STA Ljubljana, letalske karte, potovanja in potovalna zavarovanja
Popotniški forumPišite namSpremljaj na na TwitterjuNaroči se na popotniška RSS obvestila
Forum
Dodan: 19. 05. 2009 @17:27:06
emirates-dubai,tranzit
s
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0
a potrebujem kaksno vizo?ce samo na letaliscu cakam na naslednji polet,d ani kaksnega stosa,kot zda,hvala
Dodan: 19. 05. 2009 @17:44:02
Re: emirates-dubai,tranzit
#
Gost
ne rabiš
Dodan: 19. 05. 2009 @17:50:29
s
Gost
hvala,sem sele potem ko sem oddal post,prejsnje sle gledat in sem nasel odgovore,hvala se enkrat
Dodan: 16. 06. 2009 @16:54:39
maja
Gost
Da ne bom po nepotrebnem odpirala nove teme. Tudi midva s fantom bova morala čakati na letališču 10 ur. Zanima me, če je pred ponovnim vkrcanjem potreben ponoven check in ali ti glede na tako dolgo čakanje kaj pripade (npr. obrok). Hvala in lp! maja
Dodan: 17. 06. 2009 @13:39:02
Tamara
Gost
to je tvoj problem, če si bukirala tako karto - verjetno je bila zelo poceni... torej, hrana ti ne pripada, imaš pa Mcdonalds ipd....no, tudi jaz sem čakala tam 10 ur in bilo je precej grozno ;)
Dodan: 17. 06. 2009 @14:31:01
maja
Gost
Tamara, ja, karta je bila poceni, spet pa ne toliko, da je normalno, da se tam čaka pol dneva. ;) Z Etihadom se da tudi letet poceni, pa redko kdaj toliko čakaš na letališču. No, saj se ne pritožujem, ker sem že ob rezervaciji vedela kaj se kupila! ;) Je pa ne dolgo nazaj na tem forumu en pisal, da če čakaš v Dubaju na letališču več kot 5 ur, ti pripada obrok in me je samo zanima kako je s tem - verjamem, da redko kdo to omeni in je od lastne iznajdljivosti odvisno ali to izkoristiš ali ne. ;) Lp
Dodan: 17. 06. 2009 @22:50:08
emirates-dubai,tranzit
Marko
Gost

Hi! Kot mi je znano, če imaš next let z isto letalsko družbo, kot si priletel v Dubai, ti pripada obrok. Pred kratkim sem se vrnil iz Nepala v Indijo (Jet Airways) in dalje do Frankfurta (Lufthansa)-zaprosil sem za obrok, saj sem čakal na letališču v Delhiju cca. 8h. Rečeno mi je bilo: če bi imeli next let z Jet Airways bi vam pripadal obrok ob daljšem čakanju na letališču, sedaj ko pa letite z drugo let. družbo, pa žal ne. Ko sem letel s Turkish Airlines, sem vedno, ko sem prišel iz letala stopil do info pulta in povedal, da bom na letališču čakal še x ur in da dalje nadaljujem let z isto letalsko družbo in sem samo počakal, da so mi uredili potrdilo s katerim sem imel brezplačen obrok v Burger Kingu...če imaš povezan let z isto let. družbo, bi ti moral pripadati obrok!!! Pozanimaj se.

Dodan: 18. 06. 2009 @08:43:14
Petra
Gost
Hej! Midva s fantom sva čakala 10 ur v letališču pa nisem nikjer zasledila, da bi nama pripadal kakšen obrok. Pred odhodom sem celo klicala na Emirates, ker sem nekje prebrala, da če čakaš več kot 8 ur, ti celo pripada brezplačna prenočitev. Njihov odgovor je bil, da to sicer drži, vendar le za dražje letalske vozovnice (če si le-to kupil po kakšni akciji, ti nič ne pripada). Priporočam pa ti, da vzameš s sabo spalko in lahko malo zaspiš, ker tam folk itak spi povsod.
Dodan: 21. 06. 2009 @19:54:36
nachotop
Gost
a ve slučajno, če se da kam prtljago dat za tisti cajt ko ždiš na letaišču v Dubai-ju? - in isto me zanima tud za Singapur - al pa vsaj da bi dal dokumente in fotoaparat kam, tolk da lahko v miru zaspim.
Dodan: 21. 06. 2009 @22:20:56
foka
Gost

ce ste ze v dubaju 10 ur pojdite jest v mesto boste vsaj kaj videli ce ste z etam hotele in visoke stavbe iz cistega zlata burj dubaj pa te fore tega s ebeverly hills nima ....

vizo za 10 ur dobite na letaliscu meni je gulf air ko sem cakal 8 ur na letalo dalo zastonj sobo v hotelu vse prevoz tudi cela jedilnica je bila samo zate v casu ramadana nihce ne je zato je bilo vse zame ma the best je blo

medtem ko ti americani se za jest en dajo na letalih

ja pojdite v dubai tranzitno vizo dobite na letalisci za bahrajn pa dubaj veljajo enaka pravila

Dodan: 25. 06. 2009 @11:09:07
Adina
Gost
Pozdravljeni! Jaz zdaj julija potujem z emirati preko dubajskega letalisca in bom tudi cakala pet ur do naslednjega leta ki ga tudi imam z isto letalsko druzbo. Mene zanima ali je res tak konfuzno se znajt na tem letaliscu do tvojega naslednjega gata in ker potujem sama in sem punca me zanimajo ce kaj komplicirajo na letaliscu glede na to da je to muslimanska drzava? Hvala ze naprej.
Dodan: 27. 06. 2009 @20:03:28
romina
Gost
Če imaš v Dubaju "pavzo", dobiš prtljago in jo moreš spet čekirat ali jo kar avtomatsko naložijo na tvoje naslednje letalo? (oba leta imam z Emirati)
Dodan: 28. 06. 2009 @00:05:44
gasper
Gost
prtljaga gre naprej za naslednji let, je pa verjetnost da ti jo kje zalozijo. kr se tice pa hrane, ce je postanek daljsi od nekje 5tih ur imajo posebno Emirates jedilnico, kjer ob predlozitvi let. karte jes zastonj.Na zastonj nocitev lahko kar pozabite.
Dodan: 28. 06. 2009 @01:04:39
romina
Gost
Gasper, kje pa se nahaja ta jedilnica? Vsak namreč pove svojo zgodbo o tem ali ti pripada obrok ali ne. A ti si to dejansko že v praksi sprobal?
Dodan: 29. 06. 2009 @22:24:26
gasper
Gost
jedilnica je priblizno nekje v sredini prostora(ko prides s tekocimi stopnicami iz spodnjega dela). sprobou sm pa ze 2x lani oktobra. notr je kao razmejeno na dva dela, ampak se nardis mal butastga pa jes cist use, ce slucajno kdo zatezi.
Dodan: 02. 07. 2009 @13:37:33
david
Gost
zdravo! s punco letiva z emirati prek dubaja... nazajgrede bi bilo fino, če bi ostanek dnarja zapravla v dubaju (tjagrede ni glih dobra ideja ;) ) na karti piše da prideva ob 05:35, let naprej pa je ob 10:20 (sepravi čakava 4 ure pa 45 min) A se splača hodit ven - v mesto (mi je kolega reku da majo eno fino štacuno z elektronsko tehniko... pa pomoje ni sam ena :) ) - zanima me kolk časa porabiš da prideš ven in v center in kolk se kej hitr znajdeš tam... al je cela zmeda? hvala v naprej.
Dodan: 02. 07. 2009 @17:26:15
gasper
Gost
glede na vajin cas ti ne priporocam izhoda. odstej cas izkrcanja in vkrcanja pa se formalnosti za izhod pa ti ostane glih ena ura.
Dodan: 08. 07. 2009 @11:56:18
lucija
Gost
na letališču se je lahko znajti, vedeti moraš le, da je ogromno.tudi ni nič narobe če si punca in sama, ker je itak veliko ljudi, ki čakajo na naslednji let, med njimi tudi mnogo družin in žensk, tako, da so vsi strahovi odveč :)
Dodan: 28. 12. 2009 @19:34:09
ana
Gost
Jaz bom na tem letališču čakala 8 ur in to v nočnem času (od 1h do 9h) pa me zanima, če je v tem času ta jedilnica odprta. Pa če se da tudi v nočnem času kupiti vizo, da bi si pogledala Dubaj... ali se mi to sploh splača ali bi bilo premalo časa? In je nočni čas sploh primeren za to?
Dodan: 28. 12. 2009 @20:03:58
Tinkara
Gost
ana, kolikor je meni znano, si moraš vizo uredit vnaprej in sicer kar pri letalski družb0i Emirates. V nasprotnem primeru boš potrebovala rezervacijo hotela, česar pa ti nimaš, saj si v tranzitu. Sicer pa, nočni izhod odsvetujem, saj ne vem, kaj boš tam počela ponoči. Boš pač morala potrpet na letališču, vendar se dobro pripravi, saj je obupno - meni osebno je dubajsko letališče prav annoying. Vzami kakšno spalko, čepke za ušesa,... ipd.. Aja, pa hrana ni noben problem, saj je čisto vse odprto 24 ur, od trgovin do restavracij.
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email...

STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com

Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-17:00

Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88
GSM: (051) 38 58 23*
(uporabite za SMS-e)
Fax: 01/439 16 95

Kje nas najdete ...

01.09.2009 - 01.09.2010
01.11.2011
14.02.2009 - 30.06.2010
01.09.2009 - 01.06.2010
01.09.2009 - 01.09.2010
30.04.2010
Vse vstopnice »

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev |
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™