Dodan: 11. 05. 2009 @21:18:24
sram naj ga bo...
Evo prek zavoda se ponuja delo inžinerju elektrotehnike:
Naziv delovnega mesta oz. dela: ELEKTROINŽENIR - M/Ž
Opis del in nalog: VSA ELEKTROINŽENIRSKA DELA
Upravna enota delovnega mesta oz. dela: MARIBOR
Poklicna/strokovna izobrazba: inženir elektrotehnike za energetiko
Alternativno: elektrotehnik energetik
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Vrsta zaposlitve: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 3 leta
Vozniški izpit: B
Znanje jezikov: angleški jezik razumevanje zadovoljivo, govorjenje zadovoljivo, pisanje zadovoljivo, nemški jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Računalniška znanja: urejevalniki besedil - osnovno, delo s preglednicami - osnovno, delo z bazami podatkov - osnovno, poznavanje operacijskih sistemov - osnovno
Drugi pogoji: VODENJE SKUPINE, PISANJE DNEVNIKOV V NEMŠČINI, DELO V TUJINI - PRETEŽNO
Prijava je mogoča do: 13.5.2009
Način prijave kandidatov: kandidati naj pokličejo za razgovor
Okvirna plača: 590 EUR bruto / mesečno = 423 EURO neto
Urnik dela: dvo ali več izmensko delo
Objava PD na: Urad za delo Maribor
za tako plačo lahk delaš katerikoli delo, brez šole, izkušenj in katerikoli znanja. to je MINIMALNA plača, ali inžiner, ki ima tri leta delovnih izkušenj in odlično znanje tujih jezikov ne zasluži malo večjo večjo plačo? sramota
Dodan: 11. 05. 2009 @21:33:21
Re: sram naj ga bo...
OMG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dodan: 11. 05. 2009 @22:03:37
hahaha jaz delam po terenu fizična dela ne potrebuješ nobene izobrazbe, ne znanja pa zaslužim na mesec 700 evrov.
Dodan: 11. 05. 2009 @22:17:36
OMG!!!! Kaksen gnoj je to, ...res ne poznam dovolj slabih besed da opisem ta oglas. 500 € mesecno!!!!!!!!!!!!!!! ????? Kaksn skopuh, cigo pa je to. Ma sej ne mors verjet. po takih oglasih vids da je slovenija v Evropi samo na papirju, ..drugace je pa slovenija globoko v balkanu. Sej ni cudn da gre folk ven iz slovenije. 500 eurou za takso delo, ...ponizevnje.
Dodan: 11. 05. 2009 @22:41:08
Ostaneš brez besed.
Dodan: 11. 05. 2009 @23:22:20
WTF??? Tak dnar si zasluzis z dvema dnevoma pleskanja nekje na crno. Prav zanima me, kjer to ponuja, sramota na kvadrat! Vsak dan sem bolj vesel, da sem odsel zivet iz sloveije ze dolgo casa nazaj.
Dodan: 11. 05. 2009 @23:23:59
Se to, potem bo pa cajtngih, da ne dobijo nobenih inzenirjev, da jih primakuje, pa zakaj mladi nocejo tehnicnih strok studirat. Hmm, wonder why...?
Dodan: 12. 05. 2009 @00:03:36
ah, ne se razburjat, ničlo je zraven pozabil dodat :))))))
Dodan: 12. 05. 2009 @01:51:02
rudi, ....si mi besede uzel z jezika. Ko tole berem sem tut jaz vesel da nisem vec v Sloveniji. Pa ceprav sem Slovenec, sem vedno bolj mnenja da je ta drzava vedno bolj gnila, ....and so far, ...se nimam nobene želje vrnit. Folk, ..mal si poglejte na jocentre plus UK, pa boste vidl kol za tako delo ponujajo drugje.. Tolk k tale cigo ponuja mesecne place me stane samo najemnina stanovanja.
Dodan: 12. 05. 2009 @08:00:10
Ojoj, lob takih trenutkih sem kar potihem vesela, da sem se prepisala s tehniskega faksa.
Dodan: 12. 05. 2009 @08:28:59
clovek nebi verjel,ce ne bi bilo to na zavodu.ta firma bo se dolgo iskala.me zanima kaksna firma je to.
Dodan: 12. 05. 2009 @08:37:56
Ja, edina varianta je, da je tip moral dat razpis ven, za seboj pa ima že nekoga, ki bo tem postavkam ustrezal. V tem primeru je mesto že dejansko zasedeno. Formalnost pa je urejena. Ker za tako plačo zahtevat to ... :S
Dodan: 12. 05. 2009 @09:23:38
Dodan: 12. 05. 2009 @09:31:24
morda ze ima nekoga,da pa bi zadostil predpisom,je dal tak oglas.
Dodan: 12. 05. 2009 @10:06:02
dvomim, ker če bi bilo tako, bi pač tiste kandidate zavrnil, ki so prišli na razgovor. neki izgovor se bi že našel, in stvar bi bila rešena.
noben delodajalec pa ne bo šel svojo firmo spravljat v slab glas, tudi če mora napravati razpis, in ima že kandidate določene.
Dodan: 12. 05. 2009 @10:27:30
Kaj pa če je napaka v sistemu. Dvomim da bi imel inženir tako plačo, morda bi še isti mesec poskočila za 3x, če bi se zaposleni izkazal. Morda pa v končni fazi delodajalec ni navedel plačilo in ga je zavod sam postavil na minimalno bruto plačo.
Dodan: 12. 05. 2009 @10:50:00
ker se ne bo nben prjavil za to delo bodo pa šli iskat delavca nekam na balkan.....as always :S
Dodan: 12. 05. 2009 @10:53:50
A pa sploh veste za koliko delajo te priseljenci iz Srbije, Bosne.....za 300 evrov mesečno, živijo dobesedno v kontejnarjih....
Dodan: 12. 05. 2009 @10:55:12
Mene to zelo čudi, da delajo te delavci za 300 evrov v gradbeništvo, ko pa je objekt končan in se prodajajo stanovanja so pa po 200.000 evrov 2x3x dražji, kot na Nizozemskem. Očitno nekdo mastno služi
Dodan: 12. 05. 2009 @11:37:57
plača je taka, ni nobene napake v sistemu, sem klical. tukaj ni treba ravno nekaj balkanskih gradbincev primerjati, ki mogoče nimajo niti osnovne šole končane.
tukaj se išče dipolmirani inžiner (najmnj 6. stopnja), s 3 letami izkušenj, odličnem znanjem dveh tujih jezikov, sposobnostnmi vodenja skup v tujini, organizacijkimi sposobnostmi, terensko delo...itd.
država bi mogla določiti za vsaka stopnjo izobrazbe minimalno plačo, pa se bi taki modeli kot ta lahko obrisali pod nosom.
tisto, da bo povišaj plačo, je stara pesmica. če zdaj ni pripravljen plačati šolanega človeka več kot 420 evro na mesec, ga tudi nikoli ne bo. in ker ne bo povišal plače, bo inžiner odšel, in bo vzel spet novega za isto minimalno plačo.
taka podjetje na črno listo in v časopis, tv...ker taki kvarijo ogled poštenih podjetij.
Dodan: 12. 05. 2009 @12:14:19
tip, ki je dal ta oglas, ga je dal samo za to, ker ga po zakonu mora. dal je minimalno plačo, ker je vedel, da se za to delovno mesto na ta način ne bo nihče javil. prepričana sem, da že ima kandidata in da njegova plača niti slučajno ne bo tako nizka.
Dodan: 12. 05. 2009 @12:33:17
če bi napis 800 evro plače, pa se bi nekdo javil, bi po razgovoru rekel, da je žal drugega vzel.
ja ne bi šel sam sebi po nepotrebnem sramoto in negativno reklamo delat.
Dodan: 12. 05. 2009 @13:53:45
Ne vem ce se ti fiktivni oglasi dajejo na spletno stran, ker ima delodajlec moznost odkljukat brez posredovanja zavoda. In so fiktivni oglasi samo v evidencah zavoda.
Dodan: 13. 05. 2009 @11:31:26
ja, to je res. če delodajalec noče posredovanja, gre oglas samo na oglasno desko zavoda, na netu pa ga ni. ampak res si težko predstavljam, da nekdo resno objavi tak oglas...
Dodan: 14. 05. 2009 @04:51:01
ma dej, bolano... sm po eni strani vesela, da bom kao prfoksa in bom mela delo v javnem sektorju, kjer niso nikol tako bedne plače, po drugi strani sem pa jezna, ker javni sektor vedno nastrada, ko hoče vlada "šparat"... seveda, če bom sploh dobila službo.
Dodan: 24. 05. 2009 @09:50:58
Na podlagi enega oglasa, ki je verjetno objavljen le zato, ker mora biti razpis za delovno mesto, ki je neformalno že zasedeno, je pa Slovenija kar gnila država in hvalabogu da nismo na tehničnem faksu in bla bla. Dajte no.
Dodan: 25. 05. 2009 @17:01:48
Sej tut živimo v tej državi, aveš ;)
Dodan: 28. 05. 2009 @22:18:08
Hm, no glede na to da je oglas dejansko objavljen na spletni strani in da obstaja moznost odklukanja brez posredovanja zavoda, kakor se pač odda 80% delovnih mest v Sloveniji, dvomim da je oglas fiktiven: razen ce se je delodajalec zmotil pri odklukavanju.
Dodan: 03. 06. 2009 @21:43:02
Je pa car tale model al firma .Ubogi reveš ne ve da se sam s sebe dela norca.
Dodan: 15. 06. 2009 @11:15:22
... ma nič ga ne bo sram, petkrat ponovi oglas in ona lajdra na zavodu bo rekla, da je povečano povpraševanje po inženirjih in da ljudje nočejo delat, da so lenuhi itd. .... in kakšen Jelinčič bo na osnovi te informacije zahteval zaostritev delovnopravne zakonodaje, našli bojo prvega brezposelnega inženirja in ga postavili pred zid: 400 eur ali pa brez socialnega in podpore ... in bo vzel. In ko bo to slišal tvoj direktor, ti bo zmanjšal plačo ker "... dobiš inženirje že za 400 eur". Ne gre za zarotniško miselnost, ampak tele akcije so usklajene, verjemite....
Dodan: 16. 06. 2009 @16:27:23
Po moje je to samo osnova, ostalo pa dobiš na roko. Mi je razlgal en kolega ki dela preko slovenske firme v tujini in mu tudi pri nas plačuje minimalno ostalo pa na roko in na koncu je vsota lahko 6-7kratna, odvisno kje delaš.
Dodan: 06. 07. 2009 @18:25:44
No...mi smo kar veseli, da te ni tukaj...takih ne rabimo...piši po forumih tam, kjer delaš...boš vidu kako boš zaželjen...
Dodan: 30. 08. 2009 @15:05:25
Enostavno povedano...en dobro merjen šus v vsako koleno - to mu pripada! Jasno?
Mafijska država, ki to dopušča. Slovenija = Sicilija!
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.