Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Youtube - STA LjubljanaPišite namSpremljaj na na TwitterjuNaroči se na popotniška RSS obvestila
Forum
Dodan: 17. 05. 2009 @14:31:52
Berlin
tashee
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0
hello! ker se čez 14 dni odpravljam v berlin sama za 3 mesece na prakso v berlinin nimam pojma o berlinu, me zanima, če kdo ve, kakšne so cene kavic, hrane, alkohola, oblačil...kakšno je nočno življenje, cene podzemnih....sicer iščem po netu, ampaak je čisto drugo če ti kdo pove, ki je bil tam in dejansko ve kak je:-) zanimajo me tiste bolj ugodne študentske cene pa ogledi itd .... res bi bila full hvaležna za vsako informacijo :-)
Dodan: 17. 05. 2009 @14:33:49
Re: Berlin
tashee
Gost
se opravičujem za slovnico :-) bolj hitro pišem in sploh ne gledam kak napišem :-)
Dodan: 18. 05. 2009 @18:51:08
malapika
Gost
hei.. berlin je super mesto..predvsem z cenovnega vidika ker je dost primerjliv z ljubljano..kar se tice zivil in pijace kot take...se splaca kupovati po raznih diskontih..kot jih mas zdaj ze tudi v lj..aldi in plus..ponedkod najds pa tud kak lidl..tam so cene dost primerljive nasim..sam mas se ful vecjo izbiro.so pa dost bl poslihtane stvari glede okolja..in se npr. plastenke vracajo v trgovini in pol odstejejo na racunu..tko da ni ne vem kaka razlika ampak se lah pozna ce zvis tam..kar se tice kavic..restavracij..kava je malo drazja kot v ljubljani..tm..3 eur pa gor..odvisno kje..razni starbuksi in podobno so drazji..priporocam balsac al pa einstein kafe..nemska stvar dobra kava..pa cenejsa je :P restavracije so pa tko..ce jes pri tajcih..indijcih..ipd..vsa ta "eksotika" ni draga..tega mas ful na oranienburgerstrasse..in se lah spodobno najes za mal denarja tm do 15 eur..ze ornk kosilo.. oblacila spet..odvisno kaj in kje..ful se splaca it na njihove razprodaje..ki so poletne ce se ne motim lih julija pri njih je razprodaja dejansko to..in pomeni da dobis ornk za svoj denar (januarski nakup : oblekca 10 eur, pulover debel 15 eur, redna cena majic..okol 15 eur)..nasploh mas pa gromozansko izbiro..alexa center na alexanderplatzu..pol mas ful teh arkad centrov..pa en kup lustkanih butikcov v blizini herman platza..raziskuj :D nocnemu zivljenju ni konca..ne vem kaj je ravno po tvojem okusu..ampak imas kar nekaj ulic ki nikoli ne spijo..kot je oranienburgerstrasee, pa v friedrichshainu tud ene par..lokali so odprti dolgo v noc..za plesat se najde..poleti se splaca pogledat strand bar k ga nardijo ob spree-ju..tko ob reki dajo pesek nardijo lokal..super je!! tocnih cen za tram se ne spomnim..vem da je bla tedenska okol 33 eur..mesecna ne vem.. mas pa en kup stvari za pogledat res.. drugace pa..predvsem je treba berlin raziskat na lastnih nogah..se splaca..se ne neham vracat ke :P upam da je tole pripomogl..ce pa se kaj rabis..pa pusti mejl pa se ti javim :D lp. m. p.s. pa uzivaj tam se zame :P
Dodan: 19. 05. 2009 @14:01:42
tashee
Gost
ej, res ti full hvala! bom še uživala za tebe in kakšno kavico al pa koktejl tut spila:-) če pa boš poleti v berlinu, se pa ogalsi v slovenskem domu berlin:-) tam bom na praksi...bom vesela družbe:-) si mi pa full odprla oči in veselje do potovanja oz. življenja tam :-)
Dodan: 19. 05. 2009 @14:18:40
Gost
nujno pojdi na walking tour. prehodiš kar dosti tako da obuj udobne čevlje, je pa zastonj (na koncu daš malo napitnine) in fuuuul super! po moje če vtipkaš na google free walking tour berlin najdeš njihovo stran.
Dodan: 22. 05. 2009 @17:50:38
tashee
Gost
hello! zanima me, kak je z bankomati v berlinu? imam kartico od NLB, in me zanima al se da dvigovat denar z njo? kaj pa če ne ? prosim za odgovor :-) hvala :-)
Dodan: 24. 05. 2009 @15:28:16
Gost
lahko.
Dodan: 24. 05. 2009 @19:16:52
itloola
Gost
lahko dvigas z vsemi karticami na katerih pise maestro... v nemciji mas bankomate na sparkasse... lp
Dodan: 28. 05. 2009 @12:39:31
s
Gost
če boš v herberge na praksi, nič se bat. sonja ti bo itak vse povedala, kaj se ti splača kaj ne najbolj je da si mesečno karto nabaviš - 51€, ti velja za vse kar leze in gre, cone a in b, c pa ne boš rabila velikrat ker je izven berlina. pozdravi punce gor :) za hrano - ena restavracija je bliz pa poceni, tut iz hostla hodijo ke, pa lidl je blizu. kebabi v flamingosu pa svetovni in samo 2€ :D
Dodan: 04. 06. 2009 @11:41:30
tashee
Gost
hello! ej, kaj naj recem: herberge je zakon hihihih punce so super, sam povej mi katero naj pozdravim:jasmina, anita, katja, tjasa, anej pa maja :-) flaminkoja sem ze sprobala, lidla tut:-) mamo pa zure tle:-) sonja je tut super, da o maxiju pa beiju ne govorim hihih
Dodan: 06. 06. 2009 @18:56:27
s
Gost

anito in katjo :D

ostalih ne poznam :(

pa mitjata in sonjo pa maxija in benija

no vidiš, da se boš mela super

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

kaj pa na poti iz bangkoka v k
Ne vem če ti bom znala točno
Tudi mene zelo zanima š
Cookovi otoki so raj na zemlji
Jaz sem studentka, lastnica st
Živjo! Tudi jaz se zanimam z
hahaha...folk je mentalno obra
ja bog rad daje, švicar
Pozdravljeni, prejsnje leto s
dvomim, ker lani sem ravno tko
A si mogoče pomislila, da so
a se ti da malo bolj natančno
zdaj imajo akcijo za 5 eur in
ups: 040/191-837 je prava &sca
Kje je meni najbližja STA poslovalnica?

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email...

STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: O5/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev |
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™