Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Youtube - STA LjubljanaPišite namSpremljaj na na TwitterjuNaroči se na popotniška RSS obvestila
Forum
Dodan: 21. 06. 2009 @12:36:54
estonija
eva
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

Hej!

Je kdo v zadnjem času šel v tisto smer? Kakšna ideja, kako najceneje priti tja?

Dodan: 21. 06. 2009 @13:49:19
Re: estonija
.
Gost
prav poceni težko, odvisno pa tudi kaj je zate poceni :) če se ti da poskušaj skombinirati nizkocenovnike (direktnega boš težko našel). recimo do helsinkov ali do rige, iz rige v estonijo vozijo busi, ki imajo kar sprejemljive cene. povej kakšen način prevoza imaš v mislih pa ti bolj točno pomagam...
Dodan: 22. 06. 2009 @21:22:39
eva
Gost

Razmišljala sem o letu v Helsinke, pa potem s trajektom čez... Ali pa z vlakom prou do Estonije, samo se mi zdi mal dolga. Iščem neko optimalno rešitev, da pa ni ful poceni se pa zavedam :) Hvala za nasvete.

Dodan: 23. 06. 2009 @00:34:53
.
Gost

pred kakšne pol leta sem dala cca 220€ za povratni let z dunaja v talin. z vlakom pride drago, ker baltske države niso vključene v interrail sisteme. za buse so možne razne družbe kot je eurolines.com, ampak ne vozijo prek slovenije, tako da te spet pride drago pa še dooolgo traja da kam prideš:)

poskusi najti poceni let do helsinkov ali rige (iz rige v estonijo lahko greš z eurolines).

pa ne obupat pri iskanju poceni prevoza, ker estonija je zakon:)

Dodan: 23. 06. 2009 @13:10:47
Gost
Finnair ima posebno ponubo iz Ljubljane v Helsinki povratna za 375 eu (vkljucuje takse) in velja za bivanje do max 1 tedna. To pa je posebna ponudba hick hick
Dodan: 24. 06. 2009 @20:03:12
makki
Gost

ljubljana - helsinki 375 je obupno drago.

finnair ma cenej lete iz venezie v helsinke in pol greš iz helsinkov čez s trajektom (prib. 3 ure) odvisno katerga vzameš in je ful poceni.

Dodan: 25. 06. 2009 @10:37:03
estonija
janja
Gost
Sodelovanje Adrie in Lufthanse - poletje v Evropi Iz Ljubljane z Adrio Airways in do končne destinacije z Lufthanso preko Muenchna ali Frankfurta. Z nakupom vsaj 21 dni pred odhodom in za potovanje vsaj preko vikenda: - v Porto, Lizbono, Malago, Bilbao, Marseille, Krakov, Vilno,Rigo, Goetteburg in Ženevo že za 203 EUR; - v Lyon, Nico, Toulouse, Dublin, Manchester že za 227 EUR; - v Berlin že za 240 EUR. Število mest po posebni ponudbi je na letih omejeno. Rezervacija in pravočasen nakup v službi za rezervacije Adrie Airways na tel. št.: 080 13 00 ali 00386 1 369 10 10 za klice iz tujine ter pri pooblaščenih agencijah. ...................... tole sm js dobila po mailu od adrie news.. torej letiš za Rigo, od tam pa bus do Tallinna..voziš pa se cca. 5h do glavne avtobusne postaje v Tallinnu. Bus te bo pršu cca. 20-25€ povratna karta, mogoče manj ker je poletje (info so od zimskega voznega reda) .. (js gledam bus karto iz Vilne do Tallinna in je okol 30€; mam knjižico avtobusnih voznih redov, ker sem v vilni študirala in sem z busom šla do tallinna potem pa trajekt do helsinkov)..zdle ko tole pišem, sem kar dobila nazaj sliko iz decembra ko sem sredi tallinna iskala avtobusno postajo..ko človek pričakuje, da bo to velika postaja - ne, je 3x manjša od ljubljanske. Problem sem še imela, ker nobeden na ulici ni znal angleško, da bi mi povedal kje je busna..potem se me je eden usmilil in z mano šel do postaje, čeprav je mel druge plane! Svašta.. Če te še kaj zanima - vprašaj :)
Dodan: 26. 06. 2009 @20:07:02
eva
Gost

Hvala vsem za info.

Sem še mal iskala, mislim da bom kr tkole šla, kot je Janja svetovala. Ej komaj čakam, da bom tam. Ne znajo angleško? Hmm... mal izziva in mahanja z rokami ne škodi ;)

Dodan: 03. 07. 2009 @14:37:47
Gost
eva mas ze karto? za koliko? kdaj gres?
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Ne vem če ti bom znala točno
Tudi mene zelo zanima š
Cookovi otoki so raj na zemlji
Jaz sem studentka, lastnica st
Živjo! Tudi jaz se zanimam z
hahaha...folk je mentalno obra
ja bog rad daje, švicar
Pozdravljeni, prejsnje leto s
dvomim, ker lani sem ravno tko
A si mogoče pomislila, da so
a se ti da malo bolj natančno
zdaj imajo akcijo za 5 eur in
ups: 040/191-837 je prava &sca
Rabim prevoz do Milana 18.9.20
Kje je meni najbližja STA poslovalnica?

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email...

STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: O5/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev |
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™