Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Potovanja - BLORUM » london
| s - london |
hy-- čez 2 tedna se sprijateljem odpravljava v london,in si cer da si malo ogledava mesto itd.Zanima pa me nekaj -easyjet pelje do london stansed letališča zato me zanima če gdo ve za kakšen ugoden prevoz iz tega letališča pa do centra londona ter če gdo ve za kakšne avtobusne prevoznike samo za london kot je recimo v ljubljani--ljubljanski potniški promet,saj sva si mislila z avtobusom ogledati mesto--zanima me pa še nekaj kje v londonu imajo dokaj poceni hrano saj sem zasledil da je v londonu hrana precej draga----hvala za vaše odgovore3487 |
Dodan: 05. 10. 2008 @16:07:00
|
Odgovori |
| pero - Re: london |
Najprej en lep pozdrav, Hrana v Londonu je res precej draga, kot tud vse ostalo se pravi javni prevoz, vstopnine, pijaca itd. Kar se hrane tice lahko najceneje zivita na racun mednarodnih fast food verig se pravi subwaya, mcdonaldsa, burger kinga ipd. kar ni pretirano zdravo je pa zdalec najceneje. Za cenejso prehrano in pijaco se izogibajta predelom mesta, kot so Mayfair, South Kensington, Chelsea, Knightsbridge in dolocenim delom Westminstra. Kar se pa tice prevoza s Stansteda do centra je pa brez dvoma najhitrejsa a najdrazja uporaba neposrednega vlaka "Stansted Express", ki pelje z zelezniske postaje pod letaliscem vsakih 15 min in te v 45 min pripelje na postajo Liverpool Stn v Cityju. Karto za ta vlak lahko rezerviras preko spleta na www.stanstedexpress.com ali pa preko easyjetove spletne strani, kjer lahko uporabis svojo rezervacijo let. karte in dobis vozovnici za vlak ceneje. S Stansteda v mesto peljejo tudi stevilni privatni avtobusi (National Express Coach, Terravision) kot tudi easyjetov bus Easybus. Vedi, da pot z avtobusom traja vsaj 75 min peljejo pa na razlicne postaje v centru. Je pa voznja z avtobusom dalec najcenejsa (lahko tudi stirikrat cenejsa od vlaka). Vse karte lahko kupis ze vnaprej prek spleta (kar je se dodatno ceneje) lahko jih pa kupis tudi na mestu, v dvorani letalisca, kjer imas stevilna prodajna mesta za vse moznosti prevoza v mesto in okoliske kraje v Essexu, Suffolku itd. To bo zaenkrat vse, upam, da sem kaj pomagal. vem kako je, ce rabis informacije. Ce lahko se kako pomagam sem dosegljiv na peter.vilman@gmail.com. LP iz Londona |
Dodan: 05. 10. 2008 @17:03:03
|
Odgovori |
| a - Re: london |
| prek ryanairove spletne strani je se cenej za kupit stansted express,cetudi ne letis z njim,tam za tisto kodo pa napises karkoli,meni so na netu prodlai karto:) |
Dodan: 05. 10. 2008 @18:17:37
|
Odgovori |
| franci - Re: london |
| Kot sem že nekajkrat na tem forumu napisal, ne grem nikoli več na avtobus iz stansteda do centra, ker je večkrat vozil bistveno dlje kot običajno- tudi 5 ur je minilo med pristankom letala in prihodom v mesto, torej vedno z vlakom. Karte kupiš kot so ti že napisali. Po mestu se voziš z eno od ...ne vem, obstaja 30 različnih vrst kart, jaz in vsi, ki potujemo skupaj , vedno vzamemo x-Day Travelcard za 1, 3 ali več dni za razne cone. Hrana je npr. v KFC na Oxford streetu toliko ugodno, da se naješ do sitega...( podobno kot McDonalds), cene v trgovinah ala Spar pa so iste kot pri nas ( Tesco, Sainsbury ). Toliko na splošno, za konkretne info pa lahko daš svoj mail, pa ti bom odgovoril. Jaz grem šele decembra ponovno za kakšen teden. |
Dodan: 05. 10. 2008 @23:23:52
|
Odgovori |
| - Re: london |
| oj! js sm se nedolgo nazaj peljala z Easybusom in ni mel nobene zamude..pa mislm da je to najcenejša varjanta.. za 2 vožnje z easybusom- se pravi iz letališča pa nazaj na letališče- sm dala 17 eur, samo sem rezervirala prek neta, kar se ti tut splača ker če hočš kupt na licu mesta, ni nujno da bo še kšn sedeš frej...prpele te pa na victoria station..tko, da js ti res tole priporočam:) |
Dodan: 06. 10. 2008 @12:38:05
|
Odgovori |
| mi - Re: london |
Živjo, najbolš je vzet kar vlak. Hitro prideš v London in tud cena je ok, lahko karto kupiš že na letalu in je ponavadi tud cenejša, sploh če vzameš povratno. Hrana je res draga, se pa da normalno jest npr. all you can eat varjante so nekatere zelo fajn in ugodne. |
Dodan: 06. 10. 2008 @14:08:56
|
Odgovori |
| pilotka - Re: london |
Edini ugoden prevoz po Londonu je po moje underground oz. avtobus. Drugače je pa vse tolk drag, da se ti zmeša... Z avijonom so variante: ljubljana, zagreb, graz. Če se ne motim iz graza še vedno vodi ryanair. No, kakorkoli. Upam, da bo polet tako dober kot tale moj ne dolg nazaj: http://www.checkmycity.com/play.php?vid=134 |
Dodan: 10. 10. 2008 @12:13:31
|
Odgovori |
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
GAP ADVENTURES PAKETI
ANKETA
Zakaj bi se odločili za nakup GAP Adventures?
|