Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Youtube - STA LjubljanaPišite namSpremljaj na na TwitterjuNaroči se na popotniška RSS obvestila
Forum
Dodan: 07. 06. 2009 @22:21:04
Miami???
sid
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

zdravo, zanima me če ma kdo kakšne iskušnje z mestom Miami ali pa kar Florido nasploh?sam bi rad šel julija za cel mesec pa če mi lahko kdo svetuje glede nastanitve, vize, prevoza in nakoncu tudi kako si najdeš kakšno delo v ZDA?ker bom pa večino časa samo poležaval po plažah in užival(verjetno) v opevanem nočnem(in dnevnem)življenju Miamija, mi pa še prosim povejte kakšno je stanje v Miamiju nasploh...ljudje, standard,...

hvala za pomoč, lp

Dodan: 07. 06. 2009 @23:25:21
Re: Miami???
tina
Gost
Nimam nasvetov, sm pa glih dans sem gledala na odklop.si in maš letalo + hotel 13 dni za 535€ :) Res đabe, dej pejt namest mene, k mam maturo :D
Dodan: 08. 06. 2009 @11:53:16
nika
Gost

Moj nasvet: Mesec julij je zelo neugoden mesec za obisk Floride. Absolutno prevroče z ogromno vlage. Stopiš iz stanovanja in te v sekundi oblije. Brez prevoza (renta car - lahko ga vzameš kar na letališču) ne bo šlo. Poležavanje na plaži v tej vročini je prej mučno kot pa užitek, morje je mlakasto in medlo. Užival ne boš kaj dosti v opevanem nočnem življenju ker dostopa v ''in'' klube ne boš imel, razen če si povabljen. Dnevno življenje je shopping v klimatiziranih shopping centrih ali ogled kakšne zanimivosti. Družbo si boš zelo težko našel. Ljudje so ekstremno prijazni kadar jim predstavljaš potencialnega kupca, drugače se pa vsak briga zase.

Evo to so moji nasveti. Bila sem pa na Floridi vsaj 6x po najmanj dva do tri tedne v različnih časovnih obdobjih. Tako iz poslovnega kot turističnega vidika. Pa še to sem pozabla. Na službo ne upaj kaj preveč.

Srečno

Dodan: 08. 06. 2009 @14:02:01
Gost
vize ne rabiš, vsaj za bivanje ne (visa waiver pa to). za delovno vizo bo pa težko in do poletja si jo bo nemogoče uredit, ker ne pade z neba. v bistvu bi si jo še do naslednjega poletja težko uredil. delo na črno torej...
Dodan: 08. 06. 2009 @14:34:09
hmmm
Gost
zkaj pa so klubi samo na povabilo?....
Dodan: 08. 06. 2009 @15:23:50
re:
Gost

Ker imajo drugačen sistem kot pa pri nas. Bogati se zabavajo skupaj (ali si slaven ali bogat), povprečneži pa skupaj. Seveda imaš dostop do določenih klubov, samo tudi v tem primeru imaš zunaj varnostnike, ki na pogled presodijo če te bodo spustili v klub ali ne. Prvi pogoj je, da imaš vsaj 21 let.

Dodan: 08. 06. 2009 @16:58:00
...
Gost

kaj pa če nisi 21 se jih da kaj pretentat? s kakimi dokumenti od koga drugega ali zlo gledajo?

Dodan: 08. 06. 2009 @17:37:05
re:
Gost

ID si nekako ponaredi. Vem da to delajo ampak nimam izkušenj s tem. Drugače pa skoraj vedno pogledajo ID. Še posebej če že na pogled zgledaš mladostno. Ne da se pogajat ker imajo prevelike kazni če mladoletniku (pod 21 let) natočijo kozarec alkohola.

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Ne vem če ti bom znala točno
Tudi mene zelo zanima š
Cookovi otoki so raj na zemlji
Jaz sem studentka, lastnica st
Živjo! Tudi jaz se zanimam z
hahaha...folk je mentalno obra
ja bog rad daje, švicar
Pozdravljeni, prejsnje leto s
dvomim, ker lani sem ravno tko
A si mogoče pomislila, da so
a se ti da malo bolj natančno
zdaj imajo akcijo za 5 eur in
ups: 040/191-837 je prava &sca
Rabim prevoz do Milana 18.9.20
Kje je meni najbližja STA poslovalnica?

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email...

STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: O5/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev |
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™