Dodan: 12. 06. 2009 @11:10:57
Delo v tujini
Ali imate kakšen predlog kje se lako dela v tujini za krajše obdobje cca. 3 mesece od oktobra naprej. Kje najti ponudbe? Kakšne so vaše izkušnje. Kakšna dela iskati? Vsake informacije bodo dobrodošle. LP
Dodan: 12. 06. 2009 @11:25:46
Re: Delo v tujini
to bi tudi mene zanimalo ja.... od oktobra naprej Lp
Dodan: 12. 06. 2009 @11:50:51
Jst tudi iščem na polno delo v Barceloni! Če ima kdo kakšen dober kontakt, za opravljanje prakse v administrativnih poslih, turizmu, naj prosim sporoči!=)
pozdravček;)
Dodan: 12. 06. 2009 @12:37:06
Kaj pa sezonska dela recimo, takrat je kjerkoli po svetu ogromno dela.
Dodan: 12. 06. 2009 @13:40:57
Sama sem se prijavila na sezosnak dela na Danskem. od septembra naprej, zdaj pa čakam na njihov odziv. http://www.seasonalwork.dk/ kar na njihovi speltni strani. sicer ne vem natančno, koliko se zasluži, ampak za poskusit je. glede na to, da sem brezpsoelna diplomiranka, ki težko dobi službo, nimam kaj izgubit. če zaguglaš seasonal work ipd. se odpre veliko spetnih strani ...
Dodan: 13. 06. 2009 @16:03:41
Bi šel še kdo poleg žigata v tujino. Več bi nas blo bolš bi blo. Kam pa se splača it od oktobra naprej?
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.