Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Youtube - STA LjubljanaPišite namSpremljaj na na TwitterjuNaroči se na popotniška RSS obvestila
Forum
Dodan: 28. 06. 2009 @22:09:09
notranji let ZDA
fiona
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0
Živjo! Zanmima me kako je z rezervacijo notranjih letov v ZDA. Je za to nujno potrebno iti na agencijo v Sloveniji ali lahko to opraviš preko interneta, našla sem www.bookingpoint.net, je kdo že rezerviral preko njih? ne vem kaj se najbolj splača... hvala za odgovor ;)
Dodan: 29. 06. 2009 @10:15:38
Re: notranji let ZDA
Gost
usairways, delta kr direkt prek njihovih strani
Dodan: 29. 06. 2009 @17:30:40
coop
Gost

glede na to da imaš kreditno izdano v slo ne moreš direkt na netu kupt pri vseh, lahko pa vse prek recimo expedie in podobnih strani al pa prek telefona, nekaj jih pa tud paypal podpira, vglanem ni težav

lp

Dodan: 30. 06. 2009 @14:21:07
Link
Gost

jaz sem si vse karte rezerviral preko te spletne strani

http://www.travelocity.com/?IgnoreIpRedirect=yes

in nisem imel nobenih težav edino pri notranjih leteh v ZDA ti posebej zaračunajo še prtljago in ni všteta v karto, drugače pa te ceneje pride če kupiš karte prek interneta in nato potrebuješ samo potrdilo, ki ga dobiš na mail in s tem nato samo na okence za prijavo na let. Pri rezervacijah bodi samo pozorna na osebne podatke, da se ujemjajo s tistimi v potnem listu.

Dodan: 30. 06. 2009 @16:34:20
fiona
Gost
pa ste notranje lete potem bookirali iz slovenije?
Dodan: 30. 06. 2009 @18:00:49
coop
Gost

ja jest sm vse od tu rezerviral, doplacal pa prtljago kot je napisal en prej na check in avtomatu na letališču s mastercard

Dodan: 01. 07. 2009 @08:15:29
Peter
Gost
vse to lahko urediš iz SLO po internetu, plačaš s kreditno kartico nato pa na letališču samo pokažeš potrdilo, ki ga dobiš, zadeva je čist preprosta samo priporočam ti da imaš vse podatke ker so letališča zelo velika in je dober da veš na katerm terminalu imaš lete vse to ti pa tudi piše na potrdilu, ti pa priporočam da si ogledaš letališča na povezavi potovalne info - letališča, ki ga imaš na STA, kar se pa tiče doplačila za prtljago sem jez moral doplačat 15$ in sem to uredil kar na šalterju ko sem se čekiral pri oddaji prtljage
Dodan: 20. 11. 2009 @17:20:09
KATJA
Gost
Živjo, mene pa zanima, če je mogoče že kdo kupil let. karto na kakšni tuji strani kjer ne moreš izbrat države Slovenije? A nakup uspe, če izbereš eno tujo državo? lp
Dodan: 20. 11. 2009 @23:32:00
Mitja
Gost
Nakup po moje uspe, sam te potem na letališču mal debelo gledajo in še po možnosti zaračunajo spremembo podatkov. Jaz ne bi kupil take karte...
Dodan: 22. 11. 2009 @09:27:03
tinika
Gost

Letos sem nekaj malega potovala tudi po ZDA. Kart nisem imela kupljenih v naprej.v naprej sem imela kupljeno le začetno in končno karto , se pravi za tja in nazaj domov, vmesne sem kupovala sproti preko interneta in nisem imela nobenih težav. Ok nekaj malega težav je bilo ko sem karto rezervirala in ko sem jo hotela plačati so nastali problemi ampak se vse uredi saj karto lahko plačaš tudi na koncu na okenčku ko prideš na letališče, vsaj pri meni je šlo. Karte sem kupovala pri Delti in še eni družbi pa se zdej ne spomnem keri. Če imaš težave pri internetni nabavi kart pa imaš vedno možnost poklicat s javnega telefona saj imajo vse družbe v ZDA brezplačne telefonske številke 0800 potrebno je le nekaj znanja angleščine.

Pravzaprav če zdaj pomislim je bilo kar nekaj težav na potovanjih s kartami ampak na koncu se je vedno vse uredilo. Sreča je na strani pogumnih. Pomaga pa tud če se nardiš mal šveda in ti pol še bl pomagajo, ker se jim smilš k si tak šved. Haha

Srečno na potovanju

Dodan: 22. 11. 2009 @15:50:58
ernie
Gost
Jaz jih vedno kupujem preko www.expedia.com in ni nikoli nobenih problemov. LP
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

ggg - hvala za info.  
Violeta, hvala za info in ponu
Jaz sem karto kupil na Air Asi
kaj pa na poti iz bangkoka v k
Ne vem če ti bom znala točno
Tudi mene zelo zanima š
Cookovi otoki so raj na zemlji
Jaz sem studentka, lastnica st
Živjo! Tudi jaz se zanimam z
hahaha...folk je mentalno obra
ja bog rad daje, švicar
Pozdravljeni, prejsnje leto s
dvomim, ker lani sem ravno tko
A si mogoče pomislila, da so
Kaj je to elektronska karta?

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email...

STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: O5/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev |
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™