Dodan: 01. 05. 2009 @14:36:25
Havaji - življenje in delo
Sem si že veliko prebral glede Havajev pa me vseeno zanima če ima kdo tu iz prve roke izkušnje s Havaji. Glede dela bi pa kotiral na delovne izkušnje, ki jih imam kar nekaj iz različnih področij.
Dodan: 02. 05. 2009 @13:13:30
Re: Havaji - življenje in delo
Jaz sem bila tam 4 mesece na študijski izmenjavi, tako da glede dela ti verjetno ne bom znala nič povedati... mogoče kaj drugega:) Kaj te pravzaprav zanima??
Dodan: 02. 05. 2009 @22:08:00
Tjaša mene tud zanima. Povej nasplošno kak se ti je zdel lajf pa študij na havajih :)
Dodan: 15. 05. 2009 @19:29:10
Pa lahko še napišeš kako je tam s študijem? Vleče me namreč v tujino tako da se iščem v raznih državah..
Dodan: 22. 05. 2009 @09:09:05
a nobedn ne bo nič napisal..? :(
Dodan: 23. 05. 2009 @08:33:57
sem zivel na havajih 6 mesecev ilegalno imel sem 9 sluzb kaj sploh cakate dobite si lazne papirje in se vsedite na prvo letalo za honolulu vizo si podaljsujete tako ta greste v kanado ali na tahiti
ce bode doma cakali pred tv ne bo nic havaji ne bodo k vam prisli
folj je ful prijazen bolj kot kjerkoli po zda
Dodan: 01. 06. 2009 @09:30:09
hey! js sm tut letos razmišlala o havajih, sicer za krajše obdobje (2 meseca) in za to ne rabim vize. Pa me zanima kako je s službo, ali te vzamejo tudi brez delovne (prave/fake) vize? aja, pa še eno vprašanja. Ali je pametno kar jit tja pa iskat službo al si jo morem od kle najt. Ker zdej k iščem po netu ni prou nič pametnega. tnx za kakršnekoli odgovore al pa informacije.
Dodan: 25. 07. 2009 @23:40:50
Foka, bi se takoj vsedla na prvo letalo in šla - kot si napisal, pa vendar sem taka oseba, ki moram imet vsaj nekaj prej splanirano, računam na max pol leta. Povej prosim, kakšna dela si delal (sama ne kompliciram glede tega, bi sprejela skoraj karkoli), plačilo, kakšen imajo način dela/življenja, kje si spal, koliko te je prišlo.. Skratka čimveč. Če se ti ne da vsega pisat lahko dam tudi številko, pa se zmenimo. lp!
Dodan: 09. 01. 2010 @17:22:12
A si v tem času že kej zvedla na to temo,si pridobila kakšne izkušnje s havajih?? :)
Mene tudi vleče tja...po nove izkušnje bi šla...
Dodan: 15. 01. 2010 @14:36:14
Akdo živi na Havajih. da dobimo info iz prve roke? hvala
Dodan: 15. 01. 2010 @17:28:16
tukaj eni ne ločijo med sanjskim dopustom na hawajih in redno zaposlitvijo tam.
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.