Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Potovanja - BLORUM » Ukrajina - rabim nekaj info o vlakih in prestopu meje

Luka - Ukrajina - rabim nekaj info o vlakih in prestopu meje
Konec septembra se odpravljam z vlakom v Ukrajino. Zanima me če kdo ve kje se vsaj približno najceneje dobi karto za vlak do Kijeva ali pa kakega drugega kraja v Ukrajini, mogoče v Budimpešti? (namreč če jo kupiš v pri nas jo baje kar nekajkrat preplačaš). Druga stvar, ki me zanima pa je prestop madžarsko-ukrajinske meje, kjer moraš baje izpolniti nek obrazec, je to v cirilici? Cirilico sicer znam okvirno, a v primeru, da moraš kaj več napisat...Kakorkoli že, hvala za kak odgovor!
 Dodan: 08. 09. 2008 @19:39:53
Odgovori 

abuela - Re: Ukrajina - rabim nekaj info o vlakih in prestopu meje

http://elvira.mav-start.hu/elvira.dll/xslms/uf

Iskala sem natancnejsi odgovor ampak je mal tezko brez znanja madzarscine ;) No moja kolegica je iz Lviva in ko sva bli letos v Budimpesti na studiju je potovala domov za enako ceno kot jst do LJ (povratna 40 Eur). Mislim da se ti splaca kupit karto v Budimpesti na Keleti Pu (ena od treh zel. postaj= od tam vlak tudi odpelje, je pa to zveza z Moskvo in se priporoca spalnik). Za cene se bom se mal potrudla no...

Dodan: 09. 09. 2008 @22:38:15
Odgovori 

abuela - Re: Ukrajina - rabim nekaj info o vlakih in prestopu meje

Evo, pa smo...mal pozna ura in nisem takoj nasla klika za anglescino

http://elvira.mav-start.hu/elvira.dll/xslms/uf

pise, da so cene povratne karte od 95,60Eur. To bo verjetno kar ugodno a ne? No veliko srece in lepo potovanje!

Dodan: 09. 09. 2008 @22:44:06
Odgovori 

Grega - Re: Ukrajina - rabim nekaj info o vlakih in prestopu meje
Obrazec je v cirilici in angleščini
 Dodan: 11. 09. 2008 @19:35:39
Odgovori 

Luka - Re: Ukrajina - rabim nekaj info o vlakih in prestopu meje
Ej ma zakon ane, hvala za informacije!
 Dodan: 11. 09. 2008 @21:34:09
Odgovori 

Uroš - Re: Ukrajina - rabim nekaj info o vlakih in prestopu meje

Tkole, najcenej varjatna je da kupiš povratno karto lj-budimpešta za 39 evrov. na keleti postaji (na mađarskem) kupiš potem karto do zahony (mest na meji z ukr), potem se vsi prestavte v en vagoncek na koncu vlaka ki vas pelje cez mejo (500 forintu stane) potem pa v ukraini na postaji kupis karto kamorkoli v ukraini že greš - najcenejša je spalnik Plackart se reče 3. razred.

Za nazaj pa v greš do mesta ČOP, u Chop-u mestu na ukrainski meji kupiš karto do Budimpešte.

Še neki, k boš izpolnjevala un listek morš met naslov kjer boš spala.... tud če ga ne veš si najd kak hotel na netu pa ga tm napiš, drugač itak ne preverjajo tega ampak se izogneš nepotrebnim zapletom ob istopu pol. Ker če ne znaš rusk pa da jih napizdiš pol kva se grejo pa tko, bojo hotl drgač dnar od tebe:))) al pa pivo v mojem primeru, sam ga ni dubu:)))

Dodan: 18. 09. 2008 @08:29:19
Odgovori 

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
Spomladi.
Poleti.
Jeseni.
Pozimi.

© STAL d.o.o, STA Ljubljana . Vse pravice pridržane. Cena letalskih vozovnic ne vsebuejo letaliških pristojbin, če ni izrecno navedeno. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: