Zdravo,
vprašal bi če ima kdo izkušnje s potovanjem v teh državah? Letim v Argentino, potem pa bom potoval z javnimi prevozi po državah, odhod nazaj imam iz Ria.
Torej moje vprašanje: Kako je s javnimi prevozi (bus, vlak) v teh državah, zanimajo me cene in vaše izkušnje?
Prav tako kakšen nasvet za obisk kakšnega kraja in cene hotelov in hostlov, kaj se najbolj splača?
Hvala vsem!
Lp,Uroš.
Zivjo!
Ja, hostli od 5 eur naprej, kar ok, avtobusi pa so res spica,
za kaj vec si poglej internet stran www.omnilineas.com, kjer
imas cene po argentini in nekatere destinacije okoli (Bolivija,
Brazilija, Paraguaj). Toplo priporocam ogled slapov Iguazzu
na meji Arg-Bra-Pa (od tam lahko vzames avtobus do Florianapolisa
, pa provinco Salta)
iz Buenos Airesa pa izlet v Tigre (delta reke Parana), San
Antonio de Arecco (jahanje konjev, gaucho ranci). Ce bos
imel le moznost, ne izpusti tudi nogometne tekme, kaksne
milonge v mestu (tango), pa obvezno probaj njihov nenormalno
dober asado (meso iz zara).
Zakon, hvala, se že veselim!!!!
Lp,Uroš
prebiraj lonelyplanet,footprint ali kaksno podobno knjigo,vec razlicnih virov pa vedno najdes kar tebi pase,kar je poceni,pa c eze smao na tem iskalniku vtipkas buenos aires ali argentina najdes fullll informacij
aja ena stvar vsepovsod pise in vsi opozarjajo,da ne vzames taxijev,to sploh ni res,jaz sme predvsem ponoci ko subte ali busi nios laufali vedno vzel taxi,vprasa za ceno prej v hotelu potem pa se taxista in to je to,resninco brez problema,ce pa sem kdaj kaksen peso ali dva preplačal taksi,pač sem ga,ampak ce nucas taxi ga vzami
se nekaj,iz ezeiza letalisca je extremno poceni opcija da prides v mesto avtobus,lokalni avtobus,maximalno 2 pesa,celoten catch je kako do teh dveh pesov priti,ker vsepovsod je problem drobiža,mislim pa da je manuel tienda avtobus,ki je kot shuttle do mesta 60 pesov
Argentina super....pojdi v Salto obvezno.hostel intihuasihostel.majhen a domače...
Sicer sem sama oz. sva s kolegico prestopali Argentino in Čile.Noro...Veliko krajev je za videti..::)
S katero družbo pa letiš iz munchna?
mene pa zanima ali kdo ve ali je problem v braziliji in teh drzavah okoli problem ce nimas povratne letalske karte... saj sama zelim potovati od brazilije pocasi gor proti mehiki...
res bi bla vesela kaksnega odgovora
hvala
Letim z Air France, karte imajo kar različne cene po dnevih. Zanima me če kdo kaj priporoča v Pargavaju in Urugvaju?
Hvala.
Urošu...
Paragvaj - ga vidiš ob obisku slapov Iguassu - te je obvezno videt...
Urugvaj - avtobusna vožnja iz Colonie do Montevidea ni nič posebnega.
Montevideo je kar prijetno mesto, toda jaz bi raje ta čas porabil v Riu in na slapovih.
Buenos Aires je ogromno in zanimivo mesto, toda mene zelo spominja na Paris - zopet raje Rio in slapovi Iguassu.
Srečno pot Andrej
Andrej, hvala za info. Žal sem moral potovanje prestaviti, ampak je đe vedno v planu. Kako dolgo si bil v Buenos Airesu? Priporočaj mi še kaj se splača, cene prenočišč, hrana, nočno življenje?
Hvala.
Lp,U.
|
16.06.2009 - 11.06.2011
|
|
|
01.11.2011
|
|
| Vse vstopnice » | |