Dodan: 02. 12. 2008 @23:42:14
Ryan air - nakup letalske karte preko interneta
Hello. Zanima me kako je z nakupm letalske karte preko Ryan air spletne strani - ce ste mel ze ksne probleme, a morm bit na kj pozorna, itd;? Hvala za info :)
Dodan: 03. 12. 2008 @06:28:52
Re: Ryan air - nakup letalske karte preko interneta
MI SMO ŽE VEČKRAT KUPOVALI KARTE PREKO SPLETA PRI RYAN AIRU IN NIKOLI NISMO IMELI PROBLEMOV.
Dodan: 03. 12. 2008 @08:15:40
Vedno brez problemom oz. zapletov.
lp
S
Dodan: 03. 12. 2008 @09:05:37
Lp
Že večkrat kupila karto, vendar vedno brez težav. Tudi pri prtljagi niso vedno preveč "zategnjeni", tako, da se da rešiti z ročno prljago - tudi kakšne kg več.
No še to, karto sem vedno kupila preko spleta, saj na samem letališču, če nisi v času, ko imajo odprte šalterje, ne urediš veliko - pa še cene moraš pogledati. S samim potrdilom o plačilu -izpis iz i-neta, takoj dobiš karto. Pri izpolnjevanju obrazca je potrebno le paziti za kateri razred gre (prednostni ali navadni). Če daš prednosti, preprosti greš na letalo prej.
Pa prijeten let, kamor koli že greš !
Dodan: 03. 12. 2008 @12:41:03
Tud jst nism imela nobenih problemoc, celo ko sem morala spremeniti prtljago iz ročne v tisto, ki sem jo potem oddala, je šlo brez problema. lepo potujte..aja, če res prvič kupuješ, ti priporočam, da si na njihovi strani najprej prebereš navodila kako pa kaj pri prtljagi.
Dodan: 06. 12. 2008 @01:36:46
Hvala vsem za informacije. Lp:)
Dodan: 11. 12. 2008 @12:22:49
Ryan air - nakup letalske karte preko interneta
Če prav razumem imaš lahko s seboj samo ročno prtljago, brez da dodatno plačaš za prtljago? Morda kdo ve, koliko lahko maksimalno tehta?
Dodan: 12. 12. 2008 @02:32:12
Lukezio
Registriran uporabnik
10 kil. na njihovi strani pa vse piše. če si pismen, seveda. ker ja.
Dodan: 14. 12. 2008 @21:20:07
ostala prtljaga(max.3 kosi) lahko tehtajo 15kg, ročna pa 10kg ;)
Dodan: 27. 12. 2008 @15:34:15
Jaz pa sem imela probleme, ki jih nažalost še zdaj nis(m)o uspeli rešiti.
Bodite pazljivi pri vnosu svojih podatkov, številk kartic in podobno. Zelo težko jih je kontaktirati, saj nimajo, razen telefonske številke (pri kateri težko vzpostaviš povezavo), nobenega kontakta (mail recimo).Ko se enkrat zmotiš je že prepozno.
Dodan: 27. 12. 2008 @15:34:32
Jaz pa sem imela probleme, ki jih nažalost še zdaj nis(m)o uspeli rešiti.
Bodite pazljivi pri vnosu svojih podatkov, številk kartic in podobno. Zelo težko jih je kontaktirati, saj nimajo, razen telefonske številke (pri kateri težko vzpostaviš povezavo), nobenega kontakta (mail recimo).Ko se enkrat zmotiš je že prepozno.
Dodan: 03. 02. 2009 @11:55:21
Med nakupom letalske vozovnice se mi je zataknilo pri vpisu Voucher reference. Mi kdo lepo prosim pomaga, kje najdem to številko. Za odgovor se že vnaprej zahvaljujem
Dodan: 04. 02. 2009 @12:52:36
franci
Registriran uporabnik
Voucher reference ?? Nikoli nisem opazil tega, pa vsak mesec kupujem karte pri njih.. Kje točno pa je to ??
Dodan: 13. 02. 2009 @17:21:10
Sem se potem še drugje pozanimala in so mi povedali, da to polje pač pustiš prazno. Izpolniš pa v primeru, če si kakšno stvar že prej plačal oziroma po domače rečeno, če imaš pri njih denar v dobrem. Vse je enkrat prvič in naslednjič bom znala tud karto prek online brez problemov kupit ;)
Dodan: 27. 06. 2009 @21:05:12
hei.naslednji tedn letim in me zanima kam in kako na letaliscu ko rezervacijo ze imam (preko interneta-ryan air).ko sem takrat dobila povratni meil je pisalo naj ne grem na letalisce ce se nekaj dni pred letom se enkrat ne cekiram(doma preko racunalnika) da res pridem.a to ti oni poslejo meil na katerega odgovoris a mors ti kej posilat?katere podatke rabim za dvig karte?hvala.lp!
Dodan: 27. 06. 2009 @22:33:32
kakšen dvig kart? saj karte si moraš sprintat doma..greš na ryanairovo stran, klikneš check in in izpolneš kar pač imaš za izpolniti (podatke na osebnem dokumentu...) ko to narediš, si sprintaš karte in to je to.. če pa imaš slučajno prtljago je menda postopek isti, sam ne vem ravno, kako to poteka, je pa vse na tem forumu franci lepo obrazložil, tko da si preberi..ne pozabi se čekirat, ker če ne, ne boš letela prav nikamor :)
Dodan: 28. 06. 2009 @00:07:08
nazadnje, ko sem potovala z njimi, sem enostavno sprintala tisto stran, kjer so vsi podatki (osebni, o letu, prtljagi) in s tem prišla na letališče. ker sem se čekirala tam in ne prek spleta, sem na check inu samo pokazala ta papir, (ne pa dejanskih kart) in pač dokumente. nobenga problema. to je bilo leto nazaj, možno je, da se je do sedaj kaj spremenilo.
glede prtljage - seveda imaš lahko samo ročno prtljago, ki naj bi imela 10kg, ampak jaz do sedaj nisem imela nobenega problema če je bil kakšen kg preveč (ročna in oddana), edino kar moraš pazit, so mere, ker nastane problem, če kufer oz. nahrbtnik ne gre v boks nad sedeži (zato so omejitve velikosti). srečno!
Dodan: 28. 06. 2009 @09:03:39
GLEDE osebne prtljage:
A mora bit standardna dim. kufra 55x40x20, ali je lahko nek manjši ruzak?
Dodan: 28. 06. 2009 @10:58:39
uf sapramiška, zdaj je drugače..karte si moraš sprintati doma.. lahko tudi nimaš ročne prtljage sploh :)) tiste mere so za maksimalne dimenzije, tko da samo večje ne sme bit :)
Dodan: 28. 06. 2009 @11:02:32
mene pa zanima, če je tudi easyjet uvedel tako, kot ryanair pred kratkim, obvezen check in pred letom (drugače plačaš 40eur). na spletni strani ne najdem nobenih info. glede tega, tako da verjetno ne, ampak bi se vseeno rada prepričala, ker prvič letim z easyjetom. hvala
Dodan: 28. 06. 2009 @14:41:08
rad bi kupil karto prek neta pri ryanairu sam mi ne dela printer. Kaj se da to karto bilo kako dati potem na usb-ključek da si jo drugje sprintam ali ne ???
Dodan: 28. 06. 2009 @16:59:47
saj ko kupiš karto ne rabiš nič printat (no, jst si za vsak slučaj sprintam potrdilo o uspešnem nakupu).. koda, s katero se potem čekiraš ti itak ostane na mailu, čekirat pa se greš tja, kjer maš printer..vsaj jst bi tko naredila..
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.