Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Potovanja - BLORUM » INDIJA - VLAKI

prestica - INDIJA - VLAKI

Pozdravljeni!

V začetku oktobra se s fantom odpravljam v Indijo. Večino bi rada potovala z vlaki, imela bi le en notranji let.

Sem slišala, da je dobro karte kupit že veliko prej. Toda kako?

Jih je že kdo kupil preko neta iz Slovenije?

Kako je z notranjimi leti? V Indoneziji sva prišla na domače letališče brez kart, toda čez pol ure sva že letela in to dost poceni. Je v Indiji isti način, ali je treba tudi za lete kupiti karte prej?

Dodan: 17. 09. 2008 @14:41:36
Odgovori 

sara - Re: INDIJA - VLAKI
LP Za letala ne vem. Karte za vlak pa ni problem kupiti, saj imajo posebno kvoto kart samo za tujce. Po navadi sem si kupila karto za vlak kar dan prej, včasih pa zadnji dan. Nikoli ni bilo težav.
 Dodan: 17. 09. 2008 @18:47:32
Odgovori 

lili - Re: INDIJA - VLAKI
Meni so bli ful bolj všeč busi-spalniki. Bolj čisto in še ceneje.
 Dodan: 17. 09. 2008 @21:42:21
Odgovori 

prestica - Re: INDIJA - VLAKI

Za spalnike avtobuse pa še niti slišala nisem. vem, da jih imajo v Vietnamu.

do sedaj so mi vsi rekli, da ne priporočajo vožnjo z avtobusom po Indiji.

Lili, kdaj si pa bila v Indiji?

Dodan: 18. 09. 2008 @07:30:17
Odgovori 

Robi - Re: INDIJA - VLAKI
Sicer je že kar precej napisano o tem na forumu, pa vendarle. Jaz sem bil v Indiji aprila in maja letos, v obdobju, ko sicer ni največ turistov, imajo pa indijski otroci šolske počitnice, kar pomeni, da se cele familije odpravijo na dopuste oz. obiske k sorodnikom - seveda z vlaki. Ampak, nikoli nismo imeli problema z nakupom kart, ponavadi smo jih kupili takoj, ko smo prišli v mesto. Ker smo pač prišli z vlakom, smo kar na postaji kupili karto za naprej za recimo čez dan ali dva ali tri. Odvisno pač. Glede tiste kvote za turiste - hmm, mi smo dobili 2 karti, rabili smo 3, in so nas dali na čakalno listo za še eno posteljo, pa je nismo dobili, ampak ni bilo panike - smo se vseeno lahko 3 peljali s karto za 2... Sicer baje znajo zatežit, samo tujcem bolj ne kot ja... Glede avtobusov - hja, po Kerali in Goi - so kar uporabni, do tistih plaž v Goi, ne gre drugače (govorim za manjše razdalje), v Kerali pa do recimo Munnarja tudi ne gre drugače. Priporočam, da sediš zadaj na busih - sicer zelo premetava, ampak vsaj ne rabiš gledat dogajanja pred sabo, ker je res "zanimivo" :) Skratka - o cenah ipd. sem pisal že pred kratkim na forumu, malo pobrskaj, če te zanima! Srečno in lp, Robi. Aja, nočnih busov nismo prakticirali, tako da o tem ne vem...
 Dodan: 18. 09. 2008 @10:12:14
Odgovori 

s - Re: INDIJA - VLAKI
da vlkae je mozno kupit vnaprej,da kupili sem jih preko interneta v sloveniji z mojo kreditno kartico in to brez problemov,poleg tega sem tudi skenslal en ali dva vlka in so mi denar lepo vrnili na mojo kreditno kartico,odsteli so si nekaj rupij...simple,no problem
 Dodan: 18. 09. 2008 @11:20:45
Odgovori 

prestica - Re: INDIJA - VLAKI

No pa jo imava. karto za spalnik AC2 na relaciji New Delhi - Varanasi.

Upam, da bo vse v redu. Zdaj bi pa lahko kupila tudi karto za nazaj do Agre, če ne želiva obtičat tam. : )

Dodan: 18. 09. 2008 @16:11:17
Odgovori 

Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Zakaj bi se odločili za nakup GAP Adventures?
Zaradi zanimive ponudbe.
Ker želim preizkusiti nekaj novega.
Ker rad/-a potujem v skupini.
Ker so mi to priporočili drugi.

© STA Ljubljana, 2006. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: