen limit. Z drugo kartico je bilo vse v redu in že čez par sekund sem dobila mail. Nevem...pošlji jim mail in poglej izdatke na kartici, če so ti odšteli denar, pol karto moraš dobiti.
Dodan: 30. 06. 2009 @11:12:25
meni se je isto zgodlo in sem poklical direkt na ryanair in so mi povedal da moj polet ni bookiran,ter da mi niso odtegnili dobenega denarja...jaz sem imel presežen limit in je danes zjutraj šlo normalno plačat z viso...tako da brezskrbi,rezerviraj še enkrat...
Dodan: 30. 06. 2009 @15:13:52
*78 in kaj je blo,nam zuapaš??
Dodan: 07. 07. 2009 @13:22:11
Res ni bila potrjena rezervacija in sem morala še enkrat rezervirati. Hvala za pomoč.
Dodan: 08. 07. 2009 @10:41:47
Meni je že 3. napisalo, da je prišlo do težave in da mi niso odtegnili denarja. Plačujem z mastercard in nimam preseženega limita... je možno, da so težava šumniki? Ali vedno vpišete vse šumnike, ko kupujete karte?
Dodan: 08. 07. 2009 @10:48:17
verjetno so problem šumniki ja. poskusi brez njih, jaz jih nikoli ne vpisujem - ne pri plačevanju s karticami, niti pri kakršnih koli rezervacijah v tujini.
Dodan: 08. 07. 2009 @11:33:53
jst pa pri Ryanairu vedno uporabljam šumnike - ko vpišem kdo gre, potem spodaj pa itak ne primejo, ampak me samo opozori npr.: last name must start with a letter, tko da potem vem, da tam ne pridejo v poštev..(karto pa imam vedno s šumniki).. ampak itak te ne spusti naprej, če ne popraviš..če prideš do vpisa kartice, je potem to nekaj drugega po moje..
Dodan: 08. 07. 2009 @17:37:04
Živjo! Tudi jaz imam težavo pri Ryanairu...
danes sva se s prijateljico chek in-ali in je vse potekalo brez zapletov. Ko pa želiva sprintati karti, nama da možnost printanja samo karte za v eno smer (outbound flight). Čeprav imava rezervirani povratni karti. Piše, da je vse potrjeno. Torej ne vem, kako naj sprintam še karti za nazaj (return flight).
Dodan: 08. 07. 2009 @19:18:23
čekiraš se lahko najprej 14 dni pred odhodom..prav tako velja tudi za let nazaj - 14 dni prej..da ni mogoče povratek domov kakšen dan več, pa ti zato ne da opcije, da si sprintaš obe..samo ugibam, po moje je to..ker prej kot 14 dni prej ne gre..
Dodan: 08. 07. 2009 @19:58:25
Joooj, pa je najbrž res to, ker imava povratek šele čez en mesec. Potem je bova mogli to kar tam sprintat. Hvala
Dodan: 08. 07. 2009 @20:07:48
malenkost :) seveda je potem to to, če imaš povratek domov šele čez 1 mesec..tam si jo nekje sprintaš, pa je..uživaj na enomesečnem dopustu :)
Dodan: 13. 07. 2009 @18:46:56
Re: Ryanair-še večje težave!!!!
Prosim naj mi kdo pomaga, ker mam zlo velik problem. A se da pr ryanairu dodat še en kofer na drugo ime in tudi da plačamo z drugo kartico oz. a se da na letališču prijavit kofer. Problem je namreč tak, da je ena prijatlca zahinavla in zdaj ne gre, kufer ki smo ga mislne uzet s sabo je pa nanjo napisan. Gremo pa iz Trsta v London, karte smo rezerveral online. hvala vsem k boste odgovoril
Dodan: 13. 07. 2009 @20:46:01
Mislim da se da še kaj spremenit pod manage my booking na ryanairovi strani. Če pa ste že naredile check in potem bo to treba uredit na letališču. Je pa vse za doplačat.
Dodan: 20. 07. 2009 @03:36:03
V Trstu se da to vse lepo uredit. Zdaj, če ste se že on line čekirale, je prepozno za spreminjanje doma na netu, zato greste na poseben šalter, kamor vas bo poslal referent, pri katerem boste želeli oddati prtljago. Tam boste plačale 20 € z kreditno kartico ALI 28 €, če boste po vsej sili želele plačati z gotovino in s potrdilom ponovno na oddajo kovčka ( =prej : čekiranje ).
Dodan: 21. 07. 2009 @20:37:23
Hmm očitno imamo zadnje čase vsi majhne težave z ryanair-om. Moj problem je naslednji, včeraj sem kupil dve karti in ko sem izpolnil vse podatke in dal proceed mi je izspisalo Error - your session has been locked! Denar iz kartice mi je trgalo, ter dobil sem tudi mail od ryanair-a z nasov Ryanair Travel Itinerary, ki vsebuje reservation number. Zanima me če je vse vredu, ker me je error na koncu malo dal v dvom? Kajti nazadnje ko sem kupoval karte prek ryanair-a sem takoj dobil Confirmation number dal print in takoj dobil karto! Mi zna mogoče kdo razložiti kaj moram zdej naresti? Lp
Dodan: 21. 07. 2009 @21:09:35
isto se mi je zgodilo,session locked,ja dobil sme mail s potrditvjo in tistim itinerarijem,moje mnenje nje d aje vs ekul..saj imas confirmation emial
Dodan: 22. 07. 2009 @20:01:03
Ok, hvala ti, se prav pred odhodom sam vpišem reservation number pod online check in in to je to... Lp
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.