Oj,
poglej si pri adrii, outlet, mogoče najdeš kej (če si fleksibilen/a glede datumov). Drugače pa edreams, pa transavia in easyjet...
Velik uspehov, T
Np, kdaj pa letiš v Ams? Jes sem zdej gledala karte na e-dreams, pa se mi zdi še vedno najbolj ugodno. Samo niso direktni leti.
Lp, T
Ja, planiram enkrat po 10. juliju ampak najkasneje 15. Tud sama kot nora iščem karte, pa kaj pod 200, če bi sploh blo pod 300. ful, ful jeba letos s temi kartami.
Kdaj pa gresta vidva?
Lp, T
160 eur je interrail 5 dni v 10. tako da ti potem lahko še trije dnevi ostanejo za vožnjo po Nizozemski, ali kam drugam.
povratna karta samo do Amsterdama pa mislim da je dražja.
Hellow,
kako sta se odločla? Vlak, avto,letalo? Jes sem v petek kupla karto na edreams. Lju-Ams-LJu, za 203 eur all taxes and fees included. Sploh ne morem verjet, pravi jack pot. Je pa res, da sem par dni čekirala, in ko sem se že sprijaznala, da pač ne bom pršla pocen skoz, se mi prkaže marija;)
Adria pa se pa nej s tistim svojim outletom kr nekam zaleti. Majo gor objavljene datume, ki sploh niso več prosti...
Nisem pa vedla, da je vlak tolk pocen. Upam, da bosta srečno potovala, na kakršen koli način. Bosta sam v A'damu al gresta po nizozemski?
Lp, T
hej
a mata vidva v avtu še za dva prostor? :)
kdaj točo gresta?
Hej, hej,
mal pozno, pa vendar boljše kot nikoli...:)
Jes že uživam zaslužen dopust na nizozemskem. Sama sem trenutno v Leeuwardnu (gl. mesto frizije). Bom pa verjetno šla še mal v Den Haag. Upam, da sta potovala good. Če še nista šla, pa srečno pot.
Uživajta in upam, da vama bo vreme naklonjeno.
Groeten uit Nederland, T
Ali mogoče kdo gre v naslednjem tednu (27., 28. ali 29 oz kaj takega) nazaj v slovenijo z avtom? ali pozna koga, ki gre?
Hvala za odgovor.
|
01.11.2011
|
|
|
16.06.2009 - 11.06.2011
|
|
| Vse vstopnice » | |