Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Potovanja - BLORUM » mal mi je čudno - iskanje sopotnika na netu

miša - mal mi je čudno - iskanje sopotnika na netu

Mogoče imam malo nenavadno vprašanje, pa vseeno. Čudno mi je, ko vidim da nekateri sopotnike iščete preko foruma. Sej verjamem, da ste tukaj vsi fajn ampak me vseeno zanimajo vaše izkušnje. Kako to zgleda, greste najprej na pjačo da se mal spoznate, se dobite na letališču in ugotovite da vam ta oseba sploh ne odgovarja. Se vam oseba v Sloveniji zdi super, na potovanju pa ugotovite, da je totalni komplikator, škrtuh, nezabaven... A potem to osebi na potovanju poveste, gresta vsak svojo pot al mal potrpite in potujete dalje.

Sama vedno potujem s prijatelji in me res zanima kako to funkcjonira.

Dodan: 29. 09. 2008 @14:03:20
Odgovori 

tinca - Re: mal mi je čudno - iskanje sopotnika na netu

Do zdaj sem vedno iskala sopotnike preko neta. Najprej vedno srečanje, celo več srečanj. Da spoznaš s kom greš in seveda debate o potovanju (kaj bi kdo rad videl, kam bi rad šel, kakšen je budget in podobno). V tem času pa vsaj malo ljudi spoznaš in vidiš ali bi bli za skupaj ali ne. Sem pa mnenja, da slej ko prej pride do nestrinjanja na potovanjih pa naj človeka poznaš že celo večnost ali samo tisti mesec na potovanju. Do zdaj sem imela predvsem dobre izkušnje, postali pravi prijatelji. Izmed 7 ljudi s katerimi sem potovala, smo s 5 prijatelji.

Dodan: 29. 09. 2008 @15:05:33
Odgovori 

s - Re: mal mi je čudno - iskanje sopotnika na netu

Predlagam še eno stvar. Že pred odhodom na poti se dogovorita, da v primeru različnih interesov gresta vsak svojo pot. Tako ne bo nobenih zamer v primeru da se ne bosta razumela.

Škoda bi bilo časa in denarja, da bi potoval z nekom, s katerim se ne razumeš.

Drugače se pa strinajm s predhodnikom. Mislim, da boš že kar hitro ugotovila če sta za skupaj. Samo malo vidiš njegove izkušnje, način , kako je potoval in boš takoj vedla, če je to to...

lestos sem preko neta najdo sopotnika in kljub temu, da ni imel veliko popotniških izkušenj, sva se ful dober ujela. sem bil kar presenečen kako sva se zaštekala...

Dodan: 29. 09. 2008 @15:33:49
Odgovori 

miša - Re: mal mi je čudno - iskanje sopotnika na netu

ne, pa sej jst ne iščem sopotnikou prek neta. Mam tak folk okoli sebe, da vsi radi potujemo tko da s tem nimam problema.

Sam zanimal me je, ker si ne znam predstaulat da bi šla na potovanje z nekom, ki ga res dobro ne poznam.

Dodan: 30. 09. 2008 @10:12:23
Odgovori 

s - Re: mal mi je čudno - iskanje sopotnika na netu
jaz pa najraje potujem sam... kolegi ne potujejo veliko in zato grem najraje sam na potovanje. maximalna svoboda, spoznaš veliko ljudi, delaš to kar ti v danem trenutku ustreza... in popolnoma se odklopim od vsakdanjega življenja in problemov v sloveniji...
 Dodan: 30. 09. 2008 @12:04:11
Odgovori 

Denis - Re: mal mi je čudno - iskanje sopotnika na netu

Hej

Se moja izkusnja.Ko sem se odpravljal v Vietnam sem tud san zelo zagreto iskal sopotnika. Nasel sem se z eno punco, s katero sma se v Vietnamu tud dobila. Tu je pa slo vse narobe, razlicni interesi, ona bi spala tud v kaki calnici, samo da bi 1 dolar prisparala, pa ceprav je Vietnam res poceni. Skrtarla je celo bolj kot Vietnamci ki res nimajo nic.

Pika na i pa je blo ko sm zvedo da se ukvarja tud z drogami in da je pri njej doma to celo druzinski posel (foter, fant (niger brez papirjev - muso) ... vsi se z drogami bavijo)

Kot veste lahk v Aziji zarad tega ce se ukvarjas oziroma ce te dobijo z drogo gres sedet dozivljnsko.

Sm jo takoj skenslal in zdaj potujem sam. Sm se v Vietnamu in tu srecas ogromno poptnikov ki tud potujejo sami, tak da v bistvu nisi nikol sam.

Prav zagotovo ne bom nikol vec iskal sopotnika, saj ne mors vedet na koga naletis

Dodan: 30. 09. 2008 @12:52:46
Odgovori 

suza - Re: mal mi je čudno - iskanje sopotnika na netu

mislim, da se itak na tem forumo zbiramo sami bolj odprti ljudje, je pa res da se kak najde, ki pač ni navajen sam potovati, se mogoče ne znajde. Zenkrat imam same dobre izkušnje, imam zelo dober feeling za ljudi, je pa res, da je treba takoj na začetku razjasniti stvari, kje kaj...če pa vseeno pride do komplikacij pa pač gresta vsak po svoje.

Dodan: 30. 09. 2008 @12:57:55
Odgovori 

Primoz - Re: mal mi je čudno - iskanje sopotnika na netu
Cao, tudi jaz sem razmisljal, ce bi tukaj poiskal sopotnika/co za nekam, ker vedno potujem sam. Ze ko sem se prvic odlocil, da bi rad nekam sel, nisem nasel niti ene osebe, da bi sla z mano zato sem se odpravil sam. Ful sem se bal, ker sem sel v drzavo, ki je nisem poznal sam ... kaj ce se mi kaj zgodi, nikogar nikjer, da pomaga itd itd ... danes sem prepotoval marsikaksno drzavo in prepotoval sem jo SAM. Tako sem se navadil in spoznal, da poznam same neresne in nezainterisirane ljudi :) ... Ljudi pa vedno spoznas na poti ali na cilju, vedno! Danes si tezko predstavljam, da bi sel s kom na pot ......
 Dodan: 30. 09. 2008 @14:15:05
Odgovori 

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
Spomladi.
Poleti.
Jeseni.
Pozimi.

© STAL d.o.o, STA Ljubljana . Vse pravice pridržane. Cena letalskih vozovnic ne vsebuejo letaliških pristojbin, če ni izrecno navedeno. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: