Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Prenočišča v tujini » Hostli Bangkok

Andrejka - Hostli Bangkok
Zanima me kake so kj vaše izkušnje z hostli v Bangkok-u?kaj priporočate?
 Dodan: 14. 09. 2008 @13:28:59
Odgovori 

sas - Re: Hostli Bangkok
odvisno od budgeta ki ga imaš v centru bangkoka, to je okoli mbk stadiona se se meni zdele sobe kar drage, 500bahtov s klimo, pa smrdelo je notri ko s...kao san road za okoli 500 bahtov dobis kar solidnega.
 Dodan: 14. 09. 2008 @13:45:25
Odgovori 

miriam - Re: Hostli Bangkok
5 min iz Khao Sana sm spala za 200 bahtov. Pol sm vidla še eno za 100, sam se mi ni dalo selit za 1 dan. To je čist na koncu KS, na levo in pol desno v malih ulicah. Poglej mal...jih je več. Pri onih za 100 je biu cel žur....so ga vsi z lastnico vred pili cel dan. Komedija. Pa zjutri smo hodil na juhico pol zastonj. Sam ne pričakuj luksuz....itak rabiš sam plac za prtljago....to je to. No, odvisno kaj iščeš.......
 Dodan: 14. 09. 2008 @20:45:17
Odgovori 

Andrejka - Re: Hostli Bangkok
Ja tako,ubistvo nbenga luksuza,sam prenočišče.pa to kj rezervirat naprej al kok?
 Dodan: 14. 09. 2008 @21:22:39
Odgovori 

Nika in Sax - Re: Hostli Bangkok
Eh, nehi, no. Prenočišč je zmeraj ko smetja, tako kot tuktukarjev. Ne boj se, da se najt, samo malo se moreš okoli obrnit. Ni panike. Midva sva tudi našla uličico iz KhaoSan Roada en hotelček za nekaj uric s klimo za 500b. Je pa dobro, da si transfer rezerviraš čimprej, ko imaš namen kam odrinit, še posebej s KS roada, saj se tam vedno gnetejo turisti in lahko ne dobiš placa na busu.
 Dodan: 16. 09. 2008 @07:50:25
Odgovori 

Mace - Re: Hostli Bangkok
Meni osebno je D&D na kao san najbol varijanta. Dokaj ugodno 300-500 batonov so sobe pa lepo na vrhu naš bazen da se lahko odmakneš od vrveža, kar se pa tiče transferja je pa CONECT na robu ulice kao san najbolj varijanta pustiš lahko zaston ruzak tm pa si urediš use stvari če maš transfer.
 Dodan: 23. 10. 2008 @18:43:00
Odgovori 

nedko - Re: Hostli Bangkok

meni se osebno zdi boljše iskat prenočiše malo stran od kao san-a.vsaj meni bi šel tist šundr pošteno na organ.če ne drugega bi se mi odrolal zarad tistih lesenih žab:)

Malo bolj proti reki imaš banglamphoo(neki podobnga) kjer je še zmeraj šundr ampak manj od kao san-a.mi smo spali v sawasdee hotelu.350b-klima,topla voda,privat sekret.je sicer grdo ampak relativno čisto komot spiješ pred hotelom pivo brez, da bi te tuktukarji non stop morili s pussy show-i.

Dodan: 25. 10. 2008 @13:15:26
Odgovori 

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
Spomladi.
Poleti.
Jeseni.
Pozimi.

© STAL d.o.o, STA Ljubljana . Vse pravice pridržane. Cena letalskih vozovnic ne vsebuejo letaliških pristojbin, če ni izrecno navedeno. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: