Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Youtube - STA LjubljanaPišite namSpremljaj na na TwitterjuNaroči se na popotniška RSS obvestila
Forum
Dodan: 25. 06. 2009 @16:27:21
Prevoz Munchen 15.7.09
igor&nina
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0
Iščeva možnosti za prevoz do letališča. Vlak se nama ne splača toliko ker bi mogla čakat na letališču nekaj časa plus da je karta enomesečna samo, midva pa prideva nazaj šele 17.8. Kako je z kombiji, mogoče gre kdo isti termin??
Dodan: 30. 06. 2009 @22:35:30
Re: Prevoz Munchen 15.7.09
Gost
Poglej si oz. kar pokliči in vprašaj http://www.24hprestige.com/ www.prevozi24.com
Dodan: 30. 06. 2009 @22:36:09
Polona
Gost

Živjo,

tudi jaz grem prav na isti dan, let imam iz letališča Munchen ob 7.30h, kdaj pa vidva? Vlak mi ne pride v poštev, ker pride prepozno, en prej, pa pomeni, da bi morala biti na letišču celo noč :(

Sem pa zdejle kontaktirala enga prevoznika kombijev glede ur odhodov, ker vozi redno tja, sedaj pa čakam odgovor - Templjar, sicer ne poznam, tako da bom vidla....

Druga opcija pa so avtobusi...

Dodan: 02. 07. 2009 @11:36:24
jasmina
Gost
Pozdravček! Nikar ne priporočam tega prevoznika, je pustil dve punci na letališču ko sem bila jaz gor, tako, da priporočam 24h prestigem...veliko bolj zanesljivi. lp
Dodan: 03. 07. 2009 @14:59:16
igor&nina
Gost
hey! mi2 sva rezervirala prevoz ravno pri tem templjarju in zdej naju zanima ali je imel še kdo kakšno slabo izkušnjo z njimi, ker res nebi rada zamudila leta oz ostala v minhnu. vsak odgovor je dobrodosel :)
Dodan: 22. 07. 2009 @09:37:28
Gost
Malo pozno odgovarjam, pa vseeno... Naju so sicer prišli iskat, a ker smo se domov peljali ponoči, sta oba šoferja za volanom spala skoraj trdneje kot midva zadaj... :(
Dodan: 22. 07. 2009 @16:59:19
zu10
Gost

Midve s kolegico sva šle tudi s Templjarjem do Munchna in je bilo vse v redu. Bili so točni in tudi za nazaj, ko je je imelo najino letalo zamudo, so naju čakali. Jaz imam torej dobre izkušnje.

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

ggg - hvala za info.  
Violeta, hvala za info in ponu
Jaz sem karto kupil na Air Asi
kaj pa na poti iz bangkoka v k
Ne vem če ti bom znala točno
Tudi mene zelo zanima š
Cookovi otoki so raj na zemlji
Jaz sem studentka, lastnica st
Živjo! Tudi jaz se zanimam z
hahaha...folk je mentalno obra
ja bog rad daje, švicar
Pozdravljeni, prejsnje leto s
dvomim, ker lani sem ravno tko
A si mogoče pomislila, da so
Kako poteka rezervacija letalske karte?

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email...

STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: O5/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev |
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™