Dodan: 27. 05. 2009 @11:41:06
kdo hoče it zraven delat v svet
Če bi kdo rad šou delat v tujino ni važn kam od Italije do Portugalske pa od Maroka do Južno Afriške Republike in bi se pridružil nej sporoči.
Dodan: 27. 05. 2009 @13:09:40
Re: kdo hoče it zraven delat v svet
daj kontakt
Dodan: 27. 05. 2009 @13:29:39
bi biu za akcijo it delat v svet mam poznanstvo v Lizboni ki nam priskrbi dela po svetu
Dodan: 27. 05. 2009 @13:43:22
Kdaj in za koliko časa?? Zainteresirana!!
Dodan: 27. 05. 2009 @13:50:15
nekje konc junija in odvisn kk bi se dogovoril jst planiram in kolega za dlje časa glede tega se še da pogajat
Dodan: 27. 05. 2009 @14:00:34
Aha, ker jst bi namreč le za čez poletje: od konc junija do konc avgusta npr.
Dodan: 27. 05. 2009 @14:22:42
aha ja zdej če bi blo tak bi se mogl na koncu ločit maš še kakšnega ali kakšno kandidatko, vse je odvisn o dogovoru kk se dogovorimo glavno je da pridemo tja
Dodan: 27. 05. 2009 @15:42:14
slavko.milusic@gmail.com na tem email naslovu lahko dobite vse odgovore
Dodan: 27. 05. 2009 @21:51:39
ja mene tudi zanima...kam bi pa sel in kako dello bos iskal, za kolko casa??
Dodan: 28. 05. 2009 @08:54:58
dela so različna od gradbišč do hostes in natakarjev jaz in moj kolega se odločava za nekakšno potovanje in zraven služenje denarja na različne načine kot je honorarno prostovolno. Sedaj obiskala bi vse od kasneje seveda Libanon Palestina Izrael Irak Iran itd. ostali ki bi se odločil neiti tako pot lahko gredo vseeno zraven v Lizbono in se od tam odpravijo k delodajalcu za katerega se bo odločil.
Dodan: 28. 05. 2009 @10:20:50
in kdo bo naročal vize in delovna dovoljenja za koliko različnih držav ? kdo bo urejal papirje, ker se ve, da znajo te države ogromno komplicirati. kje se bo bivalo ? koliko so plače ?
prosim za konkrtene odgovore!
Dodan: 28. 05. 2009 @10:37:08
imaš poznanstva v lizboni, ki rihta dela po svetu, katera organizacija pa je to ?
neverjetno : ko slovenec čuje "delo v tujini" se mu zasvetijo oči, in v mislih že tečeta med in mleko. in postane naivni kot 3 letni otrok.
samo, da se gre, in samo, da je TUJINA, magari bo zastonj nosil kamenje cele dni po vročini in spal pod milim nebom brez plačila.
Dodan: 28. 05. 2009 @12:57:23
Glej ta svet v kirmu zdej živimo propada in si slep če tega neopaziš, ti morš razumet da gre folk z razlogom v tujino delat ker tudi tu v Sloveniji poglej in nasploh v svetu politika je ena vlka gniloba in zraven še štej vse javne ustanove kot so policija zdravstvo itd. noben se nebo obrnu in ti reku če potrebuješ pomoč če se bo le dalo bodo služili na teb in izkoristl pošten narod sej nepravim da se povsod vsi taki ampak sedaj težk najdeš dobrega zdravnika/ca al pa policista, ki te bo poslušal a hinavščina in korupcija ne mesečno ampak dnevno narašča vsepovsod ker korupcija se nahaja v vseh javnih ustanovah plus politika in če se nekdo najde, ki bi folku dal možnost do preboja seveda v življenju ni nč zagotovljenega je ta šansa dobra za izkoristit. Treba je bit pozorn na tašne šanse ker take šanse so življenskega pomena če si le dost pameten in pripravljen na tak korak ker tak korak ni majhen vendar ko si mlad je ta korak veliko bolj dosegljiv kot pa ko si enkrat v srednjih letih že poznih.
Dodan: 28. 05. 2009 @13:00:38
he he Mile
a ti mislis da so drugod rozce??
Dodan: 28. 05. 2009 @13:14:15
Ne nemislim da so drugod rožce nikjer niso rožce če ti neiščeš in rajši socialo prejemaš, glej polovico mladih ki prejema socialo bi lahko veliko nardil jst samo dam priložnost na teb pa je al to priložnost sprejmeš al pa se še kr prebijaš iz dneva v dan ker kukr vem ni vsem dano da se rodijo v bogatih družinah, kjer jim je vse dano pred nos, tistih ki pa nimajo takšnega lagodja je pa velik vem ker sm med njimi zato pa če se priložnost odpre jo sprejmem z obema rokama če treba še z nogami ti se tega mogoče nezavedaš ampak tak je. Vsak se mora zavedat da če stopi v svet da mu denar nebo na dlan položen vendar se le lahko potrudiš da ti je veliko lažje.
Dodan: 28. 05. 2009 @13:22:20
in kaj je narobe ce socialo prejemam??raje to kot da delam nekje nekaj mesecev brez placila:)mela sem nekaj variant, niso se mi zdele kul in tako cakam na bolj primerno varianto....
Dodan: 28. 05. 2009 @13:22:37
mile, ti pridigaš vodo, piješ pa vino. govoriš isto kot župniki, da treba skromno in nematerialno živeti. ko pa gre iz cerkve se pa vsede pa najdržaji mercedes in se odpelje v svojo luksuzno stanovanje. pa še 3000 € na mesec plače pokasira.
Dodan: 28. 05. 2009 @13:33:45
Ne glej nismo se prav razumel jst vem na tisoče nevem točne cifre jih je na borzi ne po svoji krivdi zato me prosim ne narobe razumet vredu če socialo prejemaš niso vsi taki, ki to izkoriščajo ma oprosti jih je velik in na sramoto države jih je velik med mladimi taka je resnica ma nepravim da so vsi taki ti mogoče nisi jst tega nemorem vedet niti te nimam nobene pravice obsojat vsak sam kroji svojo usodo in ne me primerjat z cerkvijo in župniki ker to je šele korupcijska mafija. Jst sam hočem povedat da dam priložnost če pravi trenutek na pravi kraj pogledaš ti lahko svet obrne na boljše seveda lahk tak trenutek čakaš celo živleje pa ga nebo. Sej nisem rekel da morš it delat jst sam dam priložnost na teb je al to sprejmeš al zavrneš in skritiziraš ampak to ti nebo nč pomagal
Dodan: 28. 05. 2009 @13:42:19
jah, jaz obicajno sprejmem ponudbe, ki se mi zdijo resne in primerne zame..brez skrbi
Dodan: 28. 05. 2009 @14:04:10
mile, sorry, ampak to mi vse več zveni po jugo-poslih. kolk poštenja je pa tam zraven, pa vsak normalen človek ve.
Dodan: 28. 05. 2009 @14:23:46
Aha ok če prav razumem so jugo-posli nepošteni do konca ker to hočeš po ovinkih sporočit iskreno maš ti brez zamere prosim sploh kej pojma o svetu in npr. o jugo-poslih ker a veš če zgodovinsko in geografsko gledamo Slovenija spada zraven in ves narod v njem če tega nerazumeš in nepremisliš preden izjaviš pol neizjavit ok in razumem da nedaš vsaki priložnosti šanso to je razumljivo vsekakor vendar če boš objektivno rečeno prepustil-a priložnost neboš nikol nikamor prišla ampak tak jst mislim vse je odvisno kk ti gledaš na to sam svoje mnenje povem
Dodan: 28. 05. 2009 @14:58:53
neverjetno,v eni sapi govoris,kako slabo je v sloveniji in drugod po svetu.svet je na robu propada. in ti rines v ta svet?
Dodan: 28. 05. 2009 @15:18:57
Nevem kk se lahko najdejo ljudje ki nerazumejo sočloveka, ki piše tako da ljudje razumejo vzgoraj sm že napisal da je svet pokvarjen in blablabla prvo preberi vse kar se piše potem vsaj malo bol pametno piši se razumeva ker točno zaradi tako nepametnega razmišljanja ali da neboš narobe razumel pisanja pride do nepotrebnih besednih dvobojev ali nesoglasja. Ker svet ni tik pred propadom kjerkoli si to pobral je totalno zgrešeno razmišljanje ker to recesijo in krizo nemoreš šteti kot propad če imaš le malo pameti ker če ljudje zgubljajo službe zaradi krize še ne pomeni da je konec sveta so smeri ki niso prizadete od krize a veš tak da bom ponovil če slučajno kdo preskakuje besede, ki so zapisane tako kot si jih ti v svetu se še da službo dobiti sam iskat morš ob pravem času na pravem kraju in zaradi krize še nepomeni da ni ravega časa.
Dodan: 28. 05. 2009 @16:01:00
ajde mile, vsaki priložnost dam šanso. v zameno za to si mi pa ti dolžni povedati za kaj se točno gre.
ti pa kar nekaj mutiš, govoriš po ovinkah in ne igraš s poštenimi kartami. govoriš kako so drugi nepošteni, po mojem s tem misliš izpostaviti sebe za poštenjaka.
Dodan: 28. 05. 2009 @16:03:08
in se nekam cudna slovenscina.
Dodan: 28. 05. 2009 @16:12:35
ha ha....s tem ko dani pravi, da e nekdo nepošten sigurno njegov namen ni tu izpostavit kako je on posten...dejte no..mei je to smesno..
Dodan: 28. 05. 2009 @16:22:55
Tami = vseznana forumska mojca. lahko naprej pišeš pod mojca.
Dodan: 28. 05. 2009 @16:31:56
kot se jaz spomnem sem zelo malokrat sodelovala na forumu...tako da, sem prepričana da se motis
Dodan: 28. 05. 2009 @16:50:28
kljub temu, da ti jaz tega ne bom mogel dokazati, si se izdala po stilu pisanja.
Dodan: 28. 05. 2009 @16:55:22
ha ha ha
ti ti ti.vsevedni
Dodan: 29. 05. 2009 @09:42:14
Lahko vam dam en primer. Npr. Odhodni kraj je Celje torej iz Celja gremo v Lizbono v ulici Conde de Oerias seveda prej se vse dogovori isplanira ta ulica je odskočna deska za naprej (to delo je samo primer) oddidemo v Cassablanco preko Giblartarskih vrat na jugu Španije. V Maroku uredimo vse papirje ki jih bomo potreboval za nadaljno pot te papirje, ki jih moramo urediti v Cassablanci dobiš v tisti ulici v Lizboni torej s seboj potrebujemo vso ali vsaj večina opreme kot je kamera prenosni računalnik s tem prenosni internet da si povezan z svetom fotoaparat za kaj je to pomembno tudi izveš. Vsa dela in pot se splanirajo sproti kot tudi sponzorji za katere poskrbim jaz in moja povezava v Lizboni. Torej za vsa dela se prej dogovorimo to delo ki sem ga navedel kot primer se nanaša za fotografiranje in poročanje kot tudi snemanje v živo celotno afriško področje in tudi bližnji vzhod v več smeri kot je kriza npr. Darfur ali kriza v Palestini vs Izrael. To je dani primer kako lahko poteka zadeva če vas več zanima pišite na email ki je dan zgoraj.
Dodan: 29. 05. 2009 @18:29:47
Dodan: 29. 05. 2009 @20:05:41
naj gredo na ta oglas,ce so avanturisti.vsak se sam odloci,kako in kaj.
Dodan: 07. 09. 2009 @20:33:14
jaz bi su delat kamor koli v tujino sam da se dela in zasluži pa če treba tut tm ostat in pol uzivat u starosti.javi in napiš tvojo tel.štev.pa te pokličem.lp
Dodan: 07. 09. 2009 @20:34:44
jaz bi su delat kamor koli v tujino sam da se dela in zasluži pa če treba tut tm ostat in pol uzivat u starosti.javi in napiš tvojo tel.štev.pa te pokličem.lp
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.