Dodan: 26. 06. 2009 @20:53:06
Delo in življenje v Avstraliji
Pozdravljeni! Zanima me, če ima kdo izkušnje z delom v Avstraliji? Kako je z delavnimi dovoljenji? Kako je z bivanjem...stanovanjem? Kakšne so cene? Ali se delo da dobiti. Angleško govorim dovolj dobro ;) Nisem zelo izbirčna in imam kar nekaj izkušen, od kelnarjenja, varstva, prodaje, administracije,... sem tudi inštruktorica za šolanje psov. Koliko bi bilo dobro, da imam našparanega denarja, preden se lotim te avanture. Tam bi rada ostala dlje časa, če se bo dobro obneslo. Če je kdo trenutno že tam in ima kak koristen nasvet ali kontakt, bom zelo vesela vsake dobre informacije! Dobrodošli tudi na e-mail: nina@podnapisi.net p.s. ali kdo ve kako je z psi, če bi kasneje hotela pripeljati svojega kosmatinca?
Dodan: 04. 07. 2009 @11:53:11
Re: Delo in življenje v Avstraliji
O to pa ne bo držalo. Vsak dan je gor kaj novega. Jaz sem gor vsak dan in je zmeraj kaj zanimivega. Ne vem če ima kaj veze sam mogoče moraš biti registriran. Če prebereš ves forum veliko zveš kar se tiče življenja in dela.
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.