Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Youtube - STA LjubljanaPišite namSpremljaj na na TwitterjuNaroči se na popotniška RSS obvestila
Forum
Dodan: 26. 06. 2009 @15:50:23
odpoved letalske karte
kll
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0
Zdravo! Žal je prišlo nekaj vmes in ne morem odpotovati. Zanima me, če ima kdo izkušnje s preklicom letalske karte in vračilom denarja (koliko približno ti ga sploh vrnejo?). Imam pa karto za ekonomski razred družbe Emirates. Hvala in lp!
Dodan: 26. 06. 2009 @19:16:39
Re: odpoved letalske karte
Gost
meni so rekli na emirates, kjer bom kupila karto, da lahko stornirajo do dva dneva pred odhodom in ti vrnejo denar - 200 € stroškov, ki jih imajo zaradi tega. Ker namreč ne nudijo rizika odpovedi...
Dodan: 26. 06. 2009 @23:31:50
Mitja
Gost
Tako je, ponavadi zadržijo 200 € od vplačanega zneska. Sicer bi ti pa to moral pisat na kakih dokumentih, ki jih dobiš ob nakupu (glej fare rules). Riziko odpovedi pa lahko skleneš pri kateri koli zavarovalni agenciji - tja greš z računom in karto, vendar misli, da ne kasneje kot 24 ur od nakupa.
Dodan: 26. 06. 2009 @23:53:45
Zee
Gost

Vse je odvisno od letalske družbe.

Eni vačajo samo takse, druge karte so pa take, da izgubiš celoten znesek kupnine.

Ko kupujem karto se tudi vedno pozanimam, kakšni so stroški odpovedi potovanja oz. stroški spremembe datumov. Potem se pa odločim, če narediš riziko odpovedi, ali pa ne.

Lp

Zee

Dodan: 27. 06. 2009 @09:53:11
Gost
a mogoče kdo ve kakšna je situacija pri odpovedi karte pri ryanairu? ne morem in ne morem najti njihovega maila, da bi poslala mail:/
Dodan: 30. 06. 2009 @11:06:03
Matej
Gost
pokliči na 00353-12480856 direkt ryanair...tud sam se pred par dnevi imel problem sicer ne z odpovedjo ampak ke kolegica zamenjala od kod leti pa je takoj nastal problem...vendar smo preko telefona rešli vse... aja pa upam da znaš dobro angleško:D
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Ne vem če ti bom znala točno
Tudi mene zelo zanima š
Cookovi otoki so raj na zemlji
Jaz sem studentka, lastnica st
Živjo! Tudi jaz se zanimam z
hahaha...folk je mentalno obra
ja bog rad daje, švicar
Pozdravljeni, prejsnje leto s
dvomim, ker lani sem ravno tko
A si mogoče pomislila, da so
a se ti da malo bolj natančno
zdaj imajo akcijo za 5 eur in
ups: 040/191-837 je prava &sca
Rabim prevoz do Milana 18.9.20
Kako do ISIC izkaznice?

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email...

STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: O5/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev |
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™